Të janë dhuruar dy veshë e një gojë, që të dëgjosh më shumë sesa të flasësh ... Ebu Derda r.a.
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #1 Të janë dhuruar dy veshë e një gojë, që të dëgjosh më shumë sesa të flasësh ... Ebu Derda r.a.
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #2 Kur gruaja dhe burri e shikojne njeri tjetrin me dashuri, Allahu i shikon te dy me meshire ... Muhamedi s.a.v.s
Kur gruaja dhe burri e shikojne njeri tjetrin me dashuri, Allahu i shikon te dy me meshire ... Muhamedi s.a.v.s
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #3 I mallkuar është njeriu që vdes, por e keqja e bërë nga ai mbijeton... Ebu Bekri r.a.
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #4 Mëkatet janë errësirë dhe llamba e tyre është Pendimi ... Ebu Bekri r.a.
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #5 Perëndia nuk do ta ndryshoi gjendjen e vështirë të një populli gjersa ai popull të mos e ndryshoi vetëvehten ...
Perëndia nuk do ta ndryshoi gjendjen e vështirë të një populli gjersa ai popull të mos e ndryshoi vetëvehten ...
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #6 Mjerimin e një populli e udhëheqin dështakët duke i fundosur në të edhe të zotet ...
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #7 Shuaje zjarrin e zilis nga gjoksi yt me falje të përgjithshme ndaj gjithë atyre që të kanë bërë keq ...
Shuaje zjarrin e zilis nga gjoksi yt me falje të përgjithshme ndaj gjithë atyre që të kanë bërë keq ...
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #8 Mund të përzgjedhim fjalë të bukura me njerëzit, por me këtë ne nuk i bëjmë sy-faqësi askujt në llogari të Fesë ...
Mund të përzgjedhim fjalë të bukura me njerëzit, por me këtë ne nuk i bëjmë sy-faqësi askujt në llogari të Fesë ...
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #9 Nëse më respekton të respektojë, por edhe nëse nuk më respekton unë prapë të respektojë sepse unë paraqes veten time ndërsa ti tënden ...
Nëse më respekton të respektojë, por edhe nëse nuk më respekton unë prapë të respektojë sepse unë paraqes veten time ndërsa ti tënden ...
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #10 Tri gjëra e bëjnë këtë jetë të mjerueshme: hakmarrja, xhelozia dhe karakteri i dobët ...
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #12 Njeriu më i mirë është ai që është më i dobishëm për miqtë e tij ...
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #13 Veprat janë ato, që kur heshtin flasin, e kur flasin shëndrrisin si nur ...
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #14 Agjerimi është shpata e besimtarit, e fshehur pas perdeve të syrit të tij, dhe e mbuluar nën nofullat dhe gëzhojat e identitetit njeri ...
Agjerimi është shpata e besimtarit, e fshehur pas perdeve të syrit të tij, dhe e mbuluar nën nofullat dhe gëzhojat e identitetit njeri ...
Hektor12 Locus omnem 27 Jul 2013 #15 Çka All-llahu dëshiron prej veprave të krijesave të Tij është sinqeriteti e jo diç tjetër ...
Narkomane Valoris scriptorum 6 Dec 2014 #16 Ta dish se e mira jote nuk i bënë mirë All-llahut, por i bënë mirë vetes tënde
Narkomane Valoris scriptorum 6 Dec 2014 #17 Eshte e vertete se nuk mund te behesh melaqe, por t’pakten shejtan mos u bej
Narkomane Valoris scriptorum 6 Dec 2014 #18 Shumica e mospajtimeve tona vijnë nga keqkuptimet e këto i shkakton mosdëgjimi. Sikur ta dëgjonim njëri tjetrin do të pajtoheshim më tepër.
Shumica e mospajtimeve tona vijnë nga keqkuptimet e këto i shkakton mosdëgjimi. Sikur ta dëgjonim njëri tjetrin do të pajtoheshim më tepër.
Narkomane Valoris scriptorum 6 Dec 2014 #19 Vet fakti që Allahu të ka dhënë Ymër don të thotë se të ka dhënë shancë të re, Ska lidhje sa gjynahe të mëdhaja ke ba (Kthehu te Allahu, Pendohu)
Vet fakti që Allahu të ka dhënë Ymër don të thotë se të ka dhënë shancë të re, Ska lidhje sa gjynahe të mëdhaja ke ba (Kthehu te Allahu, Pendohu)
Narkomane Valoris scriptorum 6 Dec 2014 #20 Çdo miqësi e shoqëri e dunjas do të shëndërrohet në armiqësi në Ditën e Gjykimit, përveç asaj që është ngritur mbi parimin e DEVOTSHMËRISË
Çdo miqësi e shoqëri e dunjas do të shëndërrohet në armiqësi në Ditën e Gjykimit, përveç asaj që është ngritur mbi parimin e DEVOTSHMËRISË