Ujku81 dhe 100 vite te lumtura!

Blendi

Primus registratum
Re: Ujk81 dhe 100 vite te lumtura!

E mire, mire po ta perkthej une ate ne versionin shqip del teper e forte, (dhembet e mprehta? /pf/images/graemlins/tonguee.gif)...po e lej me versionin e Pyllit. Si bo ne ti!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
lupi.jpg

KoDoShi

Primus registratum

100 vjec fat dhe lumturi ne jet!

alcol%20cop.jpg

Pac vetem gezime dhe lumturi ne jet

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Uuuuuu, ujku pathka ditlindjen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif . Po ktu me midherje pthe ithe mathku ti apo t'kithe ardh ora drekes /pf/images/graemlins/laugh.gif. Yyyy vjellajdut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Wolf_burglar.gif

Thife, ktu otht tu ia math vrapit /pf/images/graemlins/laugh.gif.

arg-wolf-walk.gif

Kurthe ktu otht tu po t'pafajthmin thikur th'ka bo gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif ... upth /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif.

U bofth ujk i vjeter ene moth rrej mo thikur je qingj /pf/images/graemlins/laugh.gif. T'u thtofthin dhomet n'pergjithi /pf/images/graemlins/laugh.gif ene t'rafthin dhomet e par n'vethanti qe t'm'kuptoth hallin e muve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Elle mot m'boj thi i pafajthem /pf/images/graemlins/laugh.gif

TimberWolf.jpg

/pf/images/graemlins/kiss.gif

</font>

irene

Primus registratum

hmmmmm kush e paska ditlnd. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe 100 !!! be good, be smart, be "ujk" !!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

edhe ti Binjak? Hmmmm, kam thene une qe binjaket jane tipa, por cfare tipash /pf/images/graemlins/winkwink.gif

edhe 100 e vec suksese pac ne jete /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

marina s.

Forumium maestatis

u plat ele UTU /pf/images/graemlins/laugh.gif...u bo UTU plat /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te uroj suksese dhe lumturi ne jete!!! Jetofsh sa te duash ti! /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

UJku para trasformimit /pf/images/graemlins/laugh.gif se pas transformimit e treguan te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

forli.jpg

Princesha

Primus registratum

Edhe 100 Ujk /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

kujdes abso, se te kafshoi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

kush kafshoj ke? /pf/images/graemlins/laugh.gif
dmth kush po ja fut n mend kujt /pf/images/graemlins/tongue.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ujku pra don me te kafshu ke veni ku te dhem me shum ...

pastaj ça fut e ça qet se di un, punet tuja

abs

nuk e di...

Ujku ka datlindjen mi goc, mua m ka kalu, dmth m asht forcu dhami /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajde bajm tifozllik iher /pf/images/graemlins/cool.gif

me ke je?

PS: mos vrit mendjen punet tona shkojn OK! /pf/images/graemlins/cooli.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

me Francen engjell jam

gjithmon dhe pergjithmon, edhe pse luj si aschlos

ps: don me te kafshu prap se e ke mishin e mir /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Kafshuesat si kafshon dot kush miiiii /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

E di c te vecante kane ujqerit? /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

per vec klanit te tyre, hajne te gjithe te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

e dije kte?
ka ne ma, s kam nge iher /pf/images/graemlins/rockband.gif
jam tuj pa sportin /pf/images/graemlins/rockband.gif

ujku81

Primus registratum

Grrrrrrrrrazie o milet per urimet tuaja.

Blendo, me ke shkri me ate fotografine. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Edhe njof una nji dentist te mire me e vone ate dhembin qe t'kafshosh pa frike. /pf/images/graemlins/lol.gif Flm per urimin. /pf/images/graemlins/wave.gif

Fanta, pa merak jam Ujk i mire une, nuk i tremb gocat. /pf/images/graemlins/smile.gifFlm

Helmthe, o thuthuqe don me m'ba dhe mu pa dhambeeeeee. /pf/images/graemlins/laugh.gif Si ma ke gjet ate fotografine e Ujkut qe i ngjan atij te filmit nga kam marre nickun. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Rrofsh per urimin yllo, /pf/images/graemlins/kiss.gif mbetsh gjithmone keshtu e mire sic je (jo pa dhembe moj) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kodi, Shiraz faleminderit /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Iren, denkju madam, promise I'll be good and proud to be Ujk /pf/images/graemlins/smile.gif

Alinos faleminderit, une mire qe jam Binjak, po kam lind dhe dite te diele, qe dmth jam dy here tip. /pf/images/graemlins/grin.gif Suksese dhe per ty. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Sceptic te keqen xhaxhi Ujku sa e mire qe je, hajd te kafshoj nje cike. /pf/images/graemlins/laugh.gif Flm, qofsh e embel keshtu sic je. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ToNce, Binjaket dominojne ketu, jo per gje po jemi tipa te veçante ne. Shume faleminderit per urimin, te pershendes edhe une. Shpresoj te takohemi nese vjen ndonjehere ne Tirane. /pf/images/graemlins/wave.gif

Roze, flm yllo /pf/images/graemlins/kiss.gif

rO_k

Primus registratum

ta gezosh ujku, u befsh sa te te doje kokrra e qejfit

TEDI

Valoris scriptorum

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Ne 1000 UUUU Vite te Tjeraaa UUUUuuuuu... U Plake ne Ti Robo ... Hajt me NJe ULkonje kte VIt ne me GJueti t MBare Delesh dhe QIngjash ...