Re: Une -moderatore! Voto!
Per ate qe e ka hala mister pse do goca te bahet moderatore tek x teme, e kam gjete /pf/images/graemlins/grin.gif.
Ne kohen e monopartise ishim nje grup shoqnijet, dhe kishim vendos secili/a me u fut n parti, arsyja? me ja cirr masken /pf/images/graemlins/wink.gif e mos me i lan me na sha mbasshpinde, qe thoni ju, thjesht me kete mendim u rrezu ajo prej fikut si ato fiqt pucaleca /pf/images/graemlins/lol.gif (ps: mu s me pranune si reaksionare /pf/images/graemlins/crazy.gif)
Nejse, pervehte ndiej nje fllad te ri. E vertata cirret, don te dali ne 'skene', zera degjohen nga 'publiku', zjarri dhe flaka e diskutimeve te jo lexushme ka nxeh spektatorin e tashme eshte momenti qe rroli i Kuratorit (simbas Bazon Brock) duhet te komunikoje formen e mosdijes moskuptuarit...
se di sa e kjart isha /pf/images/graemlins/tonguee.gif
dua te shtoj qe (mbasi s me asht maru kafja hala) kualiteti i komunikimit ose i konfliktmanaxhimit rritet nga permirsimi i nje pervoje te bame. Pra pa vrojtu pervojen qe eshte ba deri tesh, dhe daljen ne konkluzione, si dhe gjetjen e zgjidhjeve te reja, s rritet kualiteti (simbas meje /pf/images/graemlins/tipsy.gif) keshtuqe nese hedhim poshte punen e te tjerve, sido qe te kete qene ajo, gje qe jam e bindur qe ka plot te mira brenda, s kemi gja ne terezi. /pf/images/graemlins/wink.gif
sepse i bjen sic thote humori shkodran: "shkaterro dhe pastaj te shkaterruaren shkaterroje dhe njehere"...disi kshtu te me falin patriotat /pf/images/graemlins/angel.gif
me kete dua te them, qe, personalisht jam gjithmone per nje veshtrim te shpejt mrapa, te mirat ti veme ne dukje dhe ti marrim me vehte, nga te pakendshmet te mesojme me ate qe te mos perseriten(?) te pakten...
meqe lujta rolin e edukatores (ishtu thote tushi /pf/images/graemlins/angel.gif) po shtoj qe, nese ne kokat tona zevendesohet mendimi "mir/keq" me ate "te ndryshme" vec vehtes i bajme mire, e tuj i ba vehtes i bajme dhe njani tjetrit (m duket se e ka thane nice kte /pf/images/graemlins/laugh.gif)
Ps: Zog i zgjut ti per ideal, me nje gur don me vra dy Zogj eeeh? /pf/images/graemlins/eek.gif tapo e sheh: hakmarrje /pf/images/graemlins/devil.gif