Trego pak shpirt!

Blendi

Primus registratum
Trego pak shpirt!

Edisa Zeneli nga Fieri ka me se dhjete dite qe po lufton me vdekjen.Kjo si pasoje e nje semundjeje te ralle qe ka prekur melcine e saj, por edhe si pasoje e pamundesise per te perballuar shpenzimet e operacionit.

Le ta ndihmojem ate...

Prinderit e Edises bejne apel per nje ndihme sado modeste financiare qe mund te mundesoje kryerjen e operacionit si dhe shpetimine jetes se vajzes se tyre.

Per kedo qe deshiron te ofroje kontributin e tij modest familja Zeneli ka hapur dhe nje llogari bakare ne:
CITYBANK me kete numër 5506253502.

Prinderit e 15 vjecares presin ndihme nga bashkeatdhetaret e tyre ne Greqi, Shqiperi dhe diaspore. Ndihme qe te kethehet ne jete Edisa e cila po perballet me vdekjen.

Kete mesazh e mora para pak minutash nga Entoni, nuk di se si funksionon ceshtja e depozitave ne llogarite bankare, por detajet do ndjekin.

Faleminderit.
Trego pak shpirt kete fund vit!

MARTINA

Primus registratum
Re: Trego pak shpirt!

BLENDI PRESIM DETAJE.NE QE JEMI JASHTE SI MUND TE NDIHMOJME?CFARE BANKE ESHTE?

enton

Primus registratum

Nuk e di sesi mund te ndihmoni ju qe jeni jashte pasi une aktualisht nuk jam member i citybank por i Fleet. Megjithate per vehten time veprova keshtu.

Shkova ne citybank dhe bera nje depozitim $ cash ose cek ne nr e llogarise qe kam dhene.

Kete njoftim une e lexova ne gazeta "ILLYRIA" qe botohet ne usa. Vajza jetonte ne Shqiperi dhe urgjentisht e kane derguar ne Athine. ndersa lLogarine e ka hapur xhaxhai i saj ketu ne Usa, duke qene se ekziston mundesia e donacioneve, megjithate une do pyes ne Redaksine e gazetes te hene dhe do kethej pergjigje perseri. Shpresoj Koha te jete me ne

bona

Primus registratum

ne rradhe te pare duhet te jepen te dhena me te sakta per familjen zeneli.
cdo njeri mund te thote kete dhe te kerkoje te depositohen leket ne cdo llogari bankare.

ME E RENDESISHMJA : KU ESHTE KJO VAJZE?
TE NJEJTIN PROBLEM KAM PATUR ME FAMILJEN TIME DHE E SOLLA PERSONIN NE NJE SPITAL PRIVAT, OPERACIONI U BE FALAS E ME SUKSES.
SI E BERA SHKOVA VETE DHE KERKOVA NDIHME, DHE ME NDIHMUAN. VETE SPITALET KANE FONDACIONE DHE TE NDIHMOJNE ATA.
GJITHSHTU PERSONI ISHTE NE SHQIPERI. MORA NJE LETER NGA SPITALI QE E SPONZORIZOJNE ATA DHE PERSONI ERDHI NE USA PER NJE JAVE.

GOD BLESS THIS COUNTRY.

D-J

Forumium maestatis

Nga ta di une se keto fonde nuk shkojne per ndonje organizate islamike apo per Bin Laden pa paragjykuar rastin ne fjale?

Dua

Primus registratum

D.D.D. kjo teme eshte hapur per ata qe dine pak me shume se ti. Tash, shko e mbytu!! Te shkon me per dore, besoj.

D.

bona

Primus registratum

DUA

pse pergjigjesh ashtu. c'eshte kjo semundje vdekjeprurese?
c'eshte kjo llogari bankare?
ju mund te mashtroni ato nga Momli ne shqiperi por jo te tjeret.
une per te semure punoj.
jep informacione te sakta:

emri
mbiemri
adressa
diagnoza
emri i spitalit dhe i doctorrit qe diagnostikoi
kush e vuri cmimim per curimin?

lexo dhe njeher shkrimin tim.kete nevoje pata dhe vete dhe nuk dola me lyp.
ka mijra organizma boterore, fondacione etj etj per ta ndihmuar.

ME JEPNI ATE INFO ME LART DHE NDIHMOJ DHE UNE PER TE GJETUR SPITALIN DHE FONDACIONIN E SAKTE SI MUND TE ZGJIDHET KY MUHABET PA PARE MEQE NUK PRET DHE PUNA.

bona

Primus registratum

PER JU TE TJERET;

KUR TE KENI PROBLEME TE TILLA GJENI SPITALET NE INTERNET DHE JU NDIHMOJNE ATA ,

S'KENI NEVOJE ME HAP LLOGARI BANKARE E ME I CU PARET KU NUK E DINI SE KU PO SHKOJNE.

GOOD LUCK

D-J

Forumium maestatis

Ska gje, le te behem une I Pashpirti I Madh po mendoj se nuk ka nevoje per tituj Trego Pak Shpirt. Pse duhen vene ne pozite te veshtire ata qe nuk kane mundesi te dergojne?

enton

Primus registratum

Mjere ate qe ze halli.
O njerez nuk po mbledh une pare per vehten time as per bin laden e soj e sorollop.

Nuk po ri te hedh gjith shkrimin e gazetes se skam kohe. Vajza ankohej per shqetesime ne stomak dhe u vizitua ne Spitalin e Fierit, ku doktoret i thane se nuk kish ndonje gje te madhe , por pas 10 ditesh ajo u keqesua shume dhe filloi te fryhej, keshtu qe u trasportua direkt ne nje spital te Athines.Ku fmiljes se saj iu be e ditur qe te kryhej operacioni duheshin 150 000 euro. Mbase ne keto momente qe ne po llafoim ketu vajza ka vdekur ose (i lutem zotitit) eshte gjalle dhe shendosh e mire pasi dikush qe ishte me zemergjere e ndihmoi ate, megjithate tani qe po shkruaj mendoj se jo kaq sqarime por edhe vajzen te mundesha ta sillja ketu zor se dikush do levizte nje gisht.

Une quhem Enton Tili dhe mos kini merak se nuk kam sajuar une kete histori.
Kalofshi mire

bona

Primus registratum

Enton

shkruaji asaj gazetes qe here tjeter te japi informacione te sakta kur keto gjera te ndodhin prape.
pastaj asnje spital ne raste te tilla nuk thote o paguaj o vdes.

bye.

enton

Primus registratum

Mir me xhan mir.
Si them gazetes une se skam aq kompetenca por i them Entonit qe te tregoje humanizmin e tij "dhe mos i kujtoje te gjithe si vetja"..

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bona:
[qb] Enton

shkruaji asaj gazetes qe here tjeter te japi informacione te sakta kur keto gjera te ndodhin prape.
pastaj asnje spital ne raste te tilla nuk thote o paguaj o vdes.

bye. [/qb]
Sa bukur ke fole,po ku i ke gjithe keto informacione ti mo lal?
Se marr vesh se mender jush, barkun po ta shohin te hapur,zorret jasht nuk e rrun kush per ty dhe nuk te fusin ne salle operacioni po nuk ja numrove....
Ai tjetri ja fut Ben Ladeni,booo care populli jemi.

D-J

Forumium maestatis

Hi Enton Tili! Une jam Ozzy Osbourne.

Mos u befsh per hall, mire e the po do zoti ajo vajza eshte mire.

150.000 euro :rolleyes: mos eshte ndonje gabim shtypi kjo i gazetes apo i xhajes se saj dhe padashje i kane shtuar nje zero nga mbrapa?

Ne nje nga spitalet private me te shtrenjta te Londres nje transplant zemre, qe eshte nga operacinet me te shtrenjta nuk kushton kaq.

Cfare spitali eshte shtruar ajo vajze ne Athine dhe nga se vuan se interesohem une direkt dhe ne rast se jemi ne kohe ja dergojme spitalit parate. Zakonisht keshtu behet.

P.s Po pati ndonje web site ajo gazeta beji ndonje link ta lexojme se nganjhere neper keto gazeta komunitetesh cfare nuk degjon nganjehere.

bona

Primus registratum

Amd

hapi sycat mire dhe lexoji ato paragraphe qe kam shkrujt pak me siper.

me mire se une vete kete muhabet se di asnje ketu. vete solla nje te familjes time ketu. u sorrollata i here neper budallenj dhe nje grua qe se harroj kurre me tha mos u kerko ndihme spitaleve qe jane per rrejpacaket. shkova me nje spital privat dhe jua shpjegova situaten:

i tregova doctorreve ketu ne NY egzact spitalin, doctorin qe e diagnostikoi, i solla te gjitha pergjigjet e analizave qe kishte nxjerre spitali, shkuam ne ministrine e shendetesise per te konfirmuar qe kjo s'ishte rrene me bisht etj, etj.

dhe i dashur hapi trute mire kur te degjosh:
ambasada americane dha vizen personit dhe familjes, operacioni u sponzorizua nga fondacionet qe kishte vete spitali dhe tani zoti na ruajt nga tani e tutje.

Trista

Primus registratum

[qb] Amd

hapi sycat mire dhe lexoji ato paragraphe qe kam shkrujt pak me siper.

me mire se une vete kete muhabet se di asnje ketu. vete solla nje te familjes time ketu. u sorrollata i here neper budallenj dhe nje grua qe se harroj kurre me tha mos u kerko ndihme spitaleve qe jane per rrejpacaket. shkova me nje spital privat dhe jua shpjegova situaten:

i tregova doctorreve ketu ne NY egzact spitalin, doctorin qe e diagnostikoi, i solla te gjitha pergjigjet e analizave qe kishte nxjerre spitali, shkuam ne ministrine e shendetesise per te konfirmuar qe kjo s'ishte rrene me bisht etj, etj.

dhe i dashur hapi trute mire kur te degjosh:
ambasada americane dha vizen personit dhe familjes, operacioni u sponzorizua nga fondacionet qe kishte vete spitali dhe tani zoti na ruajt nga tani e tutje. [/qb]
Mire ky i yti esht nje rast...ka dhe raste kur as spitalet private s'te ndihmoje dhe as shoqata bamirese qe e kan dhe titullin non-profit organizations etj etj ...ti mos u be kaq kompetente, i yti esht vetem nje rast...dhe un mund te flas nga experienca ime qe kam ndenjtur me muaj me rradh tu i lut byt*hen gjith spitaleve dhe me menyre "te sjellshe" dhe sikur valla ju keputeshin telat, me thonin sa $ bente operacioni dhe se ata prinderit e goces(tashme e ndiera) duhet te kishin dhe ca pare extra ne llogari...dhe nqs behej ndonje hata dhe jepnin vize, vetem nje prej prinderve do ja jepnin...dhe si perfundim asgje s'u be derisa vdiq!
Nejse...ndodhin dhe mrekullira...

bona

Primus registratum

Belinda

sorry per ate gocen
por prape kush kerkon gjen. ka dhe organizata te pafuqishme nga ato qe permende ti.
dhe po te gjesh individ e dashur ato paret e operacionit dynjaja i declarojne taxa.
idea again eshte :
kush kerkon gjen.

PS: une nuk po them se esthe fushe me lule por dhe impossible nuk eshte.

harrova me shtu qe edhe une ia luta bycen robve dhe pastaj mora vesh qe shkova tek wrong people qe nuk kishin dhe me e rendesishmja s'dishin per vete.
shko zemer tek ato organizata qe i kane zyrat ne lagjet me te shtrenjta ne kryeqytetin e vendit qe shkon dhe aty do gjesh .
----- ME SA DI UNE NE EUROPE NGJERZIT I SHOFIN ROBTE E VESH BUKUR DHE KUJTOJNE SA DHE KULETEN E KANE TE BUKUR----DHE NE NY MJAFTON TU TREGOSH NJERZVE ADDRESEN KU JETON TE TE SHOFIN SA TE VLEN LEKURA.

Trista

Primus registratum

[qb] Belinda

PS: une nuk po them se esthe fushe me lule por dhe impossible nuk eshte.

[/qb]
Esht impossible se esht kohe e shkurter, nuk pret puna...s'esht aq i fort njeriu sa duket ...(perfshi dhe psikologjikisht)...
Mgjthate kot grijme sallate neve ...Do Zoti shpeton kjo goca se paska nje moshe me kusheriren time qe vdiq /pf/images/graemlins/frown.gif