Presidenti
Forumium maestatis
Re: THREESOME QE ME SHKATERROI DASHURINE!!!????
o sailoro jepi pra me pi ksaj se po fillo me hudh vickla!!!
o sailoro jepi pra me pi ksaj se po fillo me hudh vickla!!!
he pra fillove me e kap dhe ti fillin... [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga NAHARA:
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Aman mi Korde m'len me nxit probabilitetin e twosomes se kena ngel i cik si that /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Shif shif plasi korrespondenca ashu me falni koincidenca knejajemi tu qa hallin e Tonyt moj nuk jemi tu numuru sa here na bje koke e sa here na bje pil
![]()
Turp!
S'kom pi asigjo hala me besoni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:book:Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] veç mso me gatu e me la plaçka ti alinos se ta gjejm trimin n'kruj...ahhh ajri fresket e vend piktoresk.
a e kemi i gjys llafi a jo? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] ersila leje se kruhem vet, s'osht objekt publik ky, se me t'krume nis kjo pune...masnaj hap teme tjeter ktu ti
"me ndihmoni, une desha me e krujt po ai..." [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] ersila leje se kruhem vet, s'osht objekt publik ky, se me t'krume nis kjo pune...masnaj hap teme tjeter ktu ti
"me ndihmoni, une desha me e krujt po ai..." [/qb]
DESHA TE HAPJA NJE TEME TJETER TE QUAJTUR"MUMMY`S BABY DADDY`S MAYBE" por do te ishte teper obvious qe do te ta kushtoja ty!!!!!!!!!!!!!!!!!I GIVE IN...........Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] priiiiiiiiiiiit.
pshhhhhhhhhhhhhhhshhhhhhhhhhhtttttttttt!!!
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çoje ku te dush tashi! un marova! [/qb]
ardh?????Fillimisht postuar nga Ersila:
[qb] lajmroni 911 na paska ardh nje crrrejzi nforum /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]