/pf/images/graemlins/laugh.gif Me vjen keq Bledush Tirona Re eshte vend demokratik pranon ne gjirin e saj njerezit e cdo ane dhe krahine.... Me te tilla llogo dashke me humb klientele ti e... /pf/images/graemlins/wink.gif
tiron e re paska mush 6 faqe!!!po te kuja jini juve mre kopila?ndoshta kina qon me nji pallat!apo ndoshta mos kina nrru noiher shapkat per variacion me kohe te krizes....flisni mer se jina tu hup per hic gjo!!!!
una jom gon veshi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo me cne, ai ka te njohur Mir Pallasken ishin nje cete e tere ata vec ti shihje tek kangjellat e 11 Janarit tu shit fara e benin fushbeteje kundra kalimtareve te rastit qe shumica ishin pensionista perfshi dhe time gjyshe.... Lere lere se i kam inate te vjetra ketyre... /pf/images/graemlins/wink.gif Duhet vene nderi i familjes ne vend.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
hey njerez Filloi tirona e re knej :thumbsup: , un e kam bo tete-vjecaren te 26 nentori shkolla e re nese e mbani mend, kush e ka pas shpine te Irfan Tomini ktu te ngreje doren :wave:
hey tashi e pashe une qe u thukan shkollat ketu...
e ka bo njeri tetvjecaren ke 20 vjetori ketu????? (pastaj ja kane ndrru emrin se si ja kan bo)
po shkollen e mesme ke gjuhet e huja????
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.