TVSH,Turpi yne!

TVSH,Turpi yne!

Nuk ka shume minuta qe ka perfunduar ndeshja Shqiperi-Greqi,per eleminatoret 2006,dhe gezimin e fitores me duhet ta ndaj me turpin qe televizioni yne kombetar na rezervoi ne transmetimin e rradhes.
Pas shume polemikave rreth cmimit te biletave,shitur ne tregun e zi,kete here TVSH ve vulen si nje televizion amator dhe jo ne nivelin e duhur!
Gjate gjithe kohes ndeshja eshte transmetuar nepermjet valeve satelitore por pa asnje koment dhe titer.
Shqipetareve te diaspores,studenteve dhe atyre ne emigrim u eshte servirur nje transmetim "memec".
Vleresoni!!!

jona20

big bum bam...
Re: TVSH,Turpi yne!

Une se kuptoj pse duhet te ngelni kaq shume te zhgenjyer e te revoltoheni per dicka qe nuk do as men e as kalem...
Asnje nga kanalet shqiptare nuk ka nivel...pa perjashtim, tvsh gjithashtu.
Nuk arrij te ndihem kaq e revoltuar se mos eshte vetem kjo here, qe televizionet shqiptare nuk arrijne te kapin as nivelin mesatar.
Se mos kane nivelin e duhur kanalet private?????
Top channel eshte per faqe te zeze, mundohen te japin programe te kohes (kuptohet ide te vjedhura),mua nuk me ka qelluar njehere qe zeri te koincidoj me levizjet e gojes...nuk marr vesh shume nga keto gjera, po duhet te kete lidhje redaktimi.

Tvsh,Top Channel apo Alsat te gjitha kanalet free ashtu jane per faqe te zeze.
Keshtu nuk ja vlen as me paguar per Klani-n e kanale te tjera, qe jane me pagese.

Problem i madh pse nuk komentuan ndeshjen...sikur te ishte vetem ky problemi, lum si ne :rockband:

S6T6N6

Forumium maestatis

TVSH, nuk mendoj se eshte turpi i kombit, perkundrazi mendoj se eshte nje nder kryeveprave qe ne kemi. Daton gati ne te njejten kohe me RAI + transmetimet e tij "me ngjyra" kane filluar ne te njejten kohe me RAI, pra teknologjia gjithnje ka qene e avancuar.
Ndoshta TVSH eshte keqperdorur ne vite pasi drejtuesit kane qene politik, por ne momentin kur ai televizion do te jete vertete publik vetem me nje mentalitet ndryshe dhe me arkiven e ketij gjigandi mund te beje nje televizion qe te zvanise te gjithe televizionet kioska qe ka shqiperia.

Shqiptarja

Primus registratum

S6T6N6 flitet per kohen e tashme te TVSH-se e jo per ate se c'do te ndodh ne te ardhmen me te!
S'kam shume njohuri mbi te gjitha mediat shqiptere te Shqiperise (pervec atyre qe jane me kabllovike) mirepo sa per naten e ndeshjes futbollistike TVSH nuk pati komente ne gjuhen shqipe dhe kjo eshte e arsyeshme per tu kritikuar!
Me nje avancim te tille teknik te TVSH sic permende ti, a mendon se i ka pasur hije Tvsh-se mos te kete komentator ate nate?!
Me kalimin e viteve cdo gje duhet te ndryshohet per te mire e jo per te keq!
Ne shqiptaret sikur cdo gje e bejme mbrapsht, ne vend qe te ecim para, ngecim ose ne vend ose ecim nje hap para e dy mbrapa!!!

Al-Punk

Still here

Ju siguroj te gjitheve qe e kane ndjekur pa koment ndeshjen se ka qene me mire ashtu. Ndeshja me koment qe u pa ne Tirane ishte skandal me nje komentator medioker qe na e shpifi duke thene qe Greqia do shenoje, eshte prane golit te dyte, prane golit te trete... nej nga brezi vjeter i impotenteve qe luten per barazim gjate gjithe ndeshjes.

Ndersa degjova se TVSH e ka transmetuar pa steme dhe koment per t'u lene sinjal te lire mediave qe kishin te drejta dhe e kishin blere, qe ta fusnin ne transmetim. Ne nje menyre te tille ka pas transmetuar dhe Formula 1 dhe nuk e di a eshte korrekte nga politikat e Mediave.

GJENERALI

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">KOMENT!</span>

Me vjen shume keq per ju diskutues te nderuar,qe pa patur haber nga punet e medias nderkombetare,fusni hundet edhe komentoni sipas qejfit tuaj.Tha ai i pari,Blendi,nje llaf: TURP! edhe filluat te gjithe te thonit te njejten gje.ME vjen keq per Blendin qe nje teme te tijen,qe e ka hapur pasi i eshte prekur ndonje interes (mendoj une),shkon edhe e poston ne faqen e pare te ALBFORUMI-t me tituj qe te fusin friken dhe te duket sikur eshte bere hataja!

Sa per informacion po ju citoj ligjin e &quot;<span style="font-style: italic">Transmetimit Nderkombetar ne vale Satelitore</span>&quot;

--&gt;&gt;&gt; <span style="font-weight: bold">Cdo stacion televiziv i cili kerkon te transmetoje ne vale satelitore nderkombetare,eshte i detyruar te transmetoje ne UHF vetem pamjen filmike te materialit televiziv me perjashtim te: <span style="font-style: italic">zerit,logos se stacionit apo shenjave te tjera te kameres filmike,titra te shtuara me qellim:komenti,informimi apo njoftimi</span>!</span> &lt;&lt;&lt;--

Ti zoti Blendi,ben mire te hapesh nje teme tani: MEDIA NDERKOMBETARE,TURP INTERNACIONAL!

<span style="font-style: italic">FALEMINDERIT!</span>

blendiys

Primus registratum

Gjeneral!
Te paska mbetur merak me duket,po te them qe nuk eshte prekur asnje interes imi,une jetoj ne Belgjike dhe nuk kam asnje lidhje me ndonje televizion (privat ky apo shteteror).
Kam dhe une te drejten time si shtetas Shqiptar te ngre zerin per ate qe une e shikoj dhe vleresoj si per tu diskutuar.
Ne komentin tim nuk bera asnje krahasim me TV-te e tjera!
edhe nje here...
TVSH transmetoi ndeshjen nepermjet valeve satelitore pa asnje koment dhe linje audio <span style="font-style: italic">pervec atyre te tifozeve</span> .
TVSH nuk lejoi asnje kanal tjeter ta transmetonte kete ndeshje.
Perse?

Hajt shendet!

S6T6N6

Forumium maestatis

Persa i perket transmetimit nga &quot;tvsh satelit&quot; pa logo, pa koment, pa grafika.

1. TVSH ka kontrate per transmetimin e ndeshjes vetem perbrenda RSH pasi te drejten per ta transmetuar jashte saj e gezon nje kompani internacionale me te cilen ka lidhur kontrate Federata e futbollit.
2. TVSH ka perbrenda kontrates te shkruar te zeze mbi te bardhe se eshte e detyruar ti percjelle sinjalin kompanise internacionale, pa koment, pa logo, pa grafika, sikunder do ti vije sinjali TVSH dhe kujtdo kanali qe ka blere ndeshjen e ardhshme nga televizioni gjeorgjan i cili ka te njejten tip kontrate.
3 Gabimi i TVSH qendron ne mos kriptimin e frekuences, pra sinjali duhet te percillej ne nje frekuence te fshhur per publikun (ose te bllokuar) kodin e se ciles duhet ta kishte vetem shoqeria internacionale qe ka te drejten televizive per transmetim nderkombetar.

Arjan

Primus registratum

Po, shume mire.
Kam nje dyshim: perse TvShqiptar, pronare e drejta televizive per brenda kufijrite nuk ka saktesuar edhe drejta per trasmetimi e ndeshjes edhe ne satelit dhe vetem ne gjuhen shqipe? Me duket qe ne Itali Rai ka pronesia e drejta televizive e kombetares italiane dhe, megjithate shume stacione nderkombetare kane drejta e ritransmetimi, ne Rai 1 satellit ose ne RaiIntrnational kombetarja italiane eshte pa kriptim e me koment. Me shume: satelit 16°W nuk eshte nje satellit shume popullor, 19° dhe 13° jane.
Pra besoj qe TvSh duhet te kishin siguruar edhe trasmetimi ne gjuhen shqipe ne satellit pa kriptim.
Nuk e di per neser, digitalb do te trasmeton ndeshja ne TopChannel satellit ose (siç ben per Partizani-Shaknin) jo?

OROSHI

Primus registratum

Greku e transmetoi nga kanali Alpha,ndeshja ishte ne Tirane,krahasoni nje cike!!!Ndeshja e transmetuar nga kanali Grek ishte ne lartesine e duhur!!!!
Ne kemi pushtetare zgjebarake!!!!!!

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:&lt;br /&gt;[qb]TVSH nuk lejoi asnje kanal tjeter ta transmetonte kete ndeshje.
Perse?
[/qb]
SEPSE:

Sa per informacion po ju citoj ligjin e &quot;Transmetimit Nderkombetar ne vale Satelitore&quot;

--&gt;&gt;&gt; Cdo stacion televiziv i cili kerkon te transmetoje ne vale satelitore nderkombetare,eshte i detyruar te transmetoje ne UHF vetem pamjen filmike te materialit televiziv me perjashtim te: zerit,logos se stacionit apo shenjave te tjera te kameres filmike,titra te shtuara me qellim:komenti,informimi apo njoftimi! &lt;&lt;&lt;--

CruelShedra

Primus registratum

mos fol palidhje komunist, cka dreqin ka lidhje ka kjo me ate cka beri tvsh-ja.

ajo i perdori frekuencat e tvsh, te cilat jane per shikuesit shqiptar, per transmetimin e lojes per statcione greke, dmth. tvshja ka be abuzim te frekuencave per hire te lekut.

nejse, bile grekt kane pase mundsi ta shijojne humbjen.... HAHAHAHAHAHA

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CruelShedra:
[qb] mos fol palidhje komunist, cka dreqin ka lidhje ka kjo me ate cka beri tvsh-ja.

ajo i perdori frekuencat e tvsh, te cilat jane per shikuesit shqiptar, per transmetimin e lojes per statcione greke, dmth. tvshja ka be abuzim te frekuencave per hire te lekut.

nejse, bile grekt kane pase mundsi ta shijojne humbjen.... HAHAHAHAHAHA [/qb]
une them lexo ligjin pse TVSH ska dhene me titra,logo dhe ze,ti sho me vrap rregjistrohesh vetem per te dhene nje pergjigje ketu edhe per te me dale mua kundra &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ...ik o cun ik futi nje tas groshe &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

CruelShedra

Primus registratum

po me vjen shume keq por ky ligj eshte absurd, menjeher mbas lojes tvsh filloj me transmetu me simbol????

kete pune, duhesh ta pranosh edhe ti, e ka bere vetem per fitim, nese loja nuk ka qene per shqiptaret ne diaspor tvsh-ja ka pase mundsin te transmetoj ne nje frkeunc tjeter dhe ne frekuencat normale te transmetoj muzike a cka dreqin di une, dhe jo ti shfrytzoj per biznis.

nejse, hajt se grekt kane mare mase per rregullimn e kesaj qeshtje...

GJENERALI

Primus registratum

epo mire o vlla ca te them une.
keshtu degjova juristin e TVSH dhe keshtu thashe edhe une &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CruelShedra:
[qb] mendo e mos beso [/qb]
dmth te mendohem per mendimin tend edhe mos te besoj ? keshtu ? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

redhat

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">RTSH
TURP

zhvillohej nje ndeshje kaq e madhe
e mbreteronte aq qetesi...sikur mbante zi televizioni?

Kjo nuk do arsyetim,kjo do mbyllje.

Erdhen disa fqinje ta shiqonin ndeshjen me mua,ishin anglez dhe holandez dhe mbeta i pagoje,nuk dija cka t`ju them,si t`u spjegoj memecjen e shqiptareve!
Nuk e dinin ata sa orator jemi...
Me e keqja ishte se po ike ne toalet,nuk e dije me rezultatin,me tha nje mik
smash.gif
smash.gif
!!

Po sonte???
Di kush frekuencat e Top Chanelit,
ju lutem!</span>

blendiys

Primus registratum

<span style="font-style: italic">--&gt;&gt;&gt; Cdo stacion televiziv i cili kerkon te transmetoje ne vale satelitore nderkombetare,eshte i detyruar te transmetoje ne UHF vetem pamjen filmike te materialit televiziv me perjashtim te: zerit,logos se stacionit apo shenjave te tjera te kameres filmike,titra te shtuara me qellim:komenti,informimi apo njoftimi! &lt;&lt;&lt;--</span>
Me nje llaf,urdheroni dhe merreni te &quot;drejten&quot; per transmetim,vendosni stemen tuaj,perkthimin tuaj ose komentin dhe voila,,bashkepuntore ne &quot;krim&quot;!
Aman,mos na flisni me per ligje dhe rregulla.

TONY

Primus registratum

me te thene te drejten jam mjaft i shqetesuar dhe i zhgenjyer per ate qe ndodhi,une po e shihja ndeshjen por me te thene te drejten nuk e dinja kur fillon e kur po mbaron ,turp per te gjithe ata qe ne vend qe te na kenaqnin zgjodhen rrugen e parase duke mbyllur gojen ,,,,