TIFOZAT E GJERMANISE BAJERNI M

xhoni

Primus registratum
Re: TIFOZAT E GJERMANISE BAJERNI M

Gjermania...hahahahahahaha :lol:
Ma che scuadra merdosa.
Ju rrafen çopenjte ju shqepen :smash: .
Brazili i cunave fitoi 4 me 1.
Si gjithmone i tregojme botes se si luhet futboll.

asim

Primus registratum

indina jons Nje barazim i Verderit dhe nje shans i BAJERNIT per te fitur Kampionatin e GJERMANISE. Me gjithse Verder ka qene ekipi me i forte kete vit. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,bayeri ska shanc ta fitoj kampionati.werder eshte ekipi me stabil i gjermani. neser fitojm me hamburgun,dhe javen tjeter fitojm ne bayer.werder bremen kampion i gjermani 2004

Guest

Gjergji e di shume mire qe ka mbaruar por nuk mund te rri pa folur se jam i çmendur per BAJERNIN.

Guest

GJergji po puna e AILTONIT si eshte se kam ndigjuar se mund te luaje per GJERMANINE por ka nje problem nuk e di çfare.

Guest

Nje fitore e BAJERNIT dhe sot me VERDER dhe kampionati mbetet i hapur per Bavarezet.

xhoni

Primus registratum

Bajerni ma hangu bananen.Mu be qejfi qe e mori Verder

StAvRoS

Primus registratum

HAAHAHAHHAHAHAHAHA...po ca jeni ju qe kot sa roni erdhi Werderi ne Mynih ja u mori kampionatin, do rekuperonit ju gjasme...psssssss...ju kot sa merrni fryme...FORZA WERDER... :rockband:

asim

Primus registratum

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrdddddddddddddddddddddddeeeeeeeeeeeee eerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmpiiiiiiiiiiiioooooooooooonnnnnnnnnnnn.tani me 29 maj dhe kupen e gjermanis.ailton do golshenusi me i mir.

Guest

Gjergji Verderi e meritoi dhe Ailton eshte me te vertete sulmuesi nr1 ne Gjermani, por fajin e ka Bekembauri qe i dridhet dora me ble nje lojtar te hajrit.

Urime per Kampionatin.

swimmer

Primus registratum

te drejte ke nuk ka blere shume Bayerni.
Tani kerkon te bleje Van der Vart por eshte shume e veshtire se ka shume pretendente.
BEsoj se vitin qe vjen Bayern do jete shume mire sepse kete vit u bene reforma ne lojen e Bayernit edhe nuk mund te integroheshin lojtaret.Kete e them sipas gazetave jo sipas mendjes time

korcari12

Primus registratum

Doni ju sdoni Gjermani mbetet KAMPJONI pavarsisht se eshte paraqitur pak dobet ne keto ndeshjet e fundit.

Guest

Braveheart ke ngaterru adresen lal se ketu jane te gjithe tifozat e Gjermanise.

korcari12

Primus registratum

Po une qe po mbur Gjermanin, dua te them qe jam tifos i gjermanit..
Sot lojta me disa te rinj Gjermane qe me pelqyen shume..

Guest

Nuk te pyeti kush me çfare luajte djale, por te thashe qe ketu jane te gjithe Tifozat e Gjermanise sepse ju thate (doni apo zdoni ju gjermania del kampion) megjithate ju mund te shpreheni si te doni.

swimmer

Primus registratum

frings2.jpg

Gjermania eshte kompione kete vit ne portugal

rosela

Primus registratum

tifoze me gjermanet????? larg qofte!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

vllaznia 2001

Primus registratum

Un para pak ditesh e kam ble fanelen qe Deutschat kan me lujt ket europjan dhe ka ba 1 dit pune po se kam problem se asht knaqesi me e vesh fanelen ma te rand ne Europe dhe te 2 ne bote mas rraces se zeze.Ska qa na duhet Ailton duke pas Makkay edhe pak vjen Tevez sa ma pak braziljan te Bayerni kena Ze Roberton sa per tan braziljant e tjer tesh erdhi edhe Lucio e sna duhet kerkush tjeter.Kaq fort i du italiant sa pa fillu Euro 2004 un kam vu flamurin gjerman na ballkon e kur e shofin kta i vjen me plas