The Ring

B

briiigi

Guest
Re: The Ring

mua me pelqeu, po kishte ca momente qe te rrenqethnin mishin, sidomos kur tregonte mbesen e asaj, apo ishin pasi kishin vdekur...
mua me iku gjaku ne fund te kembeve ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

kastro zizo

Primus registratum

JU KESHILLOJ QE TE MOS SHIKONI FILMIN N.Q.S PINI BAR OSE CDO SUBSTANCE TJETER PARA SE NDRYSHE JU ZE PARANOJA...DHE NUK DILNI DOT ME!UNE U BERA SHUME KEQ PASI MBAROI...MADJE,NE SEKUENCAT QE TRANSMETOHESHIN IMAZHET E KASETES MENDOJA MOS ISHTE NJE KOMPLOT NGA FORCAT E SE KEQES DHE NUK I PASHE(M.GJ.S ISHTE NJE BUDALLALLIK)nejse,cdo gje eshte mire kur cdo gje mbaron mire.... /pf/images/graemlins/blush.gif

B

briiigi

Guest

hahahhahaha
u kiddin me right?
/pf/images/graemlins/tongue.gif
kishe be bar para filmit dhe te trembi shume?
te kuptoj ne fakt... ka rob qe behen me paranoia pa pare ashu filmash, jo me...
ehhhhhh

champaign girl

Primus registratum

mua me kan then qe i ngjaj Samarës (ajo goca vogel)...LaLaLa /pf/images/graemlins/laugh.gif
ring.jpg

The horses keep her awake at night :eek: !!!

mostro

Putraku

Une e pashe javen e kaluar kete film ne kinema.qe me te vertet i frikshem dhe shume misterioz.por me teper kame qeshur sepse prane nesh qene ulur ca tipa qe benin ca batuta te forta sa qe gjithe salla ka qeshur me lot..
ika se po me bie zilja e telefonit
pa dyshim qe controlisti do jete :eek:

oneo

Forumium praecox

Prane meje ishin nja 5-6 femra qe me cane derrasat me komentet e tyre idiote.

Mu desh te largohesha nga ai rresht. Iu ngeli ca qejfi vajzave, po une shkova me qellim qe te frikesohesha, jo te degjoja budallalleqe.

godfather

Primus registratum

sa keq me vjen per ato vajza: nuk e dine te gjorat se ckane humbur... /pf/images/graemlins/laugh.gif

film i lezetshem, qe te mban ne tension te vazhdueshem, por qe ne fund te fundit mbetet si gjithe filmat modern horror. ajo cka me "frikesoi" me shume nuk ishte figura e samares, por imagjinata ime, pasi per gjate gjithe filmat nuk u pa se kush e se si i bente vrasjet.

B

briiigi

Guest

pse momenti kur jep mbesen e asaj dhe exin te vdekur ste tmerron? mua me heq trunin fare /pf/images/graemlins/tongue.gif
ne enderr sme doli... po rendesi ka idea /pf/images/graemlins/laugh.gif

nicolin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb] Une pashe versionin japonez te ketij filmi. Ate amerikan nuk e kam pare akoma, do e shoh at some point. Japonezi me pelqeu, ishte interesant edhe pse jo dhe aq i frikshem. [/qb]
dhe une e kam pare ate te vertetin qe e kan bere japonezet dhe me ka pelqyer shum. por kete se kam pare!!!
por do te pres deri sa te dalin ne dvd dhe pastaj do ta shof..

peace popull.

nicolin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb] kur ra ke pusi ajo dhe i kapi floket asaj ishte me te vertete rrenqethese,..
Megjithate une fundin e mendoja se do lironte kjo (gazetarja) ate nga mundimi. Sic tregohet ne shume filma qe po ta lirosh fantazmat apo shpirtrat ikin ne paqe or smth..nese mo, na habiti kur i thon.
Do kete ndonje serial ne vazhdim, e vdekme. [/qb]
dhe ti ETHAN poashtu!!!
ENDERR E NJOMET.. E kishte fjalen per ate tjetern qe kan bere japonezet!!
qe eshte bere perpara ketij!!!
se ky eshte marr nga ai tjeteri!!!

peace popull

Admir

Forumium maestatis

Film pa vazhdimesi llogjike per nga lidhja ndermjet pjeseve, plot me supriza te pakendeshme, dhe shume i ngaterrueshem per nga kompleksiteti i ngjarjeve dhe karaktereve. Cfare me pelqeu ishte vetem menyra e realizimit, kamera, dhe efektet! Vecse po behet boze tani me gjithe filmat e fundit horror qe nuk e lene pa fut femra te cilat e tmerrojne kaq shume situaten me pasiguri, frike, dhe ekzagjerim te situatave, dhe me femije me permasa te rriturish, lunatikesh, dhe vizionistesh!

hot

Hotgirl

or po me film i poshter ska!!! slevizja dot na divani kur erdha ne shpi se sma mate menerja..
apo sme ra edhe celi kur isha ne kinema..o nene o nene mire une qe u tremba po u tremb nje kinema e gjysem bashke me mua,..te gjith tu ulerit kur ra celi im,
masnej u bona me fiksime e tu numru ditet,
ka kalu me shume se 1 jave,
shpetova me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

albanian_girl

Primus registratum

Ishte film shume i bukur,por per here te pare qe e pashe me dolen lote ne sy per ca pjese te frikshme.But i really liked it.

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] or po me film i poshter ska!!! slevizja dot na divani kur erdha ne shpi se sma mate menerja..
apo sme ra edhe celi kur isha ne kinema..o nene o nene mire une qe u tremba po u tremb nje kinema e gjysem bashke me mua,..te gjith tu ulerit kur ra celi im,
masnej u bona me fiksime e tu numru ditet,
ka kalu me shume se 1 jave,
shpetova me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti mi Hote se kishe vene ne vibrim celin ne kinema?

Do thuash qe bej kot, po edhe une keshtu. Nuk flija dot naten nga frika. Kisha frike te ecja vetem ne erresire. Nje shoku im e dinte qe isha tmerruar edhe per gallate me frikesonte me shume. Mbas filmit me coi te nje bar qe quhej "Hani i Njeriut te Vdekur". S'kisha zemer te futesha aty. Mbas nja nje muaji sikur u qetesova.