Thenie FIlozofike,romantike,dashurie,shoqerore,trishtimi....

Hope

dans ton coeur
Ti dhe buzeqeshja keni te njejtin efekt tek une... te dy me beni te mos bie, ndaj une buzeqesh shume fort vetem per ty, qe te mos bie ne endrra te frikshme, por vetem te fluturoj... gjithmone vetem per ty!

Hope

dans ton coeur
You can read a love poem withouth being in love and you will say: Waw that was beautiful!!!, the most beautiful thing I have ever heard!!!… but the diference is that when you read a love poem and you are in love, then you will be speechless… your heart will stop for a moment and you will feel that that poet talked directly to your soul. Saying “I love you” is another cliché, even I think the biggest one, but when you really feel it, there is no any other word that can express what you are feeling, just an “I love you”, anything else; and when you love that person too, you will feel that you die when he tells you “I love you”…

Hope

dans ton coeur
Nese nje dite do te te vinte per te qare ...thirrme nuk te premtoj qe te bej per te qeshur , por mund te qaj me ty ...Nese nje dite vendos tia mbathesh mos hezito te me therrasesh nuk premtoj qe do te kerkoj te rrish por mund tia mbath me ty ...Nese nje dite do te te vinte te mos flisje me asnje ...Thirrme .Ne ate moment te premtoj qe do rri urte .Por...nese nje dite ti me therret e une nuk te pergjigjem ...Eja drejt meje me vrap ...Mbase une kam nevoje per Ty ...

Hektor12

Locus omnem
Nese doni te studioni historine para Krishtit dhe shkencat e asaj kohe, duhet te mesoni gjuhen shqipe.
Leibniz.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-rëndësia e një personi nuk vlersohet nga hapësira që zë,por nga boshllëku që le kur sështë më..

-në qoft se do me kuptu një person mos ia dëgjo fjalët që i flet,por sjelljet e tij..

Hektor12

Locus omnem
Shqiptarët qofshin të krishterë ose myslimanë, kanë aq gjykim sa të mos vënë asgjë mbi atdheun e tyre; feja nuk mund ta ndajë gjakun.
Shtypi i Rilindjes
"La Nazione Albanese", 1897

Hektor12

Locus omnem
Njeriu i rëndomtë nuk di ç'të bëjë me jetën që ka, pale do dhe një tjetër të përjetshme.

Anatol Frans

Hektor12

Locus omnem
Idiotësia është shumë më e rrezikshme se e keqja, pasi e keqja të paktën pushon herë pas here.

Anatol Frans

Hektor12

Locus omnem
Pra, dhe më e liga e të ligave, vdekja vetë, s'është asgjë për ne, sepse kur ne jemi vdekja s'është dhe kur vdekja është ne s'jemi.

Epikuri

Hektor12

Locus omnem
Shumica e njerëzve parapëlqejnë më mirë të vdesin se sa të mendojnë; e në fakt ashtu dhe bëjnë.

Bertrand Rasell

Hektor12

Locus omnem
Tërë problemi me botën është se idiotët dhe fanatikët janë aq të sigurt ndaj vetes, ndërsa të mençurit plot me dyshime.

Bertrand Rasell

Hektor12

Locus omnem
S'ka absurditet, sado i madh qoftë, që të mos t'i ngulitet njeriut fort në kokë, nëse fillon t'ia imponosh atë para moshës 5-vjeçare, duke ia përsëritur vazhdimisht me ton tejet solemn.

Artur Shopenauer

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
një njeri vetëm që mendon dhe nuk vepron peer ta mamir ështe me vdek,
njeriu kur të mendon edhe duhet të veproj,
shkenctaret më të mëdhej spari kan mendu tani kan zbulu diqka.