TURP! !

TURP! !

Ndalin makinen dhe bejne seks ne superstrade
Nje cift kryeqytetas, la makinen tip Benz me targa te Tiranes ne mes te rruges dhe nudo,
u shtrine ne asfalt duke bere dashuri. Ngjarja, u pa nga qindra sy kureshtare derisa mberriti policia

Te besh dashuri ne mes te rruges dhe
te bllokosh trafikun per 20 minuta ne nje aks kombetar.
Plotesisht i mundshem dhe i denje per nje skenar filmi
dhe per ndonje vend te nxehte ekzotik, por i pagelltitshem per opinionin shqiptar.
Ngjarja e rralle ka ndodhur pasditen e se henes dhe deshmiatre te saj
ishin qindra sy qe u gozhduan ne skenen erotike.
Vangjush Poci, 35 vjec, banues ne Korce, drejtues i nje furgoni taksi,
tregon per "Korrieri"-n, minutat e seksit live".
"Ishte ora 19.00 kur ne rrugen kombetare Korce-Pogradec, tek kthesa e Plloces,
nje cift qe me pas morem vesh se ishin tiranas, ai 40 vjec dhe ajo 20 vjece,
dolen krejtesisht nudo nga makina e tyre tip Benz i bardhe me targa te Tiranes
dhe u shtrine ne asfalt, per te bere dashuri".
Taksisti vazhdon rrefimin duke pohuar se ai si dhe shume te tjere qe u gjenden atje,
mbeten te shtangur nga skena, dnersa 60 automjet u bllokuan ne dy anet e rruges kombetare.
"Cifti as qe donte t'ia dinte per kureshtaret qe i shihnin. Pas pak minutash, at u ngriten dhe duke
u puthur u futen ne makine. Ndersa policia rrugore mberriti, ata iken te qete dhe trafiku u hap serish".
Uniformat blu rrugore, pohuan ngjarjen por shtuan se nuk moren ndonje mase ndaj "seksisteve te shfrenuar". Irena Vreto

Lajmi eshte i dates 14 maj 2003 mare nga "korrieri" .
Po patet komente na i thoni , une per vete jam me Goje Hapur! ( dmth i habitur tej mase) ! JAZIK ju qofte!

Diddy19

Su@mi
Re: TURP! !

Blue!Me duket se e keqkuptu ate qe doja te thoja une.Ose ka sh mundesi te jem shprehe gabim.Ajo qe nenkuptoja eshte se ne shqiptaret (nje nder ta jam edhe une) e kemi zakon me i shkapercy shkallet pese e nga pese me moton &quot;Te shkojme edhe ne drejt Europes&quot;( gjithmone harrojme se Shqiperia ndodhet ne Europe e s ka nevoje me &quot;shku&quot; drejt saj).S dijme as vete se kush jena,ku jena e ku dona me shku;shume prej nesh jetojne <span style="font-weight: bold">&quot;momentin&quot; </span> se kena pa shume filma me <span style="font-weight: bold">&quot;happy end&quot; </span> edhe enderrojme ate te famshmen <span style="font-weight: bold">&quot;american dream&quot; </span> .
Une kur thashe &quot;shqiptaret&quot; nenkuptoj edhe veten edhe pse ate qe kane bere ato une s do ta beja.Ndoshta do ta kisha shprehe me mire mendimin tim keshtu &quot;O zot o zot ,u beme edhe <span style="font-weight: bold">ne </span> shqiptaret Antikonformista!&quot;

P.S Te lutem Blue mundoju qe kur te lexosh postimet te mos nisesh apriori me mendimin e keq qe ke kriju per disa( ne kete rast per mu)dhe me i kundershtu pavaresisht nga ata qe ata kane shkru.Nganjehere fiksohen kot ca gjana!Uroj qe nje dite te mund te ndryshosh mendim per mu!

Profeti Drejt

Primus registratum

Ne 1985 kjo skene ka ndodh ne mes te lokalit.

Nuk eshte i pari e as i fundit. Ka me experta se ai çifti katnar me banim ne tirone.

blendiys

Primus registratum

tani sapo pashe temen e hapur nga Rrebeli,
lol.gif
dhe nuk e di se sa e vertete mund te jete,nejse,hormone jane dhe ato te shkreta,ti nuk i komandon dot!
Pa e politizuar temen!!me mire keshtu apo njerez te maskuar dhe me (model 56)ne dore???

ketitopi

Primus registratum

kjo po qe ishte per tu shkri.do kishte qene max po te ishin gjobit.te afermit qe e pyesin ciftin:po pse ju gjobiti policia?

kushedi se fantastike do kishte qene pergjigja.hahaha.