Turp FSHF!!!

Re: Turp FSHF!!!

Mc.byrek jemi zene dhe njehere me pare per ket punen e ofendimeve,nuk ka lezet,pse krijon probleme me antaret,asnjeri nuk po te ngacmon,per me shume ketu po diskutojme per nje teme te rendesishme te hapur dhe nga vete ju,pse e prish temen??

Une i dergova nje e-mail fsh,por kam pershtyypjen qe e-mail ka per te perfunduar ne spam,e ska per ta lexuar njeri as titullin!
Protesten duhet ta beni ju qe jeni ne shqiperi aty ku te shikojn mediat se keshtu me pune e-mail eshte mese e kote,te pakten nqs duhet te nxjerrim rezultat!

zamir muqiqi

Primus registratum

McBUREK
FALEMINDERIT SHUME PER ADRESAT E REJA
MENDOJ SE DIQKA KEMI ARRITUR.TV ,GAZETAT ETJ PO FLASIN DHE OPINIONI ASHT ME NE.POR UNE DHE GRUPI I SHKODRES KENA VENDOSE ME I SHKU DERI NE FUND .PRANOJME VEQ CMIMIN 1000 LEKE(TE REJA).EDHE PSE PRAP I LARTE POR DUHEMI ATE DITE ME SHKU SE ASHT MA SHUME NDESHJE KUNJI.MOS HARRONI CA NA KANE BA NE KRETE.PER MUA PROTESTA VAZHDON DERI NE CMIMET REALE DHE TE PRANUESHME NGA TE GJITHE.

zamir muqiqi

Primus registratum

DJEEEEEMAAAAAAAAA!
IDEJA ISHTE PER NJE PROBLEM SERIOZ QE DUHET TE ZGJIDHEJ ME NJE PROTESTE NGA TIFOZAT SHQIPTARE.LENI NJEHER KETO OFEZA DHE KUSH E LAGU KUSH E THAU.
MEGJITHATE EDHE NJE LAJM
TIFOZAT KUQEZI KAN PRANUAR CMIMIN 2000 LEKE ANESORJA.KJO ASHT BA ME TE VETMEN ARSYE QE ATE DITE TE JEMI NE STADIUM ME CDO KUSHT SEPSE KEMI PASUR GATI EDHE DEKORIN PLUS MOS ME JU LANE GREKEVE DORE TE LIRE NE STADIUM.KAN FILLU EDHE DISA VEPRIMTARI SE BASHKU ME "MJAFTIN" QE QYSH ME DATE 1.2.3 SHTATOR TE ORGANIZOHEN ME NDIHMEN EDHE TE DISA SPONSORVE TE FUQISHEM, FESTIME,TUBIME ETJ ME GRUPE ROKU E KENGE E PARRULLA ETJ.KUSH ASHT NE TIRANE OSE KA MUNDESI ME SHKU ASHT I FTUAR ME FESTU TE GJITHE BASHKE.
PERHAPNI LAJMIN.
PERSHENDETJE TE GJITHEVE

B

briiigi

Guest

Te nderuar antare, tifoze dhe pjestare te ketij forumi,

per arsye kohe, dhe pune nuk kisha patur mundesi te shifja ca behet ktej.
Disa nga temat e postuara jane fshire (per te mos thene shumica), ne pergjithesi jane ato fyerse dhe pa lidhje me temen.

Shpresoj te mos kete me gjera te tilla...

Per sa i perket temes, do keshilloja qe midis te tjerave ti nisej ndonje email, apo leter ankimi edhe ministrit te Rinise kultures dhe sporteve...

Qofshi mire!

McByrek

Primus registratum

Nuk ka problem briiigi. Pavaresisht nga orvatja jote per t'i shpetuar lekuren nja dy rrugaceve ketu, ceshtja ka shkuar aty ku duhet dhe po merren masat e duhura. Mund t'i fshini provat e sjelljes rrugacerore dhe plotesisht jashte normave te AF, por nuk mund te zhdukni memorien kolektive dhe shijen e hidhur qe kane lene disa persona ketu si xhoni, apo edhe x-ray, te cilet jane vetem provokatore te ndyre dhe tifoze te semure, asgje me shume.

Mc.Byrek me te vertet mendon se je ne rruge te drejte???
Une nuk kam bere vece ate qe duhet dhe kam detyre te bej!
Nejse ti vazhdo me idete e tua!

xhoni

Primus registratum

Ikso ,ckemi plako ,si po ja kalo?????
Une i cova ca e-mail anej nga federata.Ishalla me gjithe keto protesta qe po behen,i ulin prape cmimet.

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Mc.Byrek me te vertet mendon se je ne rruge te drejte???
Une nuk kam bere vece ate qe duhet dhe kam detyre te bej!
Nejse ti vazhdo me idete e tua! [/qb]
Nuk ka problem. Ti vazhdo fshi postimet e mia dhe nxirr ne piedestal te tuat. Koshi aty eshte. Nje dite do te pergjigjesh per te gjitha, por do ta paguash shume shtrenjt.

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ikso ,ckemi plako ,si po ja kalo?????
Une i cova ca e-mail anej nga federata.Ishalla me gjithe keto protesta qe po behen,i ulin prape cmimet. [/qb]
Une mire,si gjithmone!
Po kam pershtypjen se i kishin ulur ato cmimet e biletave,lexova pak edhe ke gazeta shekulli me duket,dhe se tifozat kishin rene dakorte!
ps:Ti si po ja kalon??

xhoni

Primus registratum

Hahahahah :lol: :lol:
Kur te marrim pushtetin popullor,toka do i jepet atij qe e punon !!!

Pas nje ore do degjoj lajmet .Ishalla i kane ul legenat.

McByrek

Primus registratum

I kane ulur te gjitha cmimet. Madje edhe cmimin e sharjeve dhe fyerjeve pa limit. Mund te shash sa te duash me nje cmim fare badiava. Asgje s'te ndodh. Sidomos ne temat ku moderatoret jane shoke me rrugacet.

xhoni

Primus registratum

Kesaj i thone bjeri gajdes gajdexhi....
Bjeri se spo ta var njeri....

Keshtu eshte dhe puna e biletave.Tifozat kerkojne drejtesi kurse federata thote bjeri qemanes se i bie bukur....
Shqiperi hesapi :shrug:

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Kesaj i thone bjeri gajdes gajdexhi....
Bjeri se spo ta var njeri....

Keshtu eshte dhe puna e biletave.Tifozat kerkojne drejtesi kurse federata thote bjeri qemanes se i bie bukur....
Shqiperi hesapi :shrug: [/qb]
Ore po sa rehat qe jemi sot ketu ne AF, hm? E keni vene re? As sharje, as fyerje, asnje gjys llafi me nerva. Ju kujtohet dje? Do u jene terhequr mire veshet cave mbreme dhe i kane mbledhur rripat. Mund te sorollaten duke i rene rrotull muhabeteve per te cilat u ha gjuha, por natyrisht e kane te qarte se nqs bejne gek, fluturojne per rreckash jashte. Cfare qejfi.

Je gabim kjo eshte ajo qe ne ne te vertet jemi!
C'do njeri mund te shaje ne gjaknxehtesi e siper,te gabosh eshte njerezore!
Bezdi eshte me ate te cilet nuk pushojne se gerricuri!

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Je gabim kjo eshte ajo qe ne ne te vertet jemi!
C'do njeri mund te shaje ne gjaknxehtesi e siper,te gabosh eshte njerezore!
Bezdi eshte me ate te cilet nuk pushojne se gerricuri! [/qb]
Lexoje lexoje me lart se cfare xhevahiresh po nxjerr ne drite mantenuti yt. Po ta rrezon gjithe teorine. Me sa duket, nuk u shaka vetem ne kushte gjaknxehtesie. Dikush e ben edhe per hobi. Dhe tolerohet. Madje as kerkon falje per ate qe ka bere me pare, por vazhdon i bie legenit duke i mbushur mendjen vetes si adoleshent i vertete se sharjet dhe skenat e uleta qe permendi nje dite me pare, kane ekzistuar vertet. Ja morali juaj internazionalist.

moonlight

Primus registratum

McByrek, ju lutem permbajuni temes!

Nuk eshte nevoja te behet qimja tra; nese nuk jeni ketu per tu zene shok te ngushte, thjesht kenaquni me respektin reciprok qe kerkohet prej anetareve ne kete forum (qofte kjo edhe per sy e faqe ne ca raste).

McByrek

Primus registratum

Jeni jashte teme!
Ju lutem, per cdo paqartesi apo ankese tjeter drejtohuni tek tema perkatese!