Tottigol apo Del Piero?

Ardi

Primus registratum
Re: Tottigol apo Del Piero?

Ej se harrova tek derbi i fundit me Lacion parrulla me e bukur qe kishte nxjerre Curva nord ishte:
"Totti-Blasi.Una Letterina Per Un Analfabetta"

disku

UNI

il gladiatore...forza capita...non mollare
totti.jpg

kush do te jape komente per tottin te shofi pak ndeshjen qe zhvilloi roma kunder vicences ne kupen e italis dhe me pas le te flas per tottin.

Kur flasim per tottin e marrim ne sygjerim vetem si futbollist,per te tjerat nuk me intereson aspak.

Alidemsi

Primus registratum

Po mire pra cfare po jep Totti me shume se Del Piero, ose cfare ka dhene me shume, per skuadren e vet. Pastaj e mbyll gojen une.

erma

Primus registratum

Nuk me pelqen te shaj asnje futbollist por karieren qe ka pasur DEL PIERO nuk e ka dhe nuk do ta beje ndonjehere Francesco Totti.Forza juve..

mostro

Putraku

e mo mo dhe juve cfare traplliqesh qe flisni /pf/images/graemlins/laugh.gif une bej tifo per tottin por me pelqen dhe del piero.jane dy lojtar profesionist dhe kane stilin e tyre te te luajturit,dhe e kane me te vertet shume te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif tani totti e ka nje cike me te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

KIMERA

Primus registratum

KU KA SI TOTTI MO CUNA.SBESOJ SE PER MOMENTIN IA MERR NJERI.SIKUR TE KISHTE QENE ME NE FORME ROMA KETE VIT,DO KISHTE BERE SPEKTAKEL SI NE KAMPIONAT,DHE NE CHAMPIONS LEAGUE.AMON MOS E OFENDONI DUKE E KRAHASUAR ME DEL PIERON.PERSHENDES TERE ROMANISTAT.

klodix

Primus registratum

totti qendron nje grade me lart dhe jo me kot mban dhe numrin 10 ne kombetare, dhe luan gjithmone si titullar, megjithate del piero kete vit ka kaluar nje periudhe te mire. nuk e di se si do te luante trapatono ne sulm, por di qe totti me vierin jane te paprekshem ndersa per sa i perket inzagit dhe delpieros varet nga zgjedhja e trapit.

TEA

Forumium maestatis

ho me hoooo flisni tani .... kush ka bo i gol si ky i Del Pies qe u shenua ne histori :thumbsup:

klodix

Primus registratum

hallall ja befte zoti del pieros ka ardhur tamam ne forme. do me pelqente shume ta shihja ne sulm bashke me tottin dhe vierin.

TEA

Forumium maestatis

thnx, mile thnx te gjithve e di qe jam njesh dhe figur bashk /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

1320864599232.jpg

TEA

Forumium maestatis

ah une i gjori ....shi ç'me takon te heq pas ç'do partite se jan tifozat jasht qe dun me me menu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

1320863487968.jpg