Tigri , kjo kafshe e mrekullueshme qe ka krijuar .....!!!

fairy

Primus registratum
Re: Tigri , kjo kafshe e mrekullueshme qe ka krijuar .....!!!

Te nordha ty qe m'gajasesh ashtu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

kittysniper.jpg

olololol

Primus registratum

Si tani e kam parasysh Mike Tayson me tigrin e tij ne vilen e vet
me nje zinxhir florini e mbante

Mea

Primus registratum

Kam shume deshire te marr nje kelysh tigri edhe ta rris vete /pf/images/graemlins/laugh.gif se me pelqejne jashte mase.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Patjeter mund te marresh dhe dy, shkencetaret e sotem kane shpikur nje lloj rrace te perzier me leopardin edhe ky nje gjujtes i madh,pra nje rrace qe nuk rritet, ne shqip dmth rrace xhuxhe. edhe ne qofte se tigri eshte ne moshe madhore prape ngelet i vogel ne trup, e kane bere me qellim qe njerezit te kene mundesi ti mbajne neper apartamente.
Edhe une po mendohem a ta marr nje apo jo.
E para kushton shume shtrenjte dhe e dyta kam femije dhe kam frike se mos mi mbyt se ai vertete ngelet i vogel ne trup por instikti prej gjuetari nuk i humb /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Po i ballacamosur kafshon ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Jo jo nuk tallem e kam fjalen per te vertete une

MLK

Primus registratum

Tigri eshte kafshe me instikte te çuditeshme e veshtire se mund ta mbash ne apartament! Edhe qeni eshte gjynaf te mbahet ne apartament se e privon shume nga liria e tij, aq me teper kur eshte qen shigjetar.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

NUk e di une ne TV e kam pare qe edhe mund te behen kafshe familjare
E imagjinoni dot nje tiger qe zbutet sikur te ishte nje mace?

MLK

Primus registratum

Mire e ke ti, po kush na siguron qe ne tigri e ka pa emisionin se /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mire e ke ti, po kush na siguron qe ne tigri e ka pa emisionin se /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Dahlia /pf/images/graemlins/devil.gif
E merr e ulen bashke para TV. E ka marr me seriozitet kete pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Po Shiraz e ka pa kur e ftova ne vilen time veren e shkuar dhe i prezantova dy nga tigrat e mi te bardhe dhe nje puma qe jetojne te lire neper shtepi njesoj si mua.
I kam mesuar te me pergatisin kafen ne mengjes,tani po mundohem ti mesoj pumes se si perdoret ordinatori me qellim qe te gezoje edhe ai si e zonja ne AF
Vertete Shiraz mbeti e habitur nga vizita ne vilen time. Nuk kishte pare asnjehere tigra aq te urte e te edukuar.
Edhe ta dini se nuk i rraf fare,vetem me te folur, urte e bute ashtu i kam edukuar, si nje nene e vertete. Vdeksha une per tigrat e mi dhe pumen time.

ladouce2005

Primus registratum

Te lutem, mund te ma "pret-osh" pak ate me te butin qe te ben masazh? /pf/images/graemlins/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

A do me lini rehat se i kam per vete tigrat
Jua shpjegova nje here qe mund ti blini po te doni
Ato s'ja jap njeriu se mezi i kam rrit as borxh nuk jua jap sikur ta boni dhomin sa te elefantit /pf/images/graemlins/devil.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Tigri , kjo kafshe e mrekullueshme qe ka kriju

Tigri , kjo kafshe e mrekullueshme qe ka kriju Zoti

Tigri kafshe e mrekullueshme per te bere nje pelice une /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

loooool Nuk demtohet natyra per sa pelice do ti mer djal ....

Ne kete mynyre prishen ekosistemet dhe athere te jetojme nen frike te shkaterritmit total...

/pf/images/graemlins/smile.gif SIrjani ...

S

Scorpion

Guest

Ik mer ti, se te mora ty te bona pelice, e papuce per kembet. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Keshtu thu ti kur se ke tigrin perpara se e shifshe ti peliçen kur te hidhej ne fyt e te hante me nje kafshate /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Iiiii s'ka me keq se te vishesh me lekure kafshesh
E di e di eshte luks per disa por per mua eshte gje e shemtuar njesoj si njerezit e Neandertalit asgje nuk ka ndryshu,veçse speciet e kafsheve te zhdukura prej njeriut