Tipi i femrës/meshkujve që unë largoj

Aimilius

Forumium maestatis
1. Sensi i humorit eshte nje tregues i rendesishem per karakterin e nje personi. dhe mungesa e tij eshte me te vertete nje fatkeqesi.
2. Feministet jane kanceri i shoqerise dhe me shume dem i bejne femrave dhe familjes sesa meshkujve, edhe ashtu si kanceri duhen shmangur edhe keto.
3. Femrat negative te pakenaqura dhe plot gernje, jo vetem jeten e tyre dhe tenden nxijne e sterrojne por te cdogjeje qe gjejne perpara. kurre ske per te qene i lumtur me nje femer si keto. (kot nuk thone misery loves company)
4. Genjeshtra, no koment. Por edhe te te thote 1000% nuk te gjerave nuk eshte gje e mire. Te kete ca gjera per veten te mos hape barkun.
5. Duhan & Alkool. (tani nje gote edhe do e pije) por duhan kurresi.
6. Kane filluar te mos me pelqejne as ato me tatuazhe dhe piercing.
7. Por mbi te gjitha ajo qe thote "he te thashe une!" hahaha

Missy

Forumium praecox
1. Sensi i humorit eshte nje tregues i rendesishem per karakterin e nje personi. dhe mungesa e tij eshte me te vertete nje fatkeqesi.
2. Feministet jane kanceri i shoqerise dhe me shume dem i bejne femrave dhe familjes sesa meshkujve, edhe ashtu si kanceri duhen shmangur edhe keto.
3. Femrat negative te pakenaqura dhe plot gernje, jo vetem jeten e tyre dhe tenden nxijne e sterrojne por te cdogjeje qe gjejne perpara. kurre ske per te qene i lumtur me nje femer si keto. (kot nuk thone misery loves company)
4. Genjeshtra, no koment. Por edhe te te thote 1000% nuk te gjerave nuk eshte gje e mire. Te kete ca gjera per veten te mos hape barkun.
5. Duhan & Alkool. (tani nje gote edhe do e pije) por duhan kurresi.
6. Kane filluar te mos me pelqejne as ato me tatuazhe dhe piercing.
7. Por mbi te gjitha ajo qe thote "he te thashe une!" hahaha

Sa te gjat e paske listen ti :) ke per te mbet single

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aimilius

Forumium maestatis
hahaha ndoshta ke te drejte :hidhu:
po asnjehere si dihet, mbase gjej ndonje dhe une, se femra te mira ka plot.
cila nga keto te skualifikoi ty, tatuazhi? ;)

Missy

Forumium praecox

cila nga keto te skualifikoi ty, tatuazhi? ;)[/QUOTE
cila nga keto te skualifikoi ty, tatuazhi? ;)[/QUOTE
Un jam e mbi kualifikuar :p

Aimilius

Forumium maestatis
e mbikualifikuar?!!! :bang:
jooo une vetem ato te lista dua, po ke energji per gjera te tjera perdore ne vallzim:kerce: apo
hidhu ne litar :skip:te ruash linjat
nuk kam nge une te vij verdalle:vrapusi:jopo jam :engjell:princeshe sa e mire qe jam:wub: o vij me ty o plasa:furious:...
megjithate nuk i dihet, akoma nuk je skualifikuar, une mora variantin me te keq;)
pasi ti mund te jesh nga ato qe mund ta duan vertete burrin (ka dhe nga ato:giggle:)
psh i ben nje caj burrit dhe thua "duke i bo nje caj burrit :dashuri:"

Missy

Forumium praecox
e mbikualifikuar?!!! :bang:
jooo une vetem ato te lista dua, po ke energji per gjera te tjera perdore ne vallzim:kerce: apo
hidhu ne litar :skip:te ruash linjat
nuk kam nge une te vij verdalle:vrapusi:jopo jam :engjell:princeshe sa e mire qe jam:wub: o vij me ty o plasa:furious:...
megjithate nuk i dihet, akoma nuk je skualifikuar, une mora variantin me te keq;)
pasi ti mund te jesh nga ato qe mund ta duan vertete burrin (ka dhe nga ato:giggle:)
psh i ben nje caj burrit dhe thua "duke i bo nje caj burrit :dashuri:"
Haha u r funny in good way kuptohet . Nga lista jote e stergjat vetem nr7 kam un pershembull kur ti te bhesh pishman qe nuk me erdhe “verdall” me para un do te them “he te thash un” dueht ta kishe bere me par :p. Domethen paskam shpresa akoma un . Un jam nga ato qe te jap uje me bishtin e luges ;) lol
Night night now

Aimilius

Forumium maestatis
Haha u r funny in good way kuptohet . Nga lista jote e stergjat vetem nr7 kam un pershembull kur ti te bhesh pishman qe nuk me erdhe “verdall” me para un do te them “he te thash un” dueht ta kishe bere me par :p. Domethen paskam shpresa akoma un . Un jam nga ato qe te jap uje me bishtin e luges ;) lol
Night night now
Lista nuk eshte e stergjate, 7 pika jane. Tani nese e shikon nga celulari duket me e gjate nga c'eshte, sta kemi fajin ne ty:giggle: Ajo pika 7 qe paske ti duke qene se ishte dhe e fundit, kuptohet qe nuk eshte deal-breaker nese nuk abuzohet, por ky muhabeti i luges qenka i keq moj. tani grueja, mire eshte te jete e zonja dhe e shkathet kuptohet. Ndojehere ska gje le te thote "he te thashe une:rolleyes:"jo per gje por ka per tu kapur mat ne cike me vone dhe kur te kuptoje qe eshte nxitur do thote "epo tashti...:nerd:" (y qorre e bibes! -do them une)
por te luga qe thua ti eshte pak me spec pasi. nese gruaja i jep burrit uje me bishtin e luges, do te thote qe eshte me e zgjuar se ai, por grate e zgjuara nuk i marrit burrat budallenj;)