Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

Hektor12

Locus omnem
Po varet si te mesohesh sic ka meshkuj qe han sallam mund te kete edhe femra qe han pjeshka i bashkon 17 maji. Une pjeshkat i kam qef :p
 

Hektor12

Locus omnem
Edhe unw pee vete fola po mos te duket cudi qe pelqejne edhe femrat te dyja quhen bisex ato ka dhe nga ata
 

Hektor12

Locus omnem
Mos u cudit gjithcka ndodh dhe vazhdon te ndodhe ne dore kena mos me e pa... Mu me intereson te shof ca karaktere tipike perverse
 

Thamina

Papirus rex
Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

Dëshira ime është që gjithnjë me burrin tim, të kam edhe çiftin tjeter në dhomë. Kohë pas kohe të ndrrohemi, apo së paku të i dëgjojë gjëmimet e palës tjetër.

Le të shohim edhe juve, se sa keni dëshirë që të jeni swinger...
Kam shume miq qe jan swinger...varet se ca pelqen.
Sme terheq shume ky fakt.
 
Top