The Pianist

Miss '30

Primus registratum
Re: The Pianist

A te te bej nje korrigjim te vogel: do te kishin shpetuar 1990 veta dhe jo 1890 (- gjithmone nese ke pasur parasysh qe do te hidheshin 10 e jo 110). Bej shaka... /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per filmin, i bukur, raste raste, edhe shume i bukur, por heren e pare nuk e pashe dot te gjithin, deri te gjysma, sepse ishte darke e nuk kihs andermend te shihja endrra te keqija...
Kurse sa per Shopenin, edhe une e dua jashte mase. Sapo kam blere nje CD me Watzer mit Esprit te tij dhe kam tre dite qe i degjoj me endje...
:wave: :wave:

Erolina

Primus registratum

Me ka trembur lakuriqesia me te cilen eshte paraqitur ne kete film realiteti i atehershem hebre.
Efektet kompjuterike jane pak te tepruara ne montazh(per skenarin e tille), por realzimi i filmit dhe rrjedha e tij per mua kane qene nje kryeveper.
Cdo skene ka qene e nderlidhur dhe e shtrire mire ne linja paralele gjate gjithe filmit dhe grupi i xhirimit ka bere nje pune qe e adhuroj.
Kam qare,kam pare endrra te keqia ate nate dhe kam mesuar nga ai film.

ketitopi

Primus registratum

eshte nje nga filmat me te realizuar qe kam pare.me ka lene sh pershtypje.mu duk sikur lashe nje pjese te shpirtit tim ne kinema ate nate.´me kishte ndpdhur ndonjehere te qaja ne ate menyre ne kinema.:)kush sé ka pare ta shohe!!!