Une -moderatore! Voto!

abs

nuk e di...
Re: Une -moderatore! Voto!

Mathoku, mendoj qe kriter(et) kryesor per moderatorin eshte jo vec disktutimi serioz por ai kompetent, ndoshta jane synonime kto dy fjale…se di.

Dhe jo vec kompetenca/serioziteti por dhe humori eshte pjese e kompetenzes se personalitetit te personit.

Aftesia e Personit ne fjale te „c’montoje, c’liroje“ konfliktin, aftesia e „celsit“ qe ti japi rruge bisedes/disktutimit mendoj duhet te jete kriter themeltar.

Ne lidhje me e te qenurit prezent ne Af (te frekuentuarit shpesh) ketu te mbeshtes plotesisht Mathoku camaroku /pf/images/graemlins/angel.gif dhe ky hyn tek kriteret themeltare, te cilat duhet te jene jo me shume se tri e jo me pak se dy.(simbas meje).

Pastaj e shikon se Objektiviteti ose Motivacioni per te cilen kerkon te marrish nje Rol te tille, luan rol shume positiv.

Mua keshtu ma prishi mendjen Mozaiku.

PS: i merrni te gjitha keto postimet e mia si Vota bitte /pf/images/graemlins/grin.gif

--------------------

...duke mesuar te shkruaj korrekt!
kritika tOncEs ne lidhje me kete me motivon

remember

Primus registratum

Une nuk te njoh po nga menyra si te promovon antari abstract dicka ka ne mes /pf/images/graemlins/smile.gif

Pro

abs

nuk e di...

Moza sa pagun /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Luiss t hangsha bostanin /pf/images/graemlins/grin.gif

i_own_u

Primus registratum

skuptoj ç'far ka per te bo debat per nje kerkes...? te nje antare interesante

hudhni nje shkrim te thjesht aty po apo jo e ja kaq... se ate kerkon dhe hapsja e temes me çpo kuptoj

jo kshu po ashtu... se na hongret shpirtin

kalojm kohen ktu, bojm i dor muhabet e shaka mbi te gjitha

por shikoj qe robt ktu e paskan shum prioritet virtualitetin dhe i japin shum rendsi... pika qe su bien

nejse, personalisht jam ne shoper total kam kap ja 2 tema e sdo luj nga ato... thjesht per motivin se ktu ne kte forum ka shum qumeshtor qe i dalin djerset kur lexojn

Mozaik moderatore...? PRO

absi... so e thon'me qe po te replikoj ty se po ta kapesh holl-holl muhabetin duket sikur po te replikoj ty po jo

ti je rob zoti... e din dhe ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ameba

Forumium maestatis

Pro

Me gjithe zemer Mozi... /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

argumentoje mor "kontrast" /pf/images/graemlins/laugh.gif
E mos perfito prej rastit qe po iki tesh, e nuk reflekton /pf/images/graemlins/crazy.gif
(oops Bonny n'guzhine mu kujtu se te kam ngaterru me ujkun, falje eee /pf/images/graemlins/smile.gif please /pf/images/graemlins/cool.gif

Noto e di /pf/images/graemlins/laugh.gif , po s' di a e din ky siper meje dhe tjatrit /pf/images/graemlins/laugh.gif
(hic direkt s jam /pf/images/graemlins/tonguee.gif n pjun teme) /pf/images/graemlins/booki.gif

PS: kerkoj falje zyrtare per Intermexot e mia!
arsyeja: e kisha te veshtire ti rrezistoja vehtes prandaj i dhashe leje.
Deri heren tjeter se perseris ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Objektivi im?! Te mos perdor statusin per te fshire, por per te permiresuar komunikimin ndermejt anetareve.

[/ QUOTE ]

nje person me nje objektiv, aq me teper kur kerkon te niveloje, paqesoje, moderoje (ndryshe si do ta pemiresosh komunikimin, pra arrish objektivin tend), nuk ka mundesi mos behet i keq.

sidoqofte po ta kisha une ne dore do te te beja moderatore tek thashethemet. me kushtin te ishe e eger, pra te beje ligjin atje. mendoj se bota ka me shume nevoje per diktature sesa liri.

olololol

Primus registratum

Te jesh Moderator nuk eshte aspak PRIVILEGJ , perkundrazi , eshte humbje kohe , nerva te celikta se ke te besh me lloj-lloj postimi kane dhe nje rrjedhe postimet qe dalin nga tema perkatese do dhe pak leshime /pf/images/graemlins/smile.gif.Une jam Aktualisht ne dy forume te medha Admin dhe ne disa te tjere moderator dhe nga fshirja ose modifikimi i postimeve arriti puna deri aty sa GJAKU NE GJU /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif ehhh kujtojne se fus gje ne xhep nejse se u zgjatem , goca ka qef me permirsuar dicka me shume ne mirembajtjen e ketij forumi pse te mos e beni.
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Dolores

Primus registratum

<font color="red"> PRO </font> <font color="green"> PRO </font>

<font color="purple"> PRO </font>

Doni me per Belulin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

A ta shohim pak CV ?

Po pate kohe me u marr me kete pune merre voten time

zog

Primus registratum

e keqja vetme eshte se ke per te ngel pa dashnor (virtual). moderatoret nuk i dashuro kush. jan tipa te shemtut e duken si anetaret e byrose politike te dikurshme, lenka çuko me kompani, femra me mustaqe e burra karabushe pra.

ps: po s'pate ardh ketu me zon dashnor, aq me mire moderatore dhe sa me shpjejt. /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

PRO! (megjithese njehere sma ke bere qejfin, e mban mend... /pf/images/graemlins/winkwink.gif )

P.S: Mos ju hakerre atyre qe te votojne kunder pasi eshte e drejta e tyre e plote dhe nuk kane pse te te japin shpjegimi per kete.
P.S. 2: Hape kete teme (ti ose dikush tjeter) ne forme sondazhi me te klikuar ne Po ose Jo pasi ashtu do jete me e lehte te numerohen votat. Ketu shume postime kane qene replika dhe nuk mund te konsiderohen vota.

/pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ODISEA

Primus registratum

vota ime eshte vota numer 20 pro, por duke marre parasysh qe fjala ime ka peshe /pf/images/graemlins/laugh.gif , mund te merret si 31 votat qe mungojne per te arritur numrin 50 /pf/images/graemlins/cool.gif
vura veton une /pf/images/graemlins/laugh.gif
pac fat ne rrugen e mundimshme te moderimit
dhe nqs me lejohet, po te dergoj nje /pf/images/graemlins/kiss.gif