Turp e faqja e zeze!

TEA

Forumium maestatis
Re: Turp e faqja e zeze!

Fillimisht postuar nga Goca e karrocaxhiut:
[qb]Qe thoni juve, doja te kthehesha tek nicku im i vertete , pas pak shakave te vogla qe bera nja dy dite, por sapo guxova ta ndryshoja, me del njoftimi i AF qe ky nick tashme eshte zene nga dikush tjeter. S'me ngelet gje tjeter vecse te uroj personin " E gezofsh nikun e Penelat e van gogut" :mad: .

Me respekt, goca e karrocaxhiut= Penelat e van gogut( inside).[/qb]
Te thash una /pf/images/graemlins/frown.gif

po hec mo s ene ky nik ti sta a penelo /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Po pRa Gocen e shofim po karrocen dhe karroocaxhiun nuk po e shofim apo ha hup mas nai gaxhije :tipsy: :tipsy: :tipsy:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Po pRa Gocen e shofim po karrocen dhe karroocaxhiun nuk po e shofim apo ha hup mas nai gaxhije :tipsy: :tipsy: :tipsy: [/qb]
Ke pelqesh ti re ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

E gjeta , i shtova nja dy ylla edhe u rregullu kjo pune, nime mi sento nei miei panni..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Izi, pse mi lal mire m'u bo, vetem dy dite u talla icik... /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Nuk thuaj hic qe isha un ai qe te dhashe idene /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

:smash:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]Nuk thuaj hic qe isha un ai qe te dhashe idene /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

:smash: [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif E kom icik te veshtire me te thone fjale te mira, por une e di qe perbrenda ti je i omelt si sheqeri o Kapterri ime.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Izi, pse mi lal mire m'u bo, vetem dy dite u talla icik...

TURP E FAQE ZEZE /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Edhe une qe u bona marak se thash' ca i boni vaki goces Vanit.

Nejse po kshu me ylla po me pelqeka mo shume emri jot - vec nuk e kap dot pse ja ke ul deri ne toke Vanit dhe Gogut te perparmet !!!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Kur s'osht i zoti me i majt nalt vete ai, /pf/images/graemlins/laugh.gif , pse mi edhe me gjonat e brendeshme te tij do merrem uneeeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

u shyqyr qe e paska mor me te gzushme kjo ket muhabet,se vallaj keq puna.sbo robi nomin per ca penela.ne na kan vjedh karrocat me kushineta kur kena qene camarroker e prap lujshim me gzim me njoni-tjetrin /pf/images/graemlins/smile.gif

PS. isabelle ca ka nodh nga klinika qe s'paska kome robi?

olti

Neo

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]
Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]Nuk thuaj hic qe isha un ai qe te dhashe idene /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

:smash: [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif E kom icik te veshtire me te thone fjale te mira, por une e di qe perbrenda ti je i omelt si sheqeri o Kapterri ime.... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

usta_Qima

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]o sa qef mi mami!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif , hajde shok hajde, masnaj le ta vjedhin mer lal, kam hall vetem se kujton ndokush qe po flet me mua dhe kushedi me ke kopuke e me ke kopuk po flet :mad: , po sa per Penelat, une jam e tille inside dhe ata qe me njohin sado pak, do e kuptojne shpejt.[/qb]
Po mir ti qe po fol tashi me ket nick kush je se spo morim vesh ???? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]o sa qef mi mami!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif , hajde shok hajde, masnaj le ta vjedhin mer lal, kam hall vetem se kujton ndokush qe po flet me mua dhe kushedi me ke kopuke e me ke kopuk po flet :mad: , po sa per Penelat, une jam e tille inside dhe ata qe me njohin sado pak, do e kuptojne shpejt.[/qb]
Po mir ti qe po fol tashi me ket nick kush je se spo morim vesh ???? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif una , por vetes i shtova dy ylla, kjo s'me ben tjeter, por me dallon nga tjetri/a , /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Elhomdulilah iher, kush paska begenis me m'u pergjigj ket , e biiiiiiiiiir sa kohe kisha pa t'nigju zonin o Usta. /pf/images/graemlins/tongue.gif

durrsakja

Primus registratum

Penele e miiiiiiiiiiiiii e shef qe e gjeta qe ishe ti goca karriocierit e?
Per atesine flasim tjeter ven, po desh me te ngushellu per grabitjen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Amon me dore ne zemer jom tu nejt se e di qe ose ma kane more ose do ma marrin nick-un origjinal /pf/images/graemlins/frown.gif po hallit qe skam kohe mo me u more me karagjozlliqe e sjam tu ndryshu gjo.

Te pershnes tyve edhe kto tjeret qe kisha kohe pa i taku knej! /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Qyqa goce ti qeke ajo e karrocexhiut mi?!
Un thash sa te rinj kan ardh...
Halla halla,
pse e vret menien mi?!
Ne te njofim /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Saloooooooo, te paska more malli me u gerric me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:

bebi

Primus registratum

fuck_you.jpg

Goca

Primus registratum

Salo, nxirre iher ate " Luanin " tend nga kafazi, qe ta shofi kjo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Po qe kshu, s'ka per ti hyp naj here malit si partizane...

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelja e V.G*:
[qb] Salo, nxirre iher ate " Luanin " tend nga kafazi, qe ta shofi kjo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o femen e poshter, o femen mashtruse, o salo kjo ka hallin e luanit per vedi :goofy: