Re: Ujk81 dhe 100 vite te lumtura!
Grrrrrrrrrazie o milet per urimet tuaja.
Blendo, me ke shkri me ate fotografine. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Edhe njof una nji dentist te mire me e vone ate dhembin qe t'kafshosh pa frike. /pf/images/graemlins/lol.gif Flm per urimin. /pf/images/graemlins/wave.gif
Fanta, pa merak jam Ujk i mire une, nuk i tremb gocat. /pf/images/graemlins/smile.gifFlm
Helmthe, o thuthuqe don me m'ba dhe mu pa dhambeeeeee. /pf/images/graemlins/laugh.gif Si ma ke gjet ate fotografine e Ujkut qe i ngjan atij te filmit nga kam marre nickun. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Rrofsh per urimin yllo, /pf/images/graemlins/kiss.gif mbetsh gjithmone keshtu e mire sic je (jo pa dhembe moj) /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Kodi, Shiraz faleminderit /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Iren, denkju madam, promise I'll be good and proud to be Ujk /pf/images/graemlins/smile.gif
Alinos faleminderit, une mire qe jam Binjak, po kam lind dhe dite te diele, qe dmth jam dy here tip. /pf/images/graemlins/grin.gif Suksese dhe per ty. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Sceptic te keqen xhaxhi Ujku sa e mire qe je, hajd te kafshoj nje cike. /pf/images/graemlins/laugh.gif Flm, qofsh e embel keshtu sic je. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
ToNce, Binjaket dominojne ketu, jo per gje po jemi tipa te veçante ne. Shume faleminderit per urimin, te pershendes edhe une. Shpresoj te takohemi nese vjen ndonjehere ne Tirane. /pf/images/graemlins/wave.gif
Roze, flm yllo /pf/images/graemlins/kiss.gif