Presidenti
Forumium maestatis
Re: THREESOME QE ME SHKATERROI DASHURINE!!!????
une jam i rrezikshem edhe pa pi hiç po i redbull ma do trupi!
une jam i rrezikshem edhe pa pi hiç po i redbull ma do trupi!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] sailor, bo mir qe seksi tjeter te jet n'magioranc me minimizu rrezikun e me makzimizu perfitimin...dallohem se jam ekonomist ee? [/qb]
Isoj e ka than dhe ime!!!Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] per mua paraja s'ka rendesi...per mua ka rendesi zemra... :rockband: ( e kam lexu tek gazeta intervista, :book: para njapffff 8 vjetsh) [/qb]
Shfrytezim eficent i resurseve te kufizuara.Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] sailor, bo mir qe seksi tjeter te jet n'magioranc me minimizu rrezikun e me makzimizu perfitimin...dallohem se jam ekonomist ee? [/qb]
ja nje shembull llapazani qe ja fut si kodra pas bregut /pf/images/graemlins/frown.gif|Re: THREESOME QE ME SHKATERROI DASHURINE!!!????|Prodigygirl|Ersila|Wed Jun 11 19:18:00 2003|192.30.226.25|1|0|1|0Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] ato skena qe thu ti er plak i bojshin ne epoken e gurit njerzit, tashi jane pjese rudimentale qe mund ti veresh tek qent, apo gomeret, ose mund ti besh me pagese, edhe me qen e gomere kuptohet!!!
parja ç's'ben.
e kisha llafin te epoka, mund te mos jemi ne te njejten epoke, po ne te gurit je ti! [/qb]
:lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga tony27:
[qb] Nuk u kam genjyer!Une vetem cuditem pse njerezit nuk besojne qe dicka e tille mund te ndodhe!!!!!!!!???????Megjithate nje fjale e urte thote;SA TE RROC DO TE MESOC!!!!!!!!!!sa NAIV qe jam!!??!!Kisha filluar te besoj se kishte njerez ne forum qe nuk jetonin akoma ne epoken e gurit :sleep: :book: :sleep: [/qb]
Fillimisht postuar nga tony27:
[qb] Nuk u kam genjyer!Une vetem cuditem pse njerezit nuk besojne qe dicka e tille mund te ndodhe!!!!!!!!???????Megjithate nje fjale e urte thote;SA TE RROC DO TE MESOC!!!!!!!!!!sa NAIV qe jam!!??!!Kisha filluar te besoj se kishte njerez ne forum qe nuk jetonin akoma ne epoken e gurit :sleep: :book: :sleep: [/qb]
une me ty ne nji menje?!?!?!?Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]:lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga tony27:
Ne epoken e gurit sikur njerezia jetonte ende ne tufe lal, dhe flinte sic ke fjetur ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Muaaaaaaaaaaaaaa????Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] booo sailor me mbaj...me mbaj se i rash ksaj...!!! [/qb]
Prezencialiteti juaj me ben te humbas elekuencen e te folurit,sidomos kur merr kete pamje kontabirante,gufosur nen rrecken e nje njeriu skolastik /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga NAHARA:
e kisha llafin te epoka, mund te mos jemi ne te njejten epoke, po ne te gurit je ti! [/QB]
Ka sha mretin /pf/images/graemlins/laugh.gif , me ca je tu i ra me qafsh /pf/images/graemlins/laugh.gif maju burrooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif se prishe muRRcedezinnnnnnnnn /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga NAHARA:
dhe une me po ce do qe se besojne caFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Fillimisht postuar nga tony27:
[qb] Nuk u kam genjyer!Une vetem cuditem pse njerezit nuk besojne qe dicka e tille mund te ndodhe!!!!!!!!???????Megjithate nje fjale e urte thote;SA TE RROC DO TE MESOC!!!!!!!!!!sa NAIV qe jam!!??!!Kisha filluar te besoj se kishte njerez ne forum qe nuk jetonin akoma ne epoken e gurit :sleep: :book: :sleep: [/qb]![]()
![]()
![]()
Ca flet mer amon, une te besova psh[/qb]
he me ti flasin moderatoret kshu apo jo se spo e marr vesh hic un /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Ka sha mretin /pf/images/graemlins/laugh.gif , me ca je tu i ra me qafsh /pf/images/graemlins/laugh.gif maju burrooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga NAHARA:
Un nuk jam kundra apriori lali, u jap robve i shans /pf/images/graemlins/wink.gif gjithnje!!!Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] une me ty ne nji menje?!?!?!?
Luj er burr venit e bo "shyqyr"!!! [/qb]
Fillimisht postuar nga alinos:
e epoken e gurit sikur njerezia jetonte ende ne tufe lal, dhe flinte sic ke fjetur ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [
Hey ALINOS baby!!!PO TY C`TE DJEG MOJ???????SE KISHA ME TY UNE I VARFRI /pf/images/graemlins/frown.gif![]()
Amvedi sto coso fa l'uomo sapiente :book: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga tony27:
[qb]Prezencialiteti juaj me ben te humbas elekuencen e te folurit,sidomos kur merr kete pamje kontabirante,gufosur nen rrecken e nje njeriu skolastik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]Fillimisht postuar nga NAHARA:
e kisha llafin te epoka, mund te mos jemi ne te njejten epoke, po ne te gurit je ti! [/qb]
he pra fillove me e kap dhe ti fillin...Fillimisht postuar nga tony27:
[qb]Prezencialiteti juaj me ben te humbas elekuencen e te folurit,sidomos kur merr kete pamje kontabirante,gufosur nen rrecken e nje njeriu skolastik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]Fillimisht postuar nga NAHARA:
ç'ne tu moj DERBARDHE, ç'ne ty!Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]Muaaaaaaaaaaaaaa????Fillimisht postuar nga NAHARA:
Po ne ishim dhe ne nje mendje :shrug: :cry: [/qb]
Edhe njehere koncepti i te djegures eshte relativ 'i dashur'.Fillimisht postuar nga tony27:
[qb]
Hey ALINOS baby!!!PO TY C`TE DJEG MOJ???????SE KISHA ME TY UNE I VARFRI /pf/images/graemlins/frown.gif[/qb]