Thenie FIlozofike,romantike,dashurie,shoqerore,trishtimi....

Hektor12

Locus omnem
Politika eshte filozofi hahahahah, per ne shqiptaret po mbase biles eshte bere filozofia e jetes, problemin kur te pyeta ishte ata qe jane pa pune jetojne apo nuk jetojne ... ti kercen ne politike dhe e barazon me filozofi ...

Hektor12

Locus omnem
Spo tregoj mungese respekti aspak, por ti rri qe rri ne internet dhe lexo ceshte filozofia ceshte politika atehere shif dallimet ose te perbashket mos e quaj filozofike nje dicka ne duke banale ... thjesht nga greqishtja vjen fjala filozofi dhe ka te beje me rregullat parimet e shoqerise ...

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
për histori të tregoj unë.

Filozofia
Filozofia merret me problemet e përgjithshme dhe fundamentale rreth qështjeve si:Ekzistenca,Dituria,e Vërteta,Ligji,Drejtësia,Vlefshmëria,Mendja dhe Gjuha.
Filozofia dallohet nga mënyrat e tejra të zgjidhjes së këtyre problemeve siq janë:Misticizmi ose Mitologjia.etj,etj,
fjala rrjedh nga Greqishtja që dotë thotë:
...............DASHURIA PËR DITURI...........
Dituria është shkenc Filozofike ku është e shtrime në shoqëri dhe rregullimin shoqëror.....

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Jo unë ikum dhan zjarr kur ukan koha për mi dhan zjarr,dhe zjarri im eka pas temperaturen. nota mesatare për 4 vite fakultet ka qenë 9,4 grad celsius.....

Hektor12

Locus omnem
asnjehere dija smerr fund , lexo me shume shoku mos ia fut jerm .. gjithe kohes kemi nevoje te studiojme lexojme mendojme jo te flasim dhe imponohemi pa lidhje ke te tjeret ... sme intereson sa e ke pas mesataren eshte problemi jot ... une them ska ma keqe se kur te hyp vetja ne qejf ... tani po shof nje skec show po qesh zgjuar te jap pergjigje me vone OK

Hektor12

Locus omnem
Profesor une jam o lire ti kap kujdo pergjigje, ate qe mendoj ia them kjdo, leje kujt si marr. Te thashe sje me nxenesit te imponohesh edhe ketu. Kaq ...

HipHop-Girl

Papirus rex
Thenie-nga-Kurt-Cobain.jpg

Hope

dans ton coeur
Nuk ka gjë më të bukur sesa një grua që nuk justifikon veten, por ndjehet rehatshëm në përsosmërinë e saj. Kjo është esenca e vërtetë e bukurisë

Hope

dans ton coeur
Mosha duket se është më e mira në katër gjëra: druri i vjetër është më i miri për t’u djegur, vera e vjetër është më e mira për t’u pirë, miqtë e vjetër janë më të mirët për t’iu besuar dhe autorët e vjetër janë më të mirët për t’i lexuar.