Ti Je ... !!!

Sweety el

Locus omnem
Më tha:
Kush jamë unë?
Thashë:
Ti je lumturia
Qëllimi im dhe magjia...
Ti je plagë që më dhëmb
Po unë vallë
kush mund të jemë?
Tha:
Ti je strehimi im
Shpresa ime
Ti je i pari
Ti je i fundit
Në jetën time…
Ti je origjina
E lotëve të mi
Ti je lidhja
Midis trupit
Dhe shpirtit Tim
Ti je i çmendur Pas meje
je shtërngatë e fortë rrufeje
Ti je brengë përqafim.
Ti je puthje Përgjërim.
Ti je Fruti i pemës
Ti je dhe Hadjuti i zemrës
Ti je i vetmi Në jetë që kam
Po unë, vallë
cila jam?
Tashe:
Ti je substanca
E jetës sime
Ti je dashuria ime
Ti je fillimi i fjalës
Je pulsi i zemrës sime.
Ti je gazë
Por je dhe dhimbje.
Ti je vjeshta
je pranvera
ti je gjumi
ti je dhe ënderra
ti je vendi
ti je koha
ti je shiu
ti je bora.
Ti je lule
Trëndelinë
ti je gonxhe
jasëminë
ti je strofë
në poezinë time
e dashur je vetë
Zemra Ime
 

Anavlore

Forumium praecox
Ti je ne cdo enderr,, ne cdo mendim,,! Cdo rrahje e zemres time te perket ty,,, cdo sekond e minutave pa ty eshte vrasese,, je dielli ne jeten time,, je hena ne netet e erreta,, ylli i shpreses sime,, Ti je flladi i eres qe me mbeshtjell te gjithen,, zhurma e valeve qe kane shpirtin tim,, Je prekja me e embel, shikimi me i bukur, buzeqeshja plot jete,,
 

Hank

Valoris scriptorum
Ti je ne cdo enderr,, ne cdo mendim,,! Cdo rrahje e zemres time te perket ty,,, cdo sekond e minutave pa ty eshte vrasese,, je dielli ne jeten time,, je hena ne netet e erreta,, ylli i shpreses sime,, Ti je flladi i eres qe me mbeshtjell te gjithen,, zhurma e valeve qe kane shpirtin tim,, Je prekja me e embel, shikimi me i bukur, buzeqeshja plot jete,,
Shume e bukur kjo
 

TinkerBell

Papirus rex
Gjëja parë që shikoj sa hapë sytë, drita ime në errësirë, arsyeja vetme pse nuk bëj dot as edhe një gjë, kur fillon rituali alarmit, shoqëruesja ime më e mirë kur jam vetëm ngaqë nuk të le kurrë në vetmi.
<< Sepse, ti je celulari im. xD
 

Passion- Al

Forumium maestatis
Unë s'di shkurt të shprehem. :(
Thojnë që kush di,e thotë me pak fjalë.
E këtë e mbështet e Nietzche si harkëtar i fjalës që godet në shenjë.
Unë përpiqem atë që tjerët ta bëjne në një libër,ta them me një fjali.

Ti je i imi e bënim 100 premtime si të pa rrahur me jetën me të ëmblen Eglantinë.
E përsëriste aq sa herë i rrembeja përqafimet aty ku se kish mëndjen.
Besoj akoma se distanca s'ështe gje vec numër,por na rezulton edhe e kunderta.
Ditët e votimeve me kujtojnë gjithmonë të ëmblën Eglantinë.
E pashë plot sharm,u gëzova teksa i pashë buzëqeshje të thellë,që dukej buzëqeshje shpirti.
Tinëz e pashë,e vërtetova që s'mu drodh trupi si atëherë nga emocionet.
Ish nga ato letrat ne sirtare të radhitura te kujtimet e bukurise,emocionit,aventurës.

Pas pak pasi hodha përzgjedhjen time në kutitë e votimit,nisa rrugën të largohesha dëgjova lehte të thërritej emri im.

Dëgjo djalë ta them shkurt.
Unë kam pas e kam një ndjenjë besimi tek ti.
Thuamë dic ta heq unazën që nuk simbolizon asgjë për shpirtin tim,kundrejt tonës mundësi.

Ohhh e ëmbla Tinkë. :)
Mossss thuaj ashtu.
Kam vërtetuar që zemra ime është kthyer ne thembër këmbe sot.

Ti je rrezatimi e kujtimi im i bukur.
Inglizçe i thojn

MY SUNSHINE. :)
 
Top