Une -moderatore! Voto!

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Une -moderatore! Voto!

pse ca thash un kunder??? /pf/images/graemlins/tipsy.gif
jo moj mozi pro jam edhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajd me krah te lehta dhe dua nje birre kur te marresh rogen e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ILIA ma ler mamin rehat se e kisha semure sot /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

mamit virtuale thuaji qe kur te jete pa qejf te mos futet ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif
asaj reales te shkuara :)

Kondre, une kur te permend ty, kam aq respekt sa te ta filloj nick-un me germe te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif, por ty ta ka qejfi vete qe e kruan me duket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ti pinko, prit ta ve me germe te madhe Pinko, /pf/images/graemlins/laugh.gif kishe gje me anonimatin tim LOL

Guest

pro dhe nga une
anonim
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Deri tani:

22 vota Pro.... 2 kunder....

Votimi mbyllet neser ne 11 e 44'. Jam shume larg me duket... /pf/images/graemlins/smirk.gif

P.S: Zogu, ti me votove apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S: Dole , vetem 1 numerova. /pf/images/graemlins/kiss.gif
P.S: S'mora vesh as voten e Mamit te Arcobalenos... /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

po mi yll, 100 vota te jap prej qejfit, un.
po s'eci keshtu, forteresen albforum veç per ty e sulmoj un.
krysin e vjeter ta shkatrojm, te rene mbi te hareshem te ndertojm.
internacionale do jet bota e re. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Te dashur lexues!
Debatet nuk kane te sosur, ndaj le te gjejme nje forme te pakten per ti sheshuar pakez. Duke qene se une jam nje simpatizante e kategorise " Thashethemi" dhe devotshmeria ime ndaj saj flet vete /pf/images/graemlins/laugh.gif, po vetpropozohem per tu bere moderatore ne kete kategori. Kush mendon se mund t'ja dal dhe roli im mund te jete i vlefshem per te ndihmuar ne dialogun e anetareve e zgjidhjen e konflikteve, le te lere vetem nje postim me poshte me fjalen "Pro" ose " Kunder". Mirepres verejtjet dhe kundershtimet, por jo sharjet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Objektivi im?! Te mos perdor statusin per te fshire, por per te permiresuar komunikimin ndermejt anetareve.
Faleminderit!

Nese brenda 24 oreve do marr 50 vota nga anetare te ndryshem te AF-se , do ju lutesha administrates te konsideronin propozimin tim. Ne rast te kundert, asgje dhe ju faleminderit!

[/ QUOTE ]

AF nuk eshte demokraci. 50 apo 5000 vota te anetareve jane njelloj si 50 vota te klienteve te nje bari, qe sanitarja te mos jete Maria por Merita. Ti si juriste duhet ta dish kete.

AF eshte prone private dhe pronari delegon menaxhimin e saj personave te caktuar.

Per momentin thashethemet i jane lene Lara Croft dhe s'mendoj se ka nevoje per nje moderator te dyte. Apo ti ke ndonje ankese ndaj menyres si moderon Lara?

zog

Primus registratum

edhe pastaj nuk besojme qe shqiptaret jane poplli me i vjeter. me nano berishe e skenderbe do ta ndertojm boten e re /pf/images/graemlins/laugh.gif

po lara, goca me mire e lagjes, ketu çben ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

[citimi
Pinko, po ti si e dhe votën tate? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

un skam deshire te marr pjes /pf/images/graemlins/shrug.gif erdha vetem per Ilian se e kam inat /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

[citimi Nese brenda 24 oreve do marr 50 vota nga anetare te ndryshem te AF-se , do ju lutesha administrates te konsideronin propozimin tim. Ne rast te kundert, asgje dhe ju faleminderit!

[/ QUOTE ]

AF eshte prone private dhe pronari delegon menaxhimin e saj personave te caktuar.

[/ QUOTE ]

Nese lexon me pak kujdes ti si Pozicjon i Lart ktu...
Mozaiku "propozon te merret ne KONSIDERAT",nuk vetshpallet mri jo .

Ti si Kapo' ktu duhet te dish qe mund te propozohen,diskutohet per shum gjera EDHE PSE PRON PRIVATE ... dhe pse kjo jo?!
Ajo e ka konsideruar faktin sepse osht Juriste ,ne shum gjona i din pikrisht per kte.
Ndaj ulu pak se po fluturo me tollomaca bosh per kot. /pf/images/graemlins/wink.gif

Frazen e fundit mund ta thuash ,
ato t'parat s'ke te drejt ti hudhesh ...edhe pse moderatore/a ku di gjo una ç'je ti.

Mozaiku... Go!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/kiss.gif

zog

Primus registratum

pavaresisht nga toni qe perdori, kohet e fundit po i behet ves ose siduket semundje sepse perdor veç ket, alinos-ja ka te drejte.

perderisa ne albforum nuk BEHET, siç ne disa forume te tjere, FTESE ose thirje per kontribut vullnetar ne moderim, nuk ka them pse te ket as kerkesa PUBLIKE per ket sport.

pra lejeni albforumin ne rrug t'vet. neqoftese me te vertet kerkoni te moderoni diçka, do te ishte me NORMALE sidhe edhe me e thjeshte, te krijoni diçka tuajen. nje loder femijesh eshte bere sot, hapja e nje forumit SI KY.
qejf e deshire te kesh.

cacol

Forumium maestatis

Ti zog harron qe ne baze te atij principit qe parashtroi alinosja, nje moderator i AF apo nje administrator, mund te te fshije cdo postim apo mund te te vere ban, sepse ne AF NUK KA DEMOKRACI, dhe sepse eshte PRONE PRIVATE! Kapish or taj ?

zog

Primus registratum

jo lal, une nuk e harroj ate princip. vetem se nuk me rruhet shume. forumeve ja u piva lengun, per me teper kam kriju timin nashti.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Hip hip hip per Mozaik.....poooooooooooooooooo

irene

Primus registratum

meqe moza qenka dhe juriste (kte infon e kishe te publikuar gjekundi apo doli nga ndonje database e rezervuar)une mendoj qe ja vlen te behet moderatore, me kte rast merret dhe me legalizimin e prones private te kesaj shtepise se lumtur te antareve qe duhen... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja suksese /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Gabim i madh ne fakt qe zihen ne goje detaje personale te anetareve pa autorizim perkates. Gabim edhe me i madh kur keto detaje artikulohen me ton dhe potencial provokimi.

/pf/images/graemlins/shrug.gif

zog

Primus registratum

e qena juriste me duket se ate vajzen E NDERON me shume sesa e poshteron. keshtuqe s'ka pse te behemi merak. por qe forumi duhet te jete me i hapur, kjo besoj eshte ME SHUME ne te mire te tij sesa ne dem te tij.

une biles do ta pergezoja dike qe do me m'fshi xheketen, por jo, do te tregohesha skeptik ose paranojak po te mendoja se ai do t'ja mathte vrapit pa ma kthyer me.
dhe bile bile bile /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj edhe DO TE RREZIKOJA ÇDO GJE TIMEN, vetem e vetem e vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif per te hequr kuriozitetin; ai qe do me mfshi xhaketen, e ka kete, ngaqe me dashuron mu apo portofolin tim qe ajo mban mbrenda.

pranej edhe isha i menimit qe ate gocen ta gradonin m'detyre. kurioziteti se per çfare i duhet moderimi, per me teper tek thashethemet (qe edhe presidentit t'shqypnis dora vet iu duk budallik) po me ze FRYMEN.

ju nuk mund ta kuptoni hallin qe m'ka kap, sapo morra vesh kete t're /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Ho me si vajti ky muhabeti??? U bo goca moderatore apo jo???

H

harap

Guest

veren tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

e qena juriste me duket se ate vajzen E NDERON me shume sesa e poshteron. keshtuqe s'ka pse te behemi merak. por qe forumi duhet te jete me i hapur, kjo besoj eshte ME SHUME ne te mire te tij sesa ne dem te tij.

ju nuk mund ta kuptoni hallin qe m'ka kap, sapo morra vesh kete t're /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Nuk kane mbetur te diskutohen ketu afesite apo kompetencat profesionale te askerkujt dhe sidomos me ilustrime me te 'thjeshta' se vete thjeshtesia (!).

Nuk mu duk se inisiatorja e temes po ben ndonje levizje arbitrare. Fundja propozoi nje alternative me shume dhe duhet marre per aq. Meqe forumi eshte privat duhet marre parasysh qe privati varet nga klienti dhe barazimi per fat te keq rendon shume me shume nga kjo ane.

Kurse ty Zog halli te lexohet ne balle kshu qe ska nevoje as te aludosh hic mbi te. Duhet te ngushellohesh me faktin qe nuk je i vetem me hallin qe te ka zene dhe nje dite do te rreshtohen yjet dhe ty /pf/images/graemlins/laugh.gif.

zog

Primus registratum

shiko thuj asaj le t'vij tek forumi im, me lekur delesh e kam oden, apo ju e doni me lekur zebre apo pantere. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Mirembrema!

Rezultati perfundimtar brenda ores 11 e 44 am: 24 vota pro, 2 kunder.
Faktet flasin vete.
/pf/images/graemlins/cry.gif

Doja vetem te pergezoja ata qe degjuan, kuptuan, logjikuan dhe me pas folen. /pf/images/graemlins/kiss.gif
Edhe ata qe ne menyre anonime me dhane voten /pf/images/graemlins/kiss.gif e qe s'do e di asnjere se cilet ishin... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Naten e mire te tereve! Enderra te bukura e u zgjofshim neser me temen tek koshi! /pf/images/graemlins/wave.gif