Tregohuni te sinqerte se ju ha bubi

qafiri

Primus registratum
Re: Tregohuni te sinqerte se ju ha bubi

Fillimisht postuar nga Ani Tr:
[qb] per sikur...
SIKUR te kisha fuqi perendie
TI jepja shkelimin kesaj gjithsie
NJE bote te re te krijoja
KU te kishtE c`do plotsim endre deshire lirie. [/qb]
vallahi ,vesh nuk po t`marr hic!
une seriozisht e kisha!

Boby

Primus registratum

Une o popull tani per tani vetem studioj.Kam punur para 4 vjetesh per rreth nje muaj ne nje disco te vogel e te lodhur si pun ndihmes servisi;mbledhje gotash,zbrasje tavllash,dhe pak me vone fillova duke marre edhe porosite.Ishte bukur se njifshe femra me shumic dhe po te ishe i zoti pije gratis nga klientet.Puna me pelqente se me pagunin ne dore dhe punoja kur me tekej mua (isha klient i rregullt ne ate disko).Vjet ne vere punova per 2 muaj ne nje restorant-piceri ne bar.Pune e lezetshme por e lodhshme shume.Te ngrejne nervat pleqte kur porosisin kafet dhe kapucinot.Njoni me shum tjetri te lehte,ec e merri vesh

hot

Hotgirl

po kur thojn pjanecet: mjep i birre kur jan bo tape??!! :tipsy: ,una mezi i mor vesh per vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Megjithate, un numeroj pusetat e rrugve. [/qb]
Ky me shkrin duke qeshur mua /pf/images/graemlins/smile.gif

Je i forte vlla, por me pak sharje :shrug:

Sa per temen. Nuk du' t'pergjigjem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po kur thojn pjanecet: mjep i birre kur jan bo tape??!! :tipsy: ,una mezi i mor vesh per vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kura jane bo tap o me kollaj me i rrjep nga paret. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ja me e per pare e kan menjen xix..
dote kusur plaka,ne mtha mu: na 3 korona qe tmi japesh fiks 90..
qe ishte xurxull fare :smash:

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ja me e per pare e kan menjen xix..
dote kusur plaka,ne mtha mu: na 3 korona qe tmi japesh fiks 90..
qe ishte xurxull fare :smash: [/qb]
Hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif .Une e kisha per te rinjte ne kohen kur punoja ne disko.Sa per plakat e?!As mos te te shkoj menja me ja fut

AnilaM

Primus registratum

sikur...e po ceke kot mi :rolleyes: ,ca me t`bo un tyna,kur s`kupto ne ket mo,mos e do me ta nda n`thela me e kuptu :confused: .

jim_albanian_morrison

Primus registratum

une kam punu fotograf ,kameraman,dhe kam printu foto,te gjitha keto i beja me nje shoqeri qe filmonin garat me kuaj.

Petroninsja

Primus registratum

Puna ime e pare ishte ne moshen 19 vjec, biles edhe atehere me vuri ime me perpara se se kisha shume qejf, ishte nje dyqan me rroba bebesh tere dites sodisja ato cope leckash te vogla qe ishin qepur kaq bukur, pastaj u rrit mireqenia dhe kuptohet dhe kerkesat dhe keshtu shkova ne nje zyre miopesh dhe u bera si bicim recepsionist, paga ishte e mire dhe i sigurova gjithe shoqerise lente me ngjyre... desha me bo matrapazlliqe po u zbulova edhe keshtuja per momentin kam marr udhet e botes e papune thjeshte per njecik jete qejfi.... /pf/images/graemlins/wink.gif

ilva

Primus registratum

Pse ka ngel njeri pa e prek ate te bekuar fshese(isha duke shkruar te mallkuar)po nuk ja vlen se nuk i dihet jetes, tani cassa dhe internet. Mire fare vetem se kam disa koleg o nene,o nene :wave:

albscutar

Primus registratum

une per vete kam ble nje daulle dhe nje qeleshe
dhe i bie neper trenat e londres :goofy:
:rockband: :rockband: :rockband:

Ema

Goddes

Paradite sekretare te kjo agjencia punes qe s'i gjen pune asnjeriu /pf/images/graemlins/tongue.gif ,masdite bariste:kafe,kapucio /pf/images/graemlins/frown.gif -Me duket vetja si puntore ne shkolle nate /pf/images/graemlins/frown.gif

Klinton

Primus registratum

Une punoj ne nje restorant dhe pagohem mire.
Me te gjithe stafin ja kaloj mire.
Dy muajte e veres me takon te bej pushim dhe kjo eshte dicka pozitive.
Jam i kenaqur.

Belinea

Primus registratum

Une kam qene drejtoresh, kam pas nje pergjegjsi te madhe mbi personin tim .. dhe e kam kryer detyren me ndershmeri, me zell, aq sa thoshin keta amerikanet ketu kjo shqiptarka qenka allamet cupe
tani se ne cilin sektor kam qene drejtoresh nuk e them /pf/images/graemlins/laugh.gif