The simpsons!!!familja me e dashur amerikane

pussykat

Primus registratum
The simpsons!!!familja me e dashur amerikane

hey ppl sa nga ju i shikojne the simpsons dhe ca mendoni per ata.Sepse une nuk e di ne evrope po ketu ne ameriken e veriut jane nje nga familjet me te dashura te televizionit.Edhe me thoni kush karakter eshte me i preferuari i juaj.

pussykat

Primus registratum
Re: The simpsons!!!familja me e dashur amerikane

Po i shikon njeri kta te gjoret ore apo asnje??????

ilva

Primus registratum

Simpson nuk jane keq por nuk jane absolutisht per femije se i bie ta gjesh shtepine e djegur.Megi eshte e lezetshme.

AnilaM

Primus registratum

dhe per mu Megi ,pikerisht ai zoni saj .K`tu ne angli e jep bbc2 rreth ores 18.00,tani po jep dhe Uillin .

shine*

Primus registratum

Une e shikoja shpesh ne Shqiperi kete serial asht siç e shikoj edhe ketu. Qe nuk eshte per femije nuk do shume mend, por ama nuk eshte kjo çka e ben te bukur serialin. Eshte film gazmor dhe mbi te gjitha sarkastik kundrejt familjes Amerikane. Megi me pelqen edhe mua me shume, gjithnje bebe ngelet, hihi :tipsy: . Serite e reja vazhdojne te dalin ne ekranin e TV (te djelave ne ora 8 te mbasdites). :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

pussykat

Primus registratum

ok e para punes simpsons jane per 14 vjec e siper.e kane humorin shume te bukur, dhe maggie eshte vetem e lezecme se ca e mban shown gjalle eshte homer pa homer ska gallata.

Sociosystemi

Primus registratum

E kam ndjekur serialin dhjet vitet e fundit dhe Homer per mua eshte karakteri me interesant.

Mendoj qe sezoni me i ri i serialit dallohet krejtesisht nga te kaluarit ngase pjeset e reja jan te shkruara nga autore te ri.

P.S: A keni pare ate pjese kur Bart shkon per pushime vere ne France dhe nje djal nga Shqiperia - Adil Hoxha - i kalon pushimet te familja Simpsons?

...jete interesante!

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Struga:
[qb] E kam ndjekur serialin dhjet vitet e fundit dhe Homer per mua eshte karakteri me interesant.

Mendoj qe sezoni me i ri i serialit dallohet krejtesisht nga te kaluarit ngase pjeset e reja jan te shkruara nga autore te ri.

P.S: A keni pare ate pjese kur Bart shkon per pushime vere ne France dhe nje djal nga Shqiperia - Adil Hoxha - i kalon pushimet te familja Simpsons?

...jete interesante! [/qb]
e kam pa una po se maj men dreqin se si ka qone!! mduket se ka pas diskriminim ndaj ne shqiptarve!!
a ka najnji qe e ma men tamom kte serine??!!

Yasemin

Primus registratum

po e mbaj mend edhe une ate serine..u tallshin me shqiperine..vec jo me shqiperine e sotcme po me shqiperine ne kohen e komunizmit..
si seri eshte e lezecme vec..nuk duhet te na vijne edhe aaaq keq se tallen me gjithkend e me gjithcka.. /pf/images/graemlins/smile.gif

pussykat

Primus registratum

une e kam ne kasete dhe eshte funny se i dashuri im (tani burri im) po shikonte i gjo mbi enver hoxhen ne internet dhe ai djali ke simpsons e ka emrin adil hoxha dhe jon(burri im) me thote mua me duket se e kan lidhur me enver hochen ate diktatorin shqiptar kete episod kta.se ai e regjistroi per mua. :lol:

I

insane

Guest

adil hoxha ishte agjent sekret shqiptar..
sa kom qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

shine*

Primus registratum

Ajo eshte seri e bukur po lere, e keni vene re gjuhen, si rusisht, edhe djali as qe dukej fare si shqiptar si kinez lol /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nga serite e fundit qe dalin çdo jave me pelqen ajo kur vajti familja me pushime ne Brazil. :lol: :lol: :lol:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga shine*:
[qb] Ajo eshte seri e bukur po lere, e keni vene re gjuhen, si rusisht, edhe djali as qe dukej fare si shqiptar si kinez lol /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nga serite e fundit qe dalin çdo jave me pelqen ajo kur vajti familja me pushime ne Brazil. :lol: :lol: :lol: [/qb]
neve shquhemi ene si rrace e bukur jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif