Thenie shprehje te dijetareve dhe teologeve te fese islame ...

Hektor12

Locus omnem
Të janë dhuruar dy veshë e një gojë, që të dëgjosh më shumë sesa të flasësh ...

Ebu Derda r.a.
 

Hektor12

Locus omnem
Kur gruaja dhe burri e shikojne njeri tjetrin me dashuri, Allahu i shikon te dy me meshire ...

Muhamedi s.a.v.s
 

Hektor12

Locus omnem
Perëndia nuk do ta ndryshoi gjendjen e vështirë të një populli gjersa ai popull të mos e ndryshoi vetëvehten ...
 

Hektor12

Locus omnem
Shuaje zjarrin e zilis nga gjoksi yt me falje të përgjithshme ndaj gjithë atyre që të kanë bërë keq ...
 

Hektor12

Locus omnem
Mund të përzgjedhim fjalë të bukura me njerëzit, por me këtë ne nuk i bëjmë sy-faqësi askujt në llogari të Fesë ...
 

Hektor12

Locus omnem
Nëse më respekton të respektojë, por edhe nëse nuk më respekton unë prapë të respektojë sepse unë paraqes veten time ndërsa ti tënden ...
 

Hektor12

Locus omnem
Agjerimi është shpata e besimtarit, e fshehur pas perdeve të syrit të tij, dhe e mbuluar nën nofullat dhe gëzhojat e identitetit njeri ...
 

Hektor12

Locus omnem
Çka All-llahu dëshiron prej veprave të krijesave të Tij është sinqeriteti e jo diç tjetër ...
 

Narkomane

Valoris scriptorum
Shumica e mospajtimeve tona vijnë nga keqkuptimet e këto i shkakton mosdëgjimi. Sikur ta dëgjonim njëri tjetrin do të pajtoheshim më tepër.
 

Narkomane

Valoris scriptorum
Vet fakti që Allahu të ka dhënë Ymër don të thotë se të ka dhënë shancë të re, Ska lidhje sa gjynahe të mëdhaja ke ba (Kthehu te Allahu, Pendohu)
 

Narkomane

Valoris scriptorum
Çdo miqësi e shoqëri e dunjas do të shëndërrohet në armiqësi në Ditën e Gjykimit, përveç asaj që është ngritur mbi parimin e DEVOTSHMËRISË
 
Top