Tregoni nje karakter qe u dallon nga te tjeret.

Hektor12

Locus omnem
Karakteristike karakter apo tipar ... karakteri eshte kompleks... karakteristika dhe tipari po qe ka kuptim

e panjohura

Valoris scriptorum
Edhe karakteri im nuk ndryshon ne thelb nga tjeret,nuk mund te them qe edhe ndokush posedon te njejtat veti sikur ato qe kame une.....Jame kokefort kete e dije ( por kjo nuk me bene te dalloj nga te tjeret,pasi ka shume te till/a) Dmth. pyetja s'i pyetje nuk mund te kete pergj. adekuate.....Nuk kemi mundesi ti dijm karakteret e njeri tjetrit qe te dijm se cilin karakter posedoj une qe ai/ajo nuk posedon :)

e panjohura

Valoris scriptorum
Nuk na dallon pra nga njeri tjetri kjo veti ( karakter) ...Edhe une kame qenushen qe e dua shume.... ( me ngjane mua :p eshte e bardhe sikur bora) :)

katsune

cherry blossom
Nuk na dallon pra nga njeri tjetri kjo veti ( karakter) ...Edhe une kame qenushen qe e dua shume.... ( me ngjane mua :p eshte e bardhe sikur bora) :)

Ke te drejte, per menyren sesi eshte shtruar pyetja eshte keshtu sic thua ti. Une e interpretova ne kuptimin se cila eshte nje nder vecorite tona me te spikatura... :)

joetisti_

Locus omnem
s'kam shume kerkesa. (ndoshta ngaqe nuk besoj se dikush mund te me jape dicka por duke u perpjekur vete)