Tubim ne diten e zgjedhjeve te ardhshme ne Himare

Tubim ne diten e zgjedhjeve te ardhshme ne Himare

Te dashur bashkatdhetare.Jemi nje grup studentash nga Tirana qe nuk durojm me qe Greku te vij te bej ligjin ne Shqiperi.Nga informacionet qe kemi mbledhur deri tani disa europarlamentare dhe parlamentare greke po fillojn te organizojne dhe te paguajne(shuma te medha) te njejtet njerez qe u pane ne Himare ne tetor te 2003.Objektivi i tyre kesaj radhe eshte akoma edhe me i madh se ai i tetorit.
Ne kunderpergjigje ne po organizojme dhe ftojme te gjithe shqiptaret anembane Shqiperis te jemi present ne Himare diten e zgjedhjeve.Deri tani kemi mbledhur shume te rinj pergjithsisht nga Tirana, Vlora, Fieri, Gjirokastra, Elbasani etj, etj.Kushdo qe ndien se ne venat e tija qarkullon gjak Shqiptari eshte i ftuar te mblidhet me ne.Per informazione shkruani tek atdhetari@shqiperia.com ose atdhetari@libero.it

bob

Primus registratum
Re: Tubim ne diten e zgjedhjeve te ardhshme ne Himare

MADHESHTORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAM NJE JAVE QE JAM KTHYER NGA SHQIPERIA,ME VJEN SHUME KEQ QE NUK MUND TE JEM ATY,ME TE VERTETE!
UROJ QE TE JETE NJE TUBIM ME PERMASA MBAREPOPULLORE!
NQS DO BEHET NE PRAG TE QERSHORIT NJE TUBIM I TILLE JAM ME JU,GJITHE TE MIRAT!

OROSHI

Primus registratum
Re: Tubim ne diten e zgjedhjeve te ardhshme ne Himare

Shume e goditur!! :thumbsup:
Shume patriotike.
Doja te jepja vetem nje mendim:kujdes ne marredheniet me popullaten atje,ata sduhet ta ndiejne vehten si te huaj apo ne rastin me te keq si Greke,perkundrazi duhet t`i afrojme sa me prane vehtes!!

Mbaj mend nje shkrim te nje kritiku shqiptar nga Maqedonia mbi shqiptaret ortodokse dhe katolike atje,ai shkruante pikerisht keshtu:ne jemi te vetmit fajtore qe me sjelljet tona kundrejt atyre(shqiptareve Kristiane) i detyruam ata qe te ndihen te huaj mes nesh prandaj edhe humben gjuhen dhe traditat shqiptare!!!
I njejti problem do ishte edhe me Himariotet,duke pare qe Greqia paguan shume per Greqizimin e Jugut te Shqiperise.