The passion of the Christ!

Magnolia

Primus registratum
Re: The passion of the Christ!

Komentet e mia per kete film jane nga me te mirat. Pavarsisht nga kritikat qe ka marre ky film, mua ky film me pelqeu , me preku goxha. Une nuk e pashe ne kinema, keshtu qe mendoj qe po ta kisha pare edhe ne kinema do me kishte bere akoma me shume efekt. Nuk jam dakort me ate qe s'eshte real. Ne fakt u shkriva kur lexova pak me siper "the same bored story always" (mos ma merr per keq te lutem). Epo normale qe do jete e njejta histori sepse eshte histori e Bibles dhe e verteta nje eshte, nuk ndryshon /pf/images/graemlins/smile.gif
Me respekt,
Magnolia

Antionline

Primus registratum

Nuk ta marr per keq, dhe nuk doja te thoja story bored per historine e bibles, por ne film shume gjera eksazgjerohen dhe nuk tregohet realiteti gje per te cilen e pashe dhe tek ky film. Njese mendimi im mbase eshte dhe i gabuar ose me duhet ta shof disa here qe ta kuptoj edhe me mire.

Magnolia

Primus registratum

Hey Prodigal Son, shume faleminderit per oferten. Nqse ke mundesi dhe se ke shume bezdi per te me bere nje copy te kesaj dvd , do te falenderoja sikur te ma kopjoje.
pacim
Magnolia /pf/images/graemlins/smile.gif

Antionline

Primus registratum

Magnolia, Filmi eshte me CD player avi* jo DVD dmth mund ta shohesh normalisht ne PC tend ose ne nje PC ku mund te kesh mjafton te hapesh cd room dhe te vendosesh CD brenda dhe ta hapesh filmin me Windows Media Player. Do ta bej nje kopje dhe do tja jap D qe ta japi.
edhe dicka filmi eshte origjinal ne sound"ze" dmth Anglisht.

Denissa

Primus registratum

ej PRODIGAL SON mos te dukem gje si postiere? nejse s'them gje si te thon te medhenjte bejne te vegjlit.

Princesha

Primus registratum

Filmi me pelqeu jasht mase, ishte vene ne dukje vuajtjet e Krishtit, shume gje e mire ti kujtohet njerezimit se kan harru krejt se ekziston Zoti...

P.S E keni vu re qe djalli ishte bere i bardh me sy bojeqielli te hapt shum? :wink:

Antionline

Primus registratum

Denisa awww /pf/images/graemlins/smile.gif lum ne qe jemi te medhenj, dhe gjthashtu lum ne qe kemi keto te vegjlit qe na degjojne.

Ste kam pare me te kaloni andej,? me duket se nderroni rruge i bini gjate e gjate. /pf/images/graemlins/smile.gif

Mireseerdhe nje here se harrova fare tani e pashe 1rst post, shpresoj te shkruash ca se kjo magnolia flen si shume gjume /pf/images/graemlins/smile.gif
cy'a soon.

Denissa

Primus registratum

ne andej kalojme por ju nuk jeni aty sepse eshte orari i gjumit te drekes . please can u help me sepse pa dashje te kam futur ne listen e injorimeve & ste dergoj dot sms :cry:

blabla

Primus registratum

Pse nuk provon ta download me pare dhe nqs te pelqen ta blesh si te duash, kritiket e kinematografise nuk e kane vlersuar sa duhet 3 ylla ka marr si film nga 5 te mundshmet, sapo e download nga emule kete film, dhe nuk me pelqeu fare the same bored story always
...mbase nga fakti qe shumica (me shumica dua te them 99%) e kritikeve jan cifut...

Magnolia

Primus registratum

Heyyy, si shume thashetheme po behen per mua ketu, apo jo Deniss dhe ProdigalSon /pf/images/graemlins/smile.gif ?
Deniss, epo ca te bejme neve qe jemi ca me te medhenj, nga halli e kemi dhe jo nga malli /pf/images/graemlins/smile.gifLOL
Kurse persa i perket gjumit ProdigalSon, une s'jam tip gjumashe, perkundrazi ... /pf/images/graemlins/smile.gif ...thjesht ne disa periudha jam me e lire dhe ne disa te tjera shume me e zene:)

Ade ja,
Magnolia

Antionline

Primus registratum

deniss ca block thua moj? se jo per gje po une nuk mbaj CELULAR vajze mos me ngatarro me DANIELIN une jam ai TJETRI HAHAA /pf/images/graemlins/tongue.gif qe kshu shprehu me qarte per ca block e ke fjalen, nejse nejse, kur do dalim ne ndonje lokal qe ti japim kesaj magnioles filmin dhe me kete rast bejme ndonje dore muhabet se do kisha deshire te flisja dhe me magniolen sic kam fol me ty se e lashe ne rrene fare per CD pale, Moj Magnolia si je mire /pf/images/graemlins/smile.gif besoj se cdo gje mire shpresoj se je dakort per tu ulur diku ne ndonje lokal ne shoqerine tone per te folur rreth nesh /pf/images/graemlins/smile.gif ok se u be si telefon i prish ketu lexohena soon, shpresoj dhe te shifena

--ciao

Antionline

Primus registratum

nga Hmmm
...mbase nga fakti qe shumica (me shumica dua te them 99%) e kritikeve jan cifut...
Degjo fola ashtu se ne fillim sme terhoqi si film dhe nuk e kisha fjalen tek historia e vertet, por pasi e pashe disa here me te familjes, arrita ne konkluzion se eshte shume film i bukur, dhe realizur shume mire. per mendimin tim qe te vlersosh dicka duhet ta shikosh ose degjosh disa here, dhe keshtu sa me shume e shef aq me teper vlerson vlerat e tije, Kritiket e ndryshem se kane vlersuar shume, vetem se nuk e di jane apo sjane cifut, un per vete jam muslim dhe se kam per trup ta shof filmin bashke me fam time. edhe pse e kam pare mbi 10 here deri tani.

Magnolia

Primus registratum

Hey Deleted, me fal per vonesen e pergjigjes por kisha ca kohe qe nuk isha dukur ketu. Une jam mire...ja, pak e "trashur" me sezon por te tjerat relativisht mire.Po mo, dalim pa problem. Lere ndonje dite me Denissen dhe dalim, ok ;-)?
Ade ja,
Magnolia

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Shum kritika te nje filmi "prishin" atmosferen e ktit te fundit!!!
Une,psh,nuk u nisa me asnje para-gjykim rreth tij...dhe sinqerisht me PELQEU atmosfera mistike,simbolet etj etj.
Por me shum ,mbi te gjitha,me pelqeu "gjuha" ....sublime , dhe "muzika gjithashtu.

(^=^)

karamel

Primus registratum

nje detaj qe me vrau syrin te filmi ishte ne momentin ku pasi e kishin rrafur jesusin, kamera e morin ne nje " grand plan " trupi e tij te shtrire ne toke...nje trup ndoshta teper i shendetshem dhe jo aq i pershtatshem me konteksitin e pjeses..
neqofse ftyra e aktorit shkon mire me rolin principal qe ka , trupi i tij nuk me duket shume ne " accord" ne lidhje me kete rol.

perdryshe Gipson eshte shume me i mire si realizator se aktor!!!

E

ergys huti

Guest
The passion of the Christ!

Filmi me i fundit i Mel Gibson. Vete nuk e kam pare, por nga cfare kam lexuar thuhet se ky film ka lene vend per shume disktutime dhe kontradikta. Kushe ka pare?!

poster_sm.jpg