Une sot kam ditelindjen (prej verteti)

Katja

Primus registratum
Une sot kam ditelindjen (prej verteti)

Ciao forumista , kam ditelindjen une sot , e dinit juve?? /pf/images/graemlins/tongue.gif Hajde edhe 100 per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum
Re: Une sot kam ditelindjen (prej verteti)

edhe 100 per ty
ne çfare ore ke lindur

Elian

Primus registratum

edhe 100 tr@l@l@. Tu plotesofshin te gjithe deshirat.
U befsh sa me shpejt SOp te #shqiepria ishalla /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

U befsh sa vjec te duash rrusho!

lost in love

Primus registratum

edhe njeqind, shigjetari me pelqen... /pf/images/graemlins/smile.gif

T[]

Forumium praecox

trala me cmene mi e 100 qe te uroj brenda vitit /pf/images/graemlins/laugh.gif u befsh sa te dush rushe dhe me nji burre /pf/images/graemlins/laugh.gif

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

U befsh 100 vjec

Pac gjithmone gezime ne jete!

eM

Paper Moon

Okay une si zakonisht kendoj kengen!

Shume urime per ty
Shume urime per ty
Shume urime per tr@l@l@-ne<br />Shume urime per ty!!!!

Tu plotesofshin te gjitha deshirat!

eM :tipsy:

bebi

Primus registratum

party015.gif

I

insane

Guest

se kishe para 1 muaji ti ?
( une te kam uruar 1 here ste uroj me /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Diavolessa

Valoris scriptorum

love1.gif

Trali ky e covi Hermesi me poste /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une po te bej vec urimet /pf/images/graemlins/wink.gif

Edhe 100 rrushe /pf/images/graemlins/smile.gif

Smak.

Guest

gezuar dhe ishalla esh prej verteti kesaj here /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Ydhoooooo, e more sms tim te para ca diteve?
Jo per gje, por nuk dua ta bej publike ketu urimin tim per ditelindje /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S. T[], njehere pyetet "A e ke gjetur...?", pastaj na trego sa dhemballe te prishura ke /pf/images/graemlins/tongue.gif

[P.D. tr@l@l@,kur do ta lejme per ate dreken e famshme ne? Me chatin kam ca probleme, the IT guys me kane fshire mirc-un
help.gif
por kjo s'do te thote qe nuk do ta instaloj perseri... :thumbsup: ]

Katja

Primus registratum

O people thank you very much per urimet, ne kokat tuaja ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me falni per vonesen po kam qene me leje , kam festu ditelindjen per nje jave e gjys /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti insane po deshe me uro , sme prishet puna fare. ke noi problem ti qe kam ditelindjen nje here ne muaj une e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tosiiiii ku je mo cuno, amon mo po une o te marr ty o vdes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

@ Ydho (hermesit po i them se mos na merr nonjoni kot /pf/images/graemlins/tongue.gif )thx shume per sms. e mora por tel im i ishte ngref me bo pushim ate dite, nuk donte me cu sms per qamet. dreken e hame kur te duash, kete jave me mire per mua /pf/images/graemlins/smile.gif Rregulloje cik shpejt ate chatin ti se na merr malli neve e di ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Ydho, epo qe ta gjuaje Tosin ne syte e mi...kulmi! Une ketu, e ti shkon dhe e kerkon direkt cunin e huaj per burre.. mendo c'ndodh kur une kthej krahet dhe lidh perparesen te gatuaj gjellen tende te preferuar per dreke (rrenje preshi me bamje te pabera dhe me spinaq te djegur ne furre, e gjitha kjo e zhytyr ne yndyre dhe me copa te medha dhjami siper), apo kur ngrihem qe ne pike te mengjesit e vete e rropatem ne pune deri kur bie nata, si e si te siguroj nje cope buke thate (ose qameti me pak Philadelphia Light siper) dhe mbi te gjitha nje te ardhme sa me te ndritur per ne te dy dhe per ata qe do tu shtohen se shpejti Turit, Tanit, Timit, Tonit, Tedit, Tinit dhe Takut tone te dashur, qe ju befte babai se i kam si yje. /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per chatin, aha! na e kane hequr, i rane hiles keta te IT-se sic duket, se plasa duke i thirrur per fejesa nje here ne dy muaj /pf/images/graemlins/tongue.gif Dhe meqe ra fjala, pls, nese te bie rasti, thuaju te gjita "te fejuarave" te mia te chatit te mos merziten, ta bejne zemren gur sepse une vazhdoj akoma te mendoj per to /pf/images/graemlins/wink.gif dhe, pa pritur qe ato te insistojne shume, jepju direkt nr. tim te telefonit apo adresen e e-mailit ku mund te me kontaktojne ne cdo ore te dites apo (preferueshmerisht) te nates /pf/images/graemlins/wink.gif
Per dreken, kur ke kohe te lire nga fundi i javes psh? Do jem ca i zene ne fakt, por do perpiqem te lirohem dhe ti krijoj mundesine vetes, se u beme vertet per mall /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Syckaaaaaaaa edhe 100 lali.Te honkshim dasmen ishalla /pf/images/graemlins/wink.gif (Amanet pace koke,pilaf ene tasqebab te ai lokali aty rrotull.E di vete ti mo /pf/images/graemlins/tongue.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]Ydho, epo qe ta gjuaje Tosin ne syte e mi...kulmi! Une ketu, e ti shkon dhe e kerkon direkt cunin e huaj per burre.. mendo c'ndodh kur une kthej krahet dhe lidh perparesen te gatuaj gjellen tende te preferuar per dreke (rrenje preshi me bamje te pabera dhe me spinaq te djegur ne furre, e gjitha kjo e zhytyr ne yndyre dhe me copa te medha dhjami siper), apo kur ngrihem qe ne pike te mengjesit e vete e rropatem ne pune deri kur bie nata, si e si te siguroj nje cope buke thate (ose qameti me pak Philadelphia Light siper) dhe mbi te gjitha nje te ardhme sa me te ndritur per ne te dy dhe per ata qe do tu shtohen se shpejti Turit, Tanit, Timit, Tonit, Tedit, Tinit dhe Takut tone te dashur, qe ju befte babai se i kam si yje. /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per chatin, aha! na e kane hequr, i rane hiles keta te IT-se sic duket, se plasa duke i thirrur per fejesa nje here ne dy muaj /pf/images/graemlins/tongue.gif Dhe meqe ra fjala, pls, nese te bie rasti, thuaju te gjita "te fejuarave" te mia te chatit te mos merziten, ta bejne zemren gur sepse une vazhdoj akoma te mendoj per to /pf/images/graemlins/wink.gif dhe, pa pritur qe ato te insistojne shume, jepju direkt nr. tim te telefonit apo adresen e e-mailit ku mund te me kontaktojne ne cdo ore te dites apo (preferueshmerisht) te nates
Per dreken, kur ke kohe te lire nga fundi i javes psh? Do jem ca i zene ne fakt, por do perpiqem te lirohem dhe ti krijoj mundesine vetes, se u beme vertet per mall [/qb]
Ydho po ti e di qe ne jemi cift demokratik, gjuajme , fejohemi, martohemi secili per hesap te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif . Pastaj sa per ato te gatuarat , une pranej rri me ty se bej qejf, ti pastron e une bej pis /pf/images/graemlins/laugh.gif . I ka demokracia keto ydho.
Ato emrat i kishe qajt mo , ka ngel noi emer tjeter me T pa permen e????
Per te fejuarat e tua mos ki hic merak se do ti kem kujdes vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me verte nuk vjen do me ne chat?? that's bad /pf/images/graemlins/frown.gif

Sa per dreken , if nuk iki ne fund te javes ne korce , do te te marr ne tel te premten dhe e lejme per te shtunen se jemi bo jo per mall , po per tu kafshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

See you soon .

P.S: if je i zene ti mos prish planet se une ketu jam nuk iki, e lejme per nje dite tjeter .