Timi du acc mer :p

ERIsad

Primus registratum
Timi du acc mer :p

Ckemi ihere si ja kaluat mire? Desha te bej kerkese te serveri juaj per nje acc aOP tek dhoma #hqiperia. Jam user i rregullt dhe i plotesoj te gjitha kushtet. Shpresoj dhe kerkoj qe kerkesa ime te merret parasysh. Faleminderit

Me Respekt Erisad Tryci

Nick : ERIsad
ps:Timi ta sjell une gjelin mer me gjith raki :p

S

Scorpion

Guest
Re: Timi du acc mer :p

Timi nuk eshte SOP me sa di une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ERIsad

Primus registratum

Scorpion e di mer po kur pyeta per acc ai me tha me jep nje gjel deti edhe da raki edhe e merr acc. hahahaahha

A

alboholic

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ERIsad</div><div class="ubbcode-body">.. Desha te bej kerkese te serveri juaj per nje acc aOP tek dhoma <span style="color: #FF0000">#hqiperia </span>... </div></div>

Mjafton te besh /join hqiperia dhe jo aop qe behesh dhe behesh, po dhe founder po deshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

ERIsad

Primus registratum

insomniac po mire mer se kam qenepak pire ate dite po une e dua ne dhomen shqiperia mer e jo te ajo fjala se as vete nuk po e marr vesh :S:O............... Po qa bohet per ate kerkesen time. Pergjigjuni mer apo edhe ktu e keni bo me lek si te chati. :mad:

O

OaSiS

Guest

ERIsad kerkesat lexohen nje nga nje nga sop edhe shqyrtohen mos u merzit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

cent

Forumium praecox

ERIsad Mund te hysh tek #hqiperia Ku Kerkove Acc,Je Dhe Founder Nqs Hyn I Pari