tre vezet

Dolores

Primus registratum
tre vezet

Nje burre u fut ne dhomen ku po dergjej e shoqja e cila po i linte amanetet e fundit.
Te lutem i thote ajo mere ate kutine qe eshte poshte krevatit dhe hape. Burri e hapi dhe pa se brenda kishte tre veze dhe shtate mije dollare. Cfare jane keto veze i thote?. Po ja i thote gruaja, kur ne benim sex dhe une nuk kenaqesha vendosja nga nje veze ne kuti. Jo keq mendoi burri, per 35 vjet martese vetem tre veze ne kuti.
Pastaj e pyeti, po keto 7 mije dollare cfare jane?.
Kur grumbulloheshin 30 veze une i shisja dhe dollaret i futja ne kuti.

Dolores

Primus registratum
Re: tre vezet

Nje vajze nente vjece se bashku me vellane kater vjec shkojne ne nje dyan dhe vajza merr nje kuti me tampon dhe shkon per te paguar.
Shitesja e shikon dhe i thote: Po i bleni per nenen tuaj?. Jo i thote vajza.
Atehere po i bleni per motren e madhe?. Jo i thote prape vajza.
Po per ke po i bleni ateher?.
Per vellane e vogel kater vjec pergjigjet vajza. Per vellane? u habit shitesja. Po i thote vajza, para gjysem ore pash ne televizor nje reklam per tamponet ku thuhej se po ti perdoresh ato mund te ngasesh bicikleten pa problem, por vellai im nuk di ta ngas,keshtu qe une do ti perdor tamponet.

Dolores

Primus registratum

Ne nje avion po udhetonin tre djem te rinj, nje avokat dhe nje prift. Avioni pati probleme dhe po binte, keshtu qe prifti thote kemi vetem tre parashuta le ti marin djemte e rinj se ata kane jete te gjate per te bere.
Avokati i trembur i thote, Jo, me mire ju jap nje te q... se sa tu jap parashutat.
Prifti ja kthen: - Po nuk kemi kohe.

Dolores

Primus registratum

Nje dite e dashura e Pinokut po i qahej atij se sa here qe benin sex ajo kishte dhimbje se pinoku e kishte penisin te pa lemuar, dhe gjithe gunga.
Pinoku i merzitur mori ne telefon baba Xhepeton dhe i thote si e kishte hallin. Xhepeto i thote se kjo eshte shume e thjeshte per tu zgjidhur. Merr nje cope leter zmeril dhe lemoje.
Pas disa ditesh Xhepeto e pyeti Pinokun si ndihej tani e dashura e tij pasi perdori letren e zmerilit?.
-Per cfare me duhet e dashura tani, i thote Pinoku

Dolores

Primus registratum

Nje dite nje burre i vjeter shkon ne nje dyqan dhe shikon nje pale kepuce shume te bukura dhe i blen. Pasi i veshi shkoi gjithe qejf ne shtepi dhe pyet gruan se cfare ndryshimi shikonte ajo tek ai.
Asnje ndryshim i thote gruaja, e njejta kemishe, te njejtat pantallona. Burri i merzitur shkon ne banje zhvishet lakuriq mban vetem kepucet veshur dhe shkon tek gruaja dhe e pyet. Po tani cfare ndryshimi shikon?. Asnje ndryshim i thote gruaja,penisi yt edhe dje ulur ishte, dhe sot ulur eshte dhe neser ulur do jete.
Burri u nxeh nga inati dhe i thote, epo eshte ulur qe te shikoje kepucet e reja qe kam veshur.
Gruaja duke u kthuer per te vazhduar punet i thote: - Me mire te kishe blere nje kapele te re.

trebeshina

Primus registratum

Nje dite ishin tre vete duke diskutuar nje kanadez, nje amerikan dhe Bin Ladeni. Perpara ju doli xhindi i llampes dhe ju thote se do tu plotesonte nga nje deshire. I pari filloi kanadezi dhe i kerkoi toke pa fund per fermen e tij qe ta kishte ai dhe femijet e tij.Menjehere xhindi ja plotesoi deshiren dhe ferma u be e tija.
I dyti kerkoi Bin Ladeni qe pereth Afganistanit te behej nje mur i larte dhe i trashe qe asnje amerikan ose cifut ta kalonte. Menjehere xhindi ja plotesoi deshiren dhe Afganistani u rrethua nga nje murr shume i larte.
Amerikani pyet xhindin: e bere shume te forte murin dhe e rrethove gjithe Afganistanin?
Po i thote xhindi.
Atehere deshira ime eshte qe ta mbushesh plote me uje.

trebeshina

Primus registratum

Ishte njehere nje djale te cilit i pelqente shume te lozte domino dhe cdo muhabet ose ngjarje e lidhte me dominote. Pas ca kohesh u martua por nuk bente sex me gruan. Gruaja i thote nje dite vjerres se djali i saj nuk po e kenaqte. Vjerra i thote burrit te saj dhe ai i thote djalit.
Cfare problemi ke me gruan qe nuk ben sex?.
Nuk kam asnje problem,i thote djali,por ajo duhet te me thote : Kam nje gur ne dore dhe une do bej sex me te.
Keshtu ja thone nuses dhe ajo kur u shtrine ne krevat e preku pak me dore te shoqin dhe i thote: Kam nje gur ne dore. Domino i thote ai dhe filluan te bejne sex. Nusja u kenaq shume dhe pas pak i thote prape kam nje gur ne dore, domino i kthehet prape ai dhe kjo pune vazhdoi pese here.
Nusja po cmendej nga kenaqesia dhe i afroi doren burrit per ta pare e kishte akoma ne gjendje mikun per te vazhduar. Mire qenka, tha, dhe prape vazhdoi, Kam nje gur ne dore. Burri u kthye nga ana tjeter dhe i thote: Nuk loz me se me pe guret.

trebeshina

Primus registratum

Kishte hapur nje here CIA konkurs per te pranuar agjente te rinj. Erdhi dita e konkursit dhe kandidateve ju ishte kerkuar qe te vinin bashke me grate.
U fut i pari per konkurim ishte djale i ri i sapomartuar.
I japin nje pistolete e fusin ne nje dhome dhe i thone qe te behet agjent duhet te vrasi gruan.
Djali po mendohej dhe pas nje ore doli dhe dorezoi pistoleten dhe ju tha faleminderit por nuk jam per kete pune dhe iku bashke me nusen.
I dyti hyri nje meso burre qe kishte rreth 10 vjet martese.Edhe ketij i dhane nje pistolete e futen ne dhome dhe i thane vrite gruan. Kaluan nja dy ore dhe ky doli dorezoi pistoleten dhe u largua bashke me gruan.
I treti qe nje burre qe kishte rreth 20 vjet martuar. i dhane dhe ketij pistoleten e futen ne dhome dhe i thane te vriste gruan po done te behej agjent i CIA.
Kaluan dy ore tre kur nga brenda komisioni degjoi nje krisem pistolete. U cuditen se pistoleten jua kishin dhene bosh vetem per ti provuar, keshtu qe u nisen me vrap te shihnin se cfare po ndodhte. Kur u futen brenda gjeten burrin qe i kishte futur gruas thonjte ne gryke per ta mbytur dhe me goje bente sikur gjuante me pistolete.

albana

Lara Croft

Me kenaqet vertet :lol:
Dolke paske talent ti mi!Nuk te dija edhe per kesi gjerash /pf/images/graemlins/smile.gif
Trebeshine per tu me kishte marre malli :kiss:

personazh

Valoris scriptorum

Tre vezet!

Nje i varfer i shpeton jeten nje plaku qe ishte duke i mbytur. pasi dalin nga uji, plaku e merr menjane, nxjerr nga trasta e vet 3 veze dhe ja jep te varfrit: "merri keto veze, mjafton ti thyesh dhe çdonjera nga keto te plotson nje deshire". u gzu i varfri shkret, futi vezet ne xhep e u nis per ne kasollen e tij me nxitim. hapi deren e kasolles por pa dashje u perplas lehte me murin....vuri doren ne xhep dhe pa qe nje nga vezet ishte thyer: "epo vari k****"-tha. ne çast kasollja ju mbush plot me k***. nuk i humbi shpresat, theu te dyten e tha "hiqmi k****". ne çast te gjithe u zhduken. "nem te pakten timin" tha pasi theu vezen e trete.