ej po pse paskan tall b**** me mua qe me kane thene qe jane hapur tani?Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] apartamenti 11 eshte klas te rekomandoj te shkosh (eshte tek pallatet e shallvareve). :thumbsup:
living room eshte goxha i kendeshem, ndonese pak shtrenjte, dhe eshte prane shkolles 20 vjetori. :wave: [/qb]
co kjo ap 11 ri?Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] permbahu djale
te thashe qe shkoj shpesh ne shqiperi, dhe isha ne shtator,
me sa di Ap. 11 eshte hapur ne fund gusht fillim shtatori.
i ule nervat :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i ula yllo i ula, po ta dish se per ty ama... /pf/images/graemlins/wink.gif ti flm qe ma the, po ishte icik si vone se une atij robit qe ma tha i keputa nje te share me email /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse mend per tjeter hereFillimisht postuar nga Triny:
[qb] permbahu djale
te thashe qe shkoj shpesh ne shqiperi, dhe isha ne shtator,
me sa di Ap. 11 eshte hapur ne fund gusht fillim shtatori.
i ule nervat :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif aaa..pse sthu ti,po vikam pa municione hic un :tipsy:Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] mjafton te degjojme kush flet me shume e rri gjiteh diten me dhembet perjashte= hoti. /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. robte e mire njifen qe larg /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:lol: vec nja 2 gjys tulla kokes..nuk o shum po ho :lol:Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] po ta thash cu pame, i iken interesi
/pf/images/graemlins/laugh.gif
po ti e di te kam xhan keshtu qe sdo te te laf shume:lol: [/qb]
xonin e kam pas presor kujdestar, lumen e kishim ne histori, ose me mire nuk e kishim fare, se sna bente ndonjehere mesim /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Glady:
[qb] persa i perket 11 janarit e ke kap lumen,xonin? /pf/images/graemlins/smile.gif
----------------------
Oh Lumia ka qene si shpirt, zysha ime e preferuar /pf/images/graemlins/laugh.gif
--------------------
PERSHENDETJE TIRONA RE :wave: [/qb]
o plako po mos ta kishe thene ate fjaline e fundit se i ra bukuria tani /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:Fillimisht postuar nga Gerti Italy:
[qb] Pershendetje te gjitheve atyre qe jane nga tirona e re,thjesht lagjja me e bukur e tirones sone te dashur.Jo per gje po dhe une knej jam prandaj me pelqen shummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [/qb]