Ukraina ne shenjester!

Ukraina ne shenjester!

Pas shpalljes se votimeve ne Ukraine ku kandidati i mbeshtetur nga amerikanet humbi, Sekretari i Shtetit Kolin Pauell shpalli se nuk i njeh rezultatet!
Kush i autorizion keta plehra te gjykojne per zgjedhjet ne nje vend i cili eshte vec te tjerash edhe djepi i Rusise?
Po sikur Ukraina te mos njihte zgjedhjet presidenciale amerikane?
A jemi drejt nje krize te madhe midis Rusise dhe USA?

mostro

Putraku
Re: Ukraina ne shenjester!

Me fal qe dola nga tema,por shaka po beja mos ma merr per keq...
hajt pershnetje :wave:
A don ti shaj dhe una jankite?
o jankee o ju dhjefsha rracen /pf/images/graemlins/laugh.gif

antares

Primus registratum

He he he he! Tani u bere i denje edhe ti te vish ne Kanada! Aty do jesh mire se te pakten ne Irak nuk te nisin si kusht per te marre Green Card.

Kondrapedali

Kondrapedali

Me tapet t'kuq do t'presim Putre. Ta marrin vesh të gjithë që po vjen një shqiptar! Imagjino sa patriotike duket kur ti i zi ecën mbi qilimin e kuq :tipsy:

mostro

Putraku

Amon antares kur hidhet llotaria per ne kanada??na jep cik info te lutem flm.

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Amon antares kur hidhet llotaria per ne kanada??na jep cik info te lutem flm. [/qb]
Putre, Kanadaja nuk hedh llotari plako po i përzgjedh ata që do bëhen nënshtetas. Ti ke fatin që janë dy forumista që do të presin :smash: :smash:

antares

Primus registratum

Bile sapo te shkelesh ne Kanada, do te te bejme synet dhe do te te veme te betohesh mbi Kuran (megjithese te dy jemi kristiane) qe do te sillesh mire!
Cdo dite do te lutesh 3 here ne kishe e 4 here ne xhami qe qafirat amerikane te mos kthehen gjalle nga Iraku!

korn83

Forumium praecox

kondra:edhe Rusia ka të vetat dhe nuk besoj se është e gatshme që këto interesa (që përkthehen ndryshe në vlerë të pallogaritshme monetare) ti fali rrugëve në emër të demokracisë!
-----------------------------------------------------
po atehere c'ke qe ankohesh me amerikont qe bekan "gjenocid" ne irak,fundi i fundit jemi dakort qe amerika mund t'ia lejoje vetes me shume se rusia,te merret me interesat e globit se e ka fuqine,rusia nuk ka fuqi te merret me interesat e globit po jo se nuk don...nuk ka nje kufi te zonave te influences:lindja rusise,perendimi amerikes...kishte gjate luftes se ftohte.tani jo

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Amon antares kur hidhet llotaria per ne kanada??na jep cik info te lutem flm. [/qb]
Putre, Kanadaja nuk hedh llotari plako po i përzgjedh ata që do bëhen nënshtetas. Ti ke fatin që janë dy forumista që do të presin :smash: :smash: [/qb]
aha se haj ate una...
po njoni nga ata mos je gjo ti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

korn83

Forumium praecox

n'kanada du me ardhe edhe une po m'pritet...po kam frike se ben shume ftohte per durrsaket,po deshet ju pres une n'itali /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] kondra:edhe Rusia ka të vetat dhe nuk besoj se është e gatshme që këto interesa (që përkthehen ndryshe në vlerë të pallogaritshme monetare) ti fali rrugëve në emër të demokracisë!
-----------------------------------------------------
po atehere c'ke qe ankohesh me amerikont qe bekan "gjenocid" ne irak,fundi i fundit jemi dakort qe amerika mund t'ia lejoje vetes me shume se rusia,te merret me interesat e globit se e ka fuqine,rusia nuk ka fuqi te merret me interesat e globit po jo se nuk don...nuk ka nje kufi te zonave te influences:lindja rusise,perendimi amerikes...kishte gjate luftes se ftohte.tani jo [/qb]
Korn, e shikon që je i vonuar shumë? Po të lexosh deri në fund se ç'shkruhet do arrish të kuptosh shuuuuuuumëëëëëëë gjëra të thjeshta!
Për më tepër ka ca gjëra pak më të koklavitura që kanë nevojë për shpjegim por që unë s'kam nge të t'i shpjegoj ty!
Një këshillë, para se të kthesh përgjigje, lexo se ç'është shkruar mbi temën nga ai të cilit don t'i kthesh përgjigje. Filloje nga fillimi leximin! Zakonisht kjo është metodologjia e përdorur edhe në kurset e shkollës (nëse ke bërë ndonjë :tipsy: ).

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] n'kanada du me ardhe edhe une po m'pritet...po kam frike se ben shume ftohte per durrsaket,po deshet ju pres une n'itali /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo s'e n'Itali na shajnë si shqiptarë që jemi dhe rrezikojmë të humbim dinjitetin dhe lirinë që kemi ruajtur për gjithë këto vite në Kanada! Po deshe ti hajde se ne të presim me krahët hapur dhe të ndihmojmë që të dalësh nga gropa ku ke rënë! Të ftohtit i bëhet dermani, të nxetit nuk ke ç'i bën (atij mendor).

Putre, mos kij frykë mër daj, unë ene Antaresi do t'presim, çika-çika do t'bojm /pf/images/graemlins/laugh.gif .

antares

Primus registratum

Ri aty ku je Korn se je mire! Po te ishte e mundur do vinim ne me gjithe qejf ne Itali! Nuk ta keshilloj Kanadane dhe jo per pune te ftohti! Kanadaja me Italine jane si Bajram-Curri me Tiranen! Per ne shqiptaret eshte tjeter pune (racizmi i italianeve), po po te ishe ta zeme danez (nje Danez normalisht nuk ka arsye te shkoje as ne Kanada e as ne Itali) do te zgjidhte ne 99% te rasteve Italine!

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Putre, mos kij frykë mër daj, unë ene Antaresi do t'presim, çika-çika do t'bojm /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Po pse mer vlla? une ju du dhe aq fort..Ja ketu ne zemer me piko per ju emigrantet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

antares

Primus registratum

Po po do tu presim krahe hapur me te gjitha te mirat! Nderkohe une kam blere nje thike te mprehte kurse Kondra nje gur zmeril per ta mprehur perseri pas perdorimeve te shumta!
Nejse, ju hajdeni njehere se ku i dihet, ne bejme keshtu ne forum po kur te jemi balle per balle do behemio miq e do pime pashke! :goofy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pse ëre ça thash. Un t'jap edhe garanci për at pun... /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ndryshimet janë të mirëpritura ngado!
Jo Putre po deshe me ardh megjithmen boje një PM se edhe mu m'qa zemra për refugjatët që janë në Shqipëri!

korn83

Forumium praecox

antares ke shume te drejte per rracizmin,jane teper rraciste ne itali.e bukura eshte qe edhe kush e mban veten per tolerant veçse kur i shpeton ndonje llafe kundra shqiptareve.hipokrite e injorante te tmerrshem...tani jam zbutur pak por deri dje i urreja.po ç'ti besh duhet te mbaroj shkollen

korn83

Forumium praecox

nuk vi ke kondra une jo se qeka hatermets! /pf/images/graemlins/laugh.gif po vi ke antares

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga antares:
[qb] Po po do tu presim krahe hapur me te gjitha te mirat! Nderkohe une kam blere nje thike te mprehte kurse Kondra nje gur zmeril per ta mprehur perseri pas perdorimeve te shumta!
Nejse, ju hajdeni njehere se ku i dihet, ne bejme keshtu ne forum po kur te jemi balle per balle do behemio miq e do pime pashke! :goofy: [/qb]
Punen e paskemi te sigurume...Kasap bashke me vellezerit tane /pf/images/graemlins/laugh.gif une vetem me mpref di jo me e njul thiken...
Hjade se ne shoke jemi qe tashi,ka dhe gjera qe nuk i mendojme ne te njejten menyre,pune e modhe fort,kush vite me ne forum po te ishim te nje mendje...
pershendetje te gjithve :wave:

antares

Primus registratum

Korn! puna eshte se po ishe jashte atdheut tend kudo, pa perjashtim do gjesh racizem, bile edhe ketu ne Kanada, po sigurisht ky racizem nuk mund te krahasohet kurre me ate qe perballeni ju ne Itali, Greqi apo diku tjeter ne Europe!
Mos u cudit se eshe ne nuk jemi me pak raciste se te tjeret (ne mos me shume!), racizmi eshte nje ndjenje normale njerezore dhe nje shoqeri jo-raciste eshte e semure (me siguri ka dicka qe nuk shkon). Eshte si te thuash qe nuk duhet te kete njerez qe te nxehen! (Sidomos per ne Shqiptaret eshte absurde).
Ceshtja eshte sic e ka thene shkelqyeshem Kondra (ne nje kontekst tjeter) se ku eshte kepuca, ne kemben tone apo ne kemben e komshiut! :lol: :lol: :lol:

korn83

Forumium praecox

si ti me amerikont e me proamerikont ,si une me sllavet e arabet. :lol: