Une -moderatore! Voto!

cacol

Forumium maestatis
Re: Une -moderatore! Voto!

zog, ka ndonje zone per mua aty ? behem edhe admin une po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Vlen akoma vota ktu ??
Pergjegjesite jane icik te thpifura /pf/images/graemlins/tipsy.gif....por ndrysho puna kur behen per fun /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mozi dukesh qe je fun girl ....Prooooo

S6T6N6

Forumium maestatis

do krijohet gayzone ne AF do fillosh moderator ti arco atje? (biles unedo propozoj qe te te quajne "sumator") /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

nuk te leverdis se nuk ke per te shkelur ne ate zone qe me c'kam pare eshte e preferuara jote /pf/images/graemlins/smirk.gif
sa per emrin e kam 1 keshtu qe mund ta perdoresh ti ate alternativen me siper /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

ishte shaka moj shoqe, se nuk do hapet asnje repart sallomi ktu ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Per ate qe e ka hala mister pse do goca te bahet moderatore tek x teme, e kam gjete /pf/images/graemlins/grin.gif.
Ne kohen e monopartise ishim nje grup shoqnijet, dhe kishim vendos secili/a me u fut n parti, arsyja? me ja cirr masken /pf/images/graemlins/wink.gif e mos me i lan me na sha mbasshpinde, qe thoni ju, thjesht me kete mendim u rrezu ajo prej fikut si ato fiqt pucaleca /pf/images/graemlins/lol.gif (ps: mu s me pranune si reaksionare /pf/images/graemlins/crazy.gif)

Nejse, pervehte ndiej nje fllad te ri. E vertata cirret, don te dali ne 'skene', zera degjohen nga 'publiku', zjarri dhe flaka e diskutimeve te jo lexushme ka nxeh spektatorin e tashme eshte momenti qe rroli i Kuratorit (simbas Bazon Brock) duhet te komunikoje formen e mosdijes moskuptuarit...

se di sa e kjart isha /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dua te shtoj qe (mbasi s me asht maru kafja hala) kualiteti i komunikimit ose i konfliktmanaxhimit rritet nga permirsimi i nje pervoje te bame. Pra pa vrojtu pervojen qe eshte ba deri tesh, dhe daljen ne konkluzione, si dhe gjetjen e zgjidhjeve te reja, s rritet kualiteti (simbas meje /pf/images/graemlins/tipsy.gif) keshtuqe nese hedhim poshte punen e te tjerve, sido qe te kete qene ajo, gje qe jam e bindur qe ka plot te mira brenda, s kemi gja ne terezi. /pf/images/graemlins/wink.gif
sepse i bjen sic thote humori shkodran: "shkaterro dhe pastaj te shkaterruaren shkaterroje dhe njehere"...disi kshtu te me falin patriotat /pf/images/graemlins/angel.gif

me kete dua te them, qe, personalisht jam gjithmone per nje veshtrim te shpejt mrapa, te mirat ti veme ne dukje dhe ti marrim me vehte, nga te pakendshmet te mesojme me ate qe te mos perseriten(?) te pakten...
meqe lujta rolin e edukatores (ishtu thote tushi /pf/images/graemlins/angel.gif) po shtoj qe, nese ne kokat tona zevendesohet mendimi "mir/keq" me ate "te ndryshme" vec vehtes i bajme mire, e tuj i ba vehtes i bajme dhe njani tjetrit (m duket se e ka thane nice kte /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Ps: Zog i zgjut ti per ideal, me nje gur don me vra dy Zogj eeeh? /pf/images/graemlins/eek.gif tapo e sheh: hakmarrje /pf/images/graemlins/devil.gif

Guest

kushdo q1 t'jesh ke voten teme /pf/images/graemlins/laugh.gif
se pritoj me lexu tamarrsha.

uuu se harrova, vota jeme vlen sa 10 /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ma e mira, /pf/images/graemlins/grin.gif
Blue /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Guest

bse harrova. pritoj me u identifiku, e meqi kshtu pa tesha ban vec te kjo tema, a ban me /pf/images/graemlins/kiss.gif nja 2-3 yje forumit .

tjeta juj ju t'tjerve

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Gabim i madh ne fakt qe zihen ne goje detaje personale te anetareve pa autorizim perkates. Gabim edhe me i madh kur keto detaje artikulohen me ton dhe potencial provokimi.

/pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

po kur anetari e ka deklaruar publikisht tek tema Law Society, a ka nevoje per autorizim?

Ndoshta, para se te jepen sentenca, duhet te kihen parasysh faktet dhe rrethanat!

Guest

Mozaik i qelqte nuk ka deklaruar asgje....
Dhe mjaft me abuzime.

S

Scorpion

Guest

Votoni per Mozin se do t'ju beje te hani jo me luge floriri, por me shkopa floriri dhe te hani oriz argjendi. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Diddy19

Su@mi

Edhe kete e degjova: "kerkoj te behem moderatore"
Sado demokratik te jete forumi, besoj se nje kandidat duhet ta zgjedhin te tjeret dhe jo te vet-zgjidhet i tille.
Pastaj se kuptoj arsyen e nje kerkese te tille...Mendon se je e nenvleresuar ne statusin qe ke si "anetare e thjeshte"?
Mua me ngjan me mungese modestie...(asgje personale me postuesen , nuk e njof fare)

Duket se shqiptaret e kane ne gjak "leadershipin".

cacol

Forumium maestatis

Duket gjithashtu qe shqiptaret ( disa ) ia fusin pordhes kot me kot, pa njohur, pa lexuar kur kane mundesi, pa kuptuar kur lexojne... /pf/images/graemlins/wink.gif shqiptare hesapi...

Kondrapedali

Kondrapedali

Protesto sa të dush ti. Mozi ka nda menien me i fut i shishe konjak cipër /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pppppaa

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

E une du te behem Shef Komisariati ne AF.... Si i behet??
Apo ta hedh ne vote dhe kete?
Ose po s'behet per Shef Komisariati, me beni doganier...
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Keni fillu kerkoni pushtet eeee shker.dhata???.. Doni te keni pozita aaa... Te jeni me lart se te tjeret... Te keni njerez ne dore, te mbivendoseni....mmmmmmm miiiire, goxha mire...