TURP ! TURP ! TURP !

Guest
Re: TURP ! TURP ! TURP !

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
shkoderzemer, i zoti i forumit je, ti mundesh me myll e fshi edhe temen po deklaraten e atyne shoqatave nuk mund ta ndryshosh as festimin e 11 shtatorit se jan fakte te kryme.
nuk kam shkru se ne shkoder jan tan te kqij edhe te ligj. kalosh bukur

[/ QUOTE ]

Deklaraten e kam postu tek kjo teme.. dhe ato qe kane shkru eshte medimi i tyne, e drejte e te gjithve, dhe ky mendim nuk asht aspak terrorist apo islamik,

Problemi eshte te tane po e ktheni ne politike dhe po kerceni ne konkluzione.. lexoje mire ca kane shkru.

Sepse dikush mund te jete kunder nje busti.. por nuk e ban ate terrorist, ose te pa fe.. ose te keq. T'gjithe kemi te drejten e opinionit apo jo?

Nane Tereza e dina qe e ka prejardhjen nga Shkodra dhe bamirse qe ka ba..(qe une e respektoj dhe marr shembull, krenohem qe asht shqiptare dhe shkodrane(nga baba) sepse shume nuk e dijne) kete te gjithe e respektojne pa pase parasysh se a i pelqen vendosja e bustit apo jo..

[/ QUOTE ]
si mund ta quash kete deklarate qe thote se ata ndjehen te shqetesuar dhe te irrituar nga ai projekt? bile aty thuhet se kjo gja mund te sjelle pasoja që mund t'i ndjejnë nesër të gjithë qytetarët në qytetin tonë. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Guest

me ata qe mbrojne indirekt islamiket ekstremista /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
Grupi qe ta kesh te qarte:
1."Principet Morale" si fjale mos e perdor vend e pavend se nuk ta zbukuron fjaline por te tregon nivelin qe ke. Principet morale s'kishte te bante fare me ca po shkruaja une.
2.Mos akuzo tjeterin kur nuk e kupton se ca po te thote ai tjetri. Spo e merr vesh hic se ca po te tham por nuk kam ndermend me ta than ma holle.
3.Nqs den me fol edhe fjala jote me xan vend duhet me u mendu, po nuk mujte me u mendu mos fol( kete nuk ta tham per mos me shkru ma, ti shkruj se te ban mire por ta kesh edhe per neser se te duhet ne jete)
Ma teper spo e zgjas se bahet bajate...

[/ QUOTE ] buna, problemi asht se ti nuk e kupton per vedi se ca thojne tjert edhe nuk din se ca thu as ti. kjo gja te ka ndodh shum her ty ne ket forum me antar te ndryshem, mjafton te lexosh postet tuja te kalume. /pf/images/graemlins/wink.gif
se sa tip i zgjuar je e ke vertetu ne biseda qe ke ba ktu ne forume me antare te ndryshem. /pf/images/graemlins/smile.gif per principet morale ik e gjej nje fjalor edhe msoj kuptimin. je shum paragjykus. shndet

i_own_u

Primus registratum

ja nje shembull konkret pse Shkodra esht aty ku esht

*shof parafolsin*

i_own_u

Primus registratum

tipa si ty me pak llaf.. qe nuk e kan menien tek konstucioni i nje diçkaje po vetem te kritikoni pa pik lidhje.. jo ktu po aty, karakteri mbi te gjitha.. pun pun çuno apo femer çar je ?

pse nuk identifikohesh..? nejse pun per ty

tipa si ty pershembull qe refuzuan 3 her lek nga Kshilli i Ministrave ne qeverin qe kaloj.. per sistemimin e dritave dhe te rrugve.. por tipa me karakter i refuzuan ato lek

pak si e habit'shme eeeeee

i_own_u

Primus registratum

Fanatizmi esht pjell e fukaradhikut.. Shkodra esht ne nje pik strategjike po ta kapesh holl holl muhabetin dhe leket po te din ti nxierin jeton mir jo vetem Shkodra por dhe te gjith ajo bukuri qe e rrethon si Qytet

ngrijeni zerin aty ku duhet e jo ne Forum te kapesh me nje femer.. them un po nuk e di

Guest

vetem paragjykime lexon ktu. nuk ja vlen me fillu e me ju pergjigje.

i_own_u

Primus registratum

ja se po te fus ne tem

Shkodra ashtu si dhe Korca pershembull qe kan pika doganale ku nje perqindje te madhe e marin Komunat e jo qeveria qendrore.. ne Korç nuk diskutohen problemet fetare (ku 50% e popullsis esht Myslimane) por meren me tjera gjojna.. Shkodra ka dhe nje vantazh te madh se kuron nje pjes te madhe te elektrikut ne Shqiperi..

e kam fjal un kush po meret me paragjykime un apo ti.. qe kapesh se ç'tha e ç'bon nje femer..

genci

Primus registratum

Drini333

ca pa i nderon prindt me ket edukate.. shifesh sa peshon..

"T'mirat" qe ka marre Shqiperia nga Europa i ke neper shkrimet e tane shkrimtarve shqiptare...

Me shpresu tek Europa asht vec nji ndjeje fallso..
Asht si puna e dashnores qe as nuk don me ja dite se ekziston nje Shqiperi..

Europa nuk ka me ti hek plehnat para deres shpise..

"I Zoti e nxjerr gomarin prej baltet"

Ky argument asht per teme tjeter..

Ti me shoke fill kercen ne paragjykime..
Ju as nuk ja keni idene historise e fakteve

Ju ma keq se Bushi.. ban nji mize nje pordhe dhe fill e emertoni mize terroriste... ncncn.. ku ju con mushka kshtu..

Te jeni ma gjakftoft .. gjake nxehtesia vec ne sherr te con

Asnjeni nuk solli argumente te mirfillta se si Busti do i Sherbej popullit shkodran, apo keni harru me pyt ministrin e kultures, por vec jeni mundu me pershkru Nane Terezen (qe t'gjithe e dijne se ca ka ba, dhe nuk po kerkon kush me ja ul vlerat, edhe une jam krenaer per ate ca ka ba)

Guest

Buna postimet e tuja jane te rendomta. Ja fut kot dhe vazhdon me krenari me ja fut kot. Dhe kjo jo vetem persa i perket tekstit, por mnyres si flet.

zog

Primus registratum

ti duhet te jesh femer dhe je xheloze ndaj saj, e vertete ?

Leshatani

Primus registratum

Figura me e njohur Shqiptare ne bote eshte Gongjja jone, une mburrem me veprat e saja, me shume deshire e vizitoj bustin e saj ne Prishtine.

hawk

Primus registratum

Se pari anetarit apo anetares me nicname 'anonim' i keshilloj te prezantohet per rrespekt nga antareve te tjere.

Se dyti Lexoni me mire deklaratat sepse rrezikoni te emertoni nje pjese te popullit te Shkodres terrorist ne nje kohe qe ajo pjese nuk ka provokuar asnje here palen tjeter,nuk ka mbeshtetje ne organet e pushtetit lokal,nuk ka djegur dhe shkaterruar istitucione publike per ti pronesuar....ish dega e brenshme,shkolla 11 janari etj etj.

hawk

Primus registratum

Personazhe te tille jane te gatshem te prishin bashkejetesn ne Shkoder.
I sqaroj te gjithe ato cfare do te thote fjala bashkejetese qe une me mire do ta quaja koeksistence.Kjo e fundit arrihet vetem duke rrespektuar nj-tj.
Shembull duhet te jemi ne qe diskutojme.

Legjionixx

Forumium maestatis

me ngadal mer dai,
dhe mos e befte kurr zoti Shqiperine kristiane ,se do te zhdukemi pas pak koh