une jam i/e kenaqur

leonora

Primus registratum
Re: une jam i/e kenaqur

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une vdes per sherre familjare... :wub:
Rapatushe gjuji e mos e ler te marri fryme ,se kush e degjon c'fare nxjerr nga goja... :tipsy:
Keta cunat jame e kunderta e makines ,nqs makina e ka sa me shume gaz ,aq me shume shpejtesi ,keta sa me shume gaz /pf/images/graemlins/wink.gif aq me shume mblidhen .Keshtu qe m'shoi fort... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Do i bije me yllo do i bije sa ta qepi ate te shkret goje /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Rrapatushe....hahahahahaha ca nicku!!!! :lol:
Dai,non ti inncazzare,lo sai che ti voglio tanto bene,no?

:rolleyes: He mo Zeqo ,dridhe dhe ti si Xhoni /pf/images/graemlins/laugh.gif e t'a shohesh sa xhan te kemi... /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Rrapatushe....hahahahahaha ca nicku!!!! :lol:
Dai,non ti inncazzare,lo sai che ti voglio tanto bene,no? [/qb]
Mossssssss ma shaj me nicun se nuk e nderroj :smash: :smash:
Zeqo kush eshte marr me ty mo :lol:

crazy

Primus registratum

rapatushe me zeqon do jete marr ndonje qe sa do kete dal nga spitali psiqiatrik dhe ishte e kenaqur qe e gjeti rruges /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]per ideal te partis /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
cke me partine ti mer :mad:
hera e pare dhe e fundit qe betohesh per ideal te partis :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

Moira jo mi akoma s ekam filluar ate zanatin e dredhjes une /pf/images/graemlins/tongue.gif
Rrapatushe juve mi aruat qe negelet duke me votuar me i keqi dhe duke me gjuajt sa her me shpull?
Sere sere te henksha mendimet e tua te bukra /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS:se_di e privatizove dhe partin time ti me :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif

leonora

Primus registratum

qa i paske mar rresht njera pas tjetres :lol: :lol:
Prap do te rraf dhe do te shaje qe vin pak mend ne kok :smash: :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

Rrape kur te me flasesh her tjeter nga xhaxhi_chati bem nje zile ne cel qe te vi dhe une /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une vdes per sherre familjare... :wub:
Rapatushe gjuji e mos e ler te marri fryme ,se kush e degjon c'fare nxjerr nga goja... :tipsy:
Keta cunat jame e kunderta e makines ,nqs makina e ka sa me shume gaz ,aq me shume shpejtesi ,keta sa me shume gaz /pf/images/graemlins/wink.gif aq me shume mblidhen .Keshtu qe m'shoi fort... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thu ti MOire por eshte e Kunderta ...

/pf/images/graemlins/wink.gif po mbron veten Tedo ,hajt se dhe ti me te shumtit do te vihesh ne rradhe :devil:

crazy

Primus registratum

:smash: :smash: bjerini zeqos mor aman se me behet shpirti mal pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

crazy

Primus registratum

rapatushe kur te bejme ate takimin ne milano zeqon nuk do e marrim... /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

kush do te te perdhunoj ty mor aman /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

ua dhe ato do vijne tek ty eeeeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif