plotesisht dakort mbaroi shpresa u arrit kufiri.Fillimisht postuar nga Fiksimi:
[qb]shpresa ?[/qb]
(se dhe une i kam qef figurat lol)Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]po ta imagjinoni kte tarace te anashrrethuar hapsira e "lojes" pra levizja do jete me e madhe/me e lirshme dhe me e sigurte, njeriu ne kete rast i njeh/ndjen kufijt si dhe hapsiren e vet, keshtu ai eshte koshient per cfare ben/don, dhe kur shikon tarracen e komshiut nguron te hidhet se e din qe nuk e mbrrin dot( thyn koken e vet ) nuk eshte per te, keshtuqe fillon e i ben hismetin "rracionit" te tij. /pf/images/graemlins/wink.gif
------------------[/qb]
E shof vlla qe nuk paske nan si e imja qe te qepet edhe po ngurrove bir nan bir te ha gurrmazin,te nxin jeten shyqyr zotit qe nuk ka arrit deri te pika qe te te nxij syrin.Po vallahi qe tu dashka nji se jo per gje po do ngelesh pa buz hic. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Faleminderit per fjalet e mençura. Ja, i degjojme dhe tudim koken ne pohim. Themi, "Ke shume te drejte" e megjithate, te pakten mua shpesh me bie per hise te kafshoj buzen kur kuptoj cmimin qe me duhet te paguaj per ngurimin.
Por e kam bere shpesh buzen gjak kur e kafshoj nga inati i te nxituarit. Prandaj, Dilema!!! Kufiri? Ndoshta ne gjykimin? Ndoshta ne tipin. Boh!?[/qb]