Unë vij erë tradhëti

loaded

Primus registratum
Re: Unë vij erë tradhëti

O Fabo po ik mer vlla ça ndigjon kto.Mos degjo femrat se jane shume sentimentale.Prandaj nuk vene femrat neper qeverisje se jane te dobeta nga ndjenjat.Preken shpejt,ndihen ne faj,qajne.Ato te thojne thuaja,se e vene veten ne vend te asaj goces.Ti se ke hap temen me zgjidh problemin e asaj goces,ti e ke hap temen me zgjidh problemin tat.Kshu qe ty te duhen njerez qe ta vene veten ne vendin tat,jo ne vendin e te dashures tende.Kshu qe,une qe perfaqesoj ata qe vene veten ne vendin tat them:
MOS JA THUAJ!

Dua

Primus registratum

Mos ia thuaj! Sa per ta prish e ke prish fare, mos e bej tani m****! Kjo ndodh me shumicen jo vetem me ty, tradhetine e ke gjithandej o djale...s'je as i pari as i fundit. As fajtor mos u ndjej. S'ke arsye, s'ke mbyte aske!

...dhe jeta vazhdon...me ose pa gabime...

...nga Dua

Herkuli

Primus registratum

orgolio=krenari;

Mire ben t'ja tregosh
Nese nuk do ta pesosh
se fundja kur te tjere genjen
veten me shume rren e kerren

ndersa ajo eshte mire te te lere
ti vella burre je vec per defter
Se burri sic thote populli me va
nuk e hedh nderin si top ne hava

*PINK_GIRL*

Primus registratum

lol FABI ndihesh keq tani he , mbasi e drodhe lol

per mendimin tim ajo qe ndodhi ndodhi , rendesi ka qe e ke kuptuar gabimin dhe besoj se nuk ke per ta bere me ate gabim .... so mos i thuaj asaj gje fare , pasi ate do ta lendosh dhe gabimin qe bere nuk e ndreq dot me ... heshtja eshte gjeja me e mire ne kete rast ... dhe nje gje te them ..MOS E BEJ ME ATE GABIM LOL se heren e pare shpeton ja hudh lumit .. po hera e dyte aha e han keq pastaj .. ska me shpetim lol

mendimi im anyway

take care

Pink_Girl

arbi

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">mos ia thuaj</span> ki parasysh qe ashtu do vuani te 2 ndersa tani te pakten vuan vetem ti

Mark

Primus registratum

E keni parasysh kur gjate nje sherri ia fut padashje na nji shokut te ngushte me grusht dhe e con ne spital? Kshu ndihem une ndaj te dashures. Ajo me trajton gjithe respekt, eshte krenare per mua me shoqet, ben uren per mu si i thone.
Per t'ia thone nuk ia them dot se kam frike se do ta humbas pastaj. Eshte puna se robi te fal por nuk harron. Ajo ka besim (te pajustifikuar) te une dhe po e humbi nuk ngelet asgje. Se nuk dua te me pyesi tre kater here ne darke, ku ishe, me ke ishe, kush ishte tjeter??? Do me merzitet si lidhje, do i merzitet edhe asaj po njesoj. KShu qe kam vendosur ta duroj me dhume vrarjen e ndergjegjes. Gjerat qe ajo nuk i di nuk munden ta lendojne.
T'pakten ne ket gjendje qe jam nuk me shko me mendja te femra te tjera. Se nuk kam as nevoje jo per gje. Ajo qe ashtu une nuk eshte as sa gjysa e te dashures time qe e ka fal Zoti bishe.

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] O Fabo po ik mer vlla ça ndigjon kto.Mos degjo femrat se jane shume sentimentale.Prandaj nuk vene femrat neper qeverisje se jane te dobeta nga ndjenjat.Preken shpejt,ndihen ne faj,qajne.Ato te thojne thuaja,se e vene veten ne vend te asaj goces.Ti se ke hap temen me zgjidh problemin e asaj goces,ti e ke hap temen me zgjidh problemin tat.Kshu qe ty te duhen njerez qe ta vene veten ne vendin tat,jo ne vendin e te dashures tende.Kshu qe,une qe perfaqesoj ata qe vene veten ne vendin tat them:
MOS JA THUAJ! [/qb]
Vallaj po ta vija veten ne vend te asaj goces do preferoja mos ta dija fare. Sepse kam frike se dashuria nuk mbaron me nje tradheti. Dashuri do mbetet por nga ato te mbytura nga pasiguria dhe dyshimet dmth vuajtje pa fund dhe pa shprese.
Nuk para ka mirekuptim ne keto gjera se nuk eshte as vendi per mirekuptim. Zemra nuk do tja dije per arsye...i dashuri ka shkuar me nje tjeter, ne djall mondanizmat apo alkooli qe te shtyu. Une them meri gjerat nga kjo pike ku jane. Nese ajo sdo kete mundesi ta dije nga te tjere mos ja thuaj fare...kjo ekskluzivikisht per te mos e lenduar. Nese dikush mund tja thote atehere dili te keqes para qe te pakten te mos lendohet me shume duke e marre vesh nga te tjere.
Dhe mend per here tjeter.

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] O Fabo po ik mer vlla ça ndigjon kto.Mos degjo femrat se jane shume sentimentale.Prandaj nuk vene femrat neper qeverisje se jane te dobeta nga ndjenjat.Preken shpejt,ndihen ne faj,qajne.Ato te thojne thuaja,se e vene veten ne vend te asaj goces.Ti se ke hap temen me zgjidh problemin e asaj goces,ti e ke hap temen me zgjidh problemin tat.Kshu qe ty te duhen njerez qe ta vene veten ne vendin tat,jo ne vendin e te dashures tende.Kshu qe,une qe perfaqesoj ata qe vene veten ne vendin tat them:
MOS JA THUAJ! [/qb]
Xingaro, femrat, mund te jemi ca sentimentale; po ju meshkujt, kur shkruani keshtu me dukeni si rob pylli.

Muabetet dalin. Ne mos sot, dikur do dalin. Nese ti je serioz me te dashuren, dmth nuk eshte ndonje gje vetem per nha nje muaj qejf atehere thuaji te vertetet. Eshte shume me mire tani se sa kur ta mari vesh nga ndonje pale e trete. Edhe vete qetesohesh nje here!!!

good luck
eM

fallen angel

Primus registratum

naked,ti do ja thoje?

pastaj edhe nese bie era tradheti parfume ka plot &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Petroninsja

Primus registratum

Jo po thuaja jo po mos ja thuaj... lal e ke ne dore vet por ama dije e verteta do dali nje dite si do preferoje ta mirrte vesh nga te tjeret apo nga ty?!
Nese e do, thuaja sa eshte vone e ate cke ndertuar eshte hedhur poshte... eshte dicka e pashlyeshme se nese e ben njehere mund ta besh shume here te tjera, nese vertet e do dhe rreshqite njehere rendesi ka te kesh kuptuar dicka, ajo vajze nese ka ndjenja per ty edhe mund te te fal por sic thone amerikanet &quot; Honesty is the best policy&quot;... thuaja dhe hiqe nga ndergjegja aromen e tradhetise dhe puno ne lidhjen qe ke me te...
Te gabosh eshte njerezore, te falesh eshte hyjnore por me shume eshte hyjnore ndjenja qe keni ju te dy....

Ela_001

Primus registratum

Nese e bere njeher do ta besh prape dhe pastaj do te adaptohesh me eren, por nje gje te kesh te sigurt nuk do jesh me kurre i njejti ne syte e saj kur ti tregosh qe e ke tradhtuar. Sinqeriteti edhe pse i moralshem nuk i ka ber nder kujt &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fabi:
[qb] Nardi, edhe une e dua ate shpiprterisht per cka ajo eshte po nqs do ma dridhte ndonje nate une do e kisha shum problem.
Me ka kap nje krize ndergjegje qe s'me len me u mbush me fryme plotesisht. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
une them te shkosh tek mjeku be nje cikez analiza ti edhe shif mos ke marr noj semundje keshtu &quot;pa dashje&quot; si i thojne fjales
rolleyes.gif
.....edhe mos e perserit me gabimin
shrug.gif
ca te them tjeter ......

Queen

Primus registratum

Pra i dashur FABI, besoj se te mjaftojne mendjet qe te kane dhene te tjeret. Ti e di sesi i thone nje fjale: Pyet 7 a 8 dhe bej si di vete. Kerkove ndihme dhe te dhane shpresoj te mos jesh bere me shume konfuz sesa ishe ne fillim. Pra ndaje mendjen dhe na thuaj edhe neve nese ia ke thene te dashures apo jo se jemi ne merak te gjithe. Pac fat djali.
thumbsup.gif

bazuka

Primus registratum

speak french people &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Dianaa

Primus registratum

Jo te gjithe njerezit mund te tradhetojne dhe te harrojne. Fabi u futka tek ky grup. Per mendimin tim, duke ia thene te dashures do t'i shkaktoje shume vuajtje. Do ta beje te ndihet e poshteruar, e kote, me gjithe betimet e tua per dashuri etj. etj. etj. Perfundimisht do te rrezikoje ta humbisje. Per mendimin tim ben mire t'ia thuash vetem nese ti vazhdon te ndihesh keshtu si tani edhe per ca kohe. Perndryshe perpiqu ta kalosh dhe ta harrosh. Afermendsh nuk duhet perseritur. S'besoj se do te te pelqente ta gjeje veten dyfish tradhtar dhe fajtor perballe asaj qe e do kaq shume. Mendo edhe cfare do te doje te bente ajo me ty, nese do te te kishte tradhetuar ajo. Dhe vepro si ta ndjesh...S'thashe ndonje gje te madhe, po kjo eshte e gjitha c'ka mund te them ne rrethana te tilla.

sweet eda

Primus registratum

thuaja, thuaja, thuaja....nese nuk ia ke thene akoma.
po ta ve veten ne vend te saj,do u zhgenjeja, aq me teper qe s'ja ke thene qe ne fillim, por ndoshta do e marre vesh nga te tjeret, se sic tha dikush me siper; fjalet dalin.
po te isha ne vendin tend, gjeja e pare qe do kisha bere mengjesin tjeter do ti thoja se c'ndodhi, me pak dhimbje por me shume sweetness, ajo do ta kuptonte, perderisa te do aq shume sic thua ti.
keshtu qe mik i dashur akoma habitem si e mban nga brenda, nuk te dhemb stomaku????!!!!!

AnilaM

Primus registratum

jo jo jo nuk ke pse me ja thon,gabimin me dashje a pa dashje ti e bone ne jo ajo ,pse me e shjetsu ne ate + do ti ngresh i ? t`modhe dashnis,ne besimit qe ka ajo tek tyna,ti pive sot ne gabove , i ri je ,ja ta falem por... ti mnud te pish prap dhe t`gabosh prap,asaj si dihet,% e siguris bie
Ajo s`ka si me e mor vesh , gjithmon duke u nisur ka historia qe pershkruajte ti vet,po foli ajo tjetra,si zor ,mohoje ne kaq,prova ,fakte ka ?

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fabi:
[qb] Nuk di si tja bej sepse e dua shume. E dua aq shume sa po me meren mente nga inati, po me vjen inat sepse kam tre dit qe nuk kam guxim ta shikoj ne sy sepse e kam tradhetuar. Piva nja kater gota tequila me eks plus birra dhe me doli perpara nje e njohur qe se ca me tha. une nuk isha me ne terezi dhe shkuam ne nje vend te fshehur me peme dhe aty perjashta makines e degjenerova muhabetin. Se du me veten time. Kam frike se e tregoj me xheste dhe do me kuptoje e dashura. Nuk i them se kam frike se me le dhe une nuk mundem te jetoj pa ate po edhe keshtu po vuaj si qent. Sja vlejti fare. Ca te bej mor vlla? [/qb]
Fabi ti sje as i pari as i fundit qe te ka ndodh nje gje e tille..nga nje ane eshte dhe si normale,pasi ndodh qe njeriu ka momente debulese.Rendesi ka te dish ti kalosh nga pas.Per mendimin tim mos ja thuaj se ajo do te te leje,pasi ne momente te tilla e humb njeriu llogjiken.Hajt in bocca al lupo.. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Goca

Primus registratum

O cuna , mua me vjen keq per nje gje , po si s'arrini me u kontrollu icik mer amon, kur e dini qe 4 gota s'jua mban organizmi , pse nuk ndaleni tek gota e dyte?! Mbani icik pergjegjesi dhje kontroll vetjak se s'justifikohen gjerat duke thene se kishe pire , se fundja vete pive , s'ta dha njeri me zor. Secili mendoj se i njeh limitet e veta ndaj mos shkoni pertej tyre po s'deshet me pas probleme me pas. Kaq, vetkontrollohuni perpara se mbrapa s'pin mo uje pilafi.