...koktej i djegs po i këndshëm ai :thumbsup: ...veç nji s'po m'kujtohet si e kom pa: IrresistibleFillimisht postuar nga cemi:
[qb] due me e ba nji koktej ma t'rrezikshem se mother superior: me ja nise me me pulp ficion, me e vazhdue me trainspoting, pastaj requiem, me rrshite te irresistible (nese s'e ke, at'here nji zavendsim i zbehte, por i denje asht fight club) edhe me e perfundue me bugs bunny - this is what i call a night at the movies...t'nesermen n'sabah me ja nise me apokalipsen sot... [/qb]
asht ma i gzushem, s'ka fjale...bile, kam bindjen qi ajo gzueshmenia e filmit, ajo knaqsia e personazheve qi marrin droge, ka ba qi filmi me u konsiderue si pro-droges...por, po e kqyre prej shekullit 21, trainspoting asht film i lezeqem e asgja ma teper - kam bindjen qi ai life style ka deke...sot moto asht:Fillimisht postuar nga illyricus:
[qb] E kom pa 'Requiem..'. Ai osht ma ndryshe. 'Trainspotting' osht'....ma i g'zueshëm. [/qb]
Pajtohna. Ai ësht' ndryshimi kryesor n'mes t'ktyne dy filmave. Edhepse dallojnë aq shumë, prapëseprapë t'dytë jonë shumë filma interesantë edhe me porosi e qëllime t'mira.Fillimisht postuar nga jack o'war II:
[qb] cemi, the oposite of you, manga - back in action as jack o'war II...
illyricus, megjithate osht ma mir mes me pase droga e drogirasha...drogirashat jane pjese e shoqnise, po s'asht mire me kone drogirash. e keqja asht qe drogirashat jane konsideru si ma t'kqit e jane anatemu - traispotingi provon me i qite ata si pjese perbamse e shoqnise tone, me humor, mnyre jete, deshira e rravgime t'nryshme prej mainstreeamit, kurse requiemi provon me deshmu qe te tont na jemi drogirasha n'dishka; psh nona e atij djalit asht e drogume pi televizionit, ajo shoqnia e orgjive asht e drogume pi elitizmit t'vet, polict jane t'drogum pi nacizmit t'vet, e qishtu...
kam provu mi lexu welshin po s'kam mujte...
[/qb]