Tipet e anetareve ne Forum.

Universal

AnonymouS
Grupi i vezhguesve - qe lexojne cdogje por nuk shkruajne vet.
Grupi i pershendetsve-qe hyjne ne forum vetem per te pershendetur.
Grupi i sherrxhinjve-qe vdesin te grricen me anetaret.
Grupi josocial -qe hyjne shkruajne c'kane per te shkruar, por nuk chatojne me asnje.
Grupi i te velureve me forumin-qe hyjne njehere ne hene ne forum sa per per t'ja bere taaa.
Grupi i chit-chateve qe hyjne vetem te temat e chit-chateve.
Grupi i te sjellshmeve-qe nuk prishin terezine me asnje.
Grupi i grepaxhinjve qe futen vetem per te gjuajtur.
Grupi i te larguareve-qe ju eshte harruar nickname.

MysteriousMan

Valoris scriptorum
ka dhe tipa copy/paste sa mund te harrojne qe kane nje mendim te vetin

Broken, ne forum zakonisht jane kalimthi ose me ftesa, mund te kene qendruar kalimtaret qe kane vene re disa tema seksi dhe ju kane pelqyer

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Tema e seksualitet është e përmbledhur në disa tema të caktuara , domsdoshmërisht duke qënë se është një forum me anëtare të ndryshem , mendimet reagimet nuk janë të njëllojta. Kështu që kjo pjesa që kërkoni ju shpjegim është e pakuptimtë , ndërkohë që keni hapësire të lire veprimi , mundësi zgjedhje dhe anashkalim.
Ju takon juve të bëni zgjedhjen për zgjidhjen.
Ka pasur tematika , shaka , shkëmbime mendimesh në kuadrin virtual , fundja duhet edhe pak argëtim edhe pak seriozitet. Një ekuivalencë është çelës suksesi!
Nuk e shikoj një problem shqetësues sesa është fokusimi për ti dhënë vëmendje kësaj anë.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Më thuaj kujt i drejtohesh , përgjithësimet nuk më pëlqejnë. Nëse e ke me mua këtë replikë , me lejo të shpjegohem.

MysteriousMan

Valoris scriptorum
nqs mu drejtove mua un thash dicka ne pergjithesi por qe ti ishe lart dhe e konfirmove me posht me pjesen: me lejo të shpjegohem

po seshte nevoja, dikujt i ka rene ne sy dhe tregon qe i ka rene ne sy, mbase si pelqen shum por jo cdo gje behet sipas shijes tone.
mos e ndje per detyre te shpjegosh dicka qe seshte e nevojshme :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Nga mungesa e komunikimit lindin shumë keqkuptime.
E ndjej të nevojshme të shpjegohemi meqenëse është anëtare e re të mos i privohet e drejta për të kuptuar apo përgjithësuar vetëm për atë ç'ka shikon dhe të pranojë shumëllojshmërine e mendimeve , si edhe të navigoje për gjërat që dëshiron.

:)

katsune

cherry blossom
Ishte nje pershtypje qe bie menjehere ne sy. Sigurisht qe secili eshte i lire te shprehet, ndonese per mua fiksimi nuk eshte asnjehere i mire.

Hermetica, thjesht shpreha pershtypjen time. Jam me se e qarte qe gjerat qe nuk me pelqejne, mund t'i evitoj. Dhe as nuk eshte problem per mua ekzistenca e temave te tilla :)

-Zana-

e...Thjeshte
E re ne forum , Por Jo neper forume... Kshu I ka fjalet ne pergjithesi kjo , me spec , eshte pak e ndrojtur nga natyra ... Dil edhe nga tema e veshjes, Lere ndonje koment .. Mos hezito. Lol

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Në fakt e kam parë këto dite forumin ndryshe me risite e reja , më i këndshem.
Nejse s'dua të flas si kompetente apo në emër të atyre që u takon të kthejnë përgjigjen e duhur por meqe jemi ne që shkruajmë mbajmë edhe ne përgjegjesi për rrjedhën e diskutimeve.

Të mirëkuptoj Broken, kjo është pozitive... :)

Kalofshi bukur këtu.

Hektor12

Locus omnem
Se cndjen nje madhkull kur lexon debat femeror... nje si ndjenje superioriteti... nejse bukur me pelqyen diskutimet ... une i klasifikoj ng menyra si e shkruajne te qeshuren