The Matrix

oneo

Forumium praecox
The Matrix

No more to wait.

Nese Matrix ka qene filmi me i bukur i fund shekullit, Matrix Reloaded do te jete filmi me i bukur i Fillim Shekullit.

www.whatisthematrix.com

Cfare eshte Matrix???

Pike se pari nje film qe do te shfaqet ne kinema me date 15 Maj 2003

Karaktere te rinj, nje foto teper e arrire

poster_jada_full.jpg

Me kete film do arrihet revolucioni ne kinemate e gjithe botes, fitime se s'ben te papara qe e sjell reklama teper e madhe qe i eshte bere ketij filmi. Te dale dikush dhe te thoje qe une nuk do te shkoje tek ky film.

Ne nentor 2003 del Matrix Revolution, pjesa e trete.

Te dy keta filmat kane kohe qe kane mbaruar se xhiruari, shkaku i mos-dhenies ne kinema??? ...ndoshta ende pergatitje terreni.

Cfare mendoni per filmin, per pjeset qe do vijne, per filozofine qe ajo shpreh.

Ps: mos ma merrni per keq pse fotoja eshte aq e madhe, por me pelqeu shume.

glamdring

Forumium praecox
Re: The Matrix

Une jam nje nga ata qe nuk do ikin per ta pare The Matrix Reloaded, siç nuk kam per te harxhuar para per te pare asnje nga serite e "The Lord of the Rings" (pavarisisht nga fakti qe une adhuroj Tolkien) apo te harxhoj parate e mia per te pare ndonje nga serite e Harry Potter (pavarisht nga fakti qe libri eshte i lezetshem).

Nuk kam per te shkuar te shikoj "The Matrix - Reloaded", jo sepse nuk me pelqeu "The Matrix", pavarsisht se edhe me kete film ashtu si edhe me filma te tjere shume vleresuan me shume veshjet qe Keanu Reeves apo Lawrence Fishbourne vesh sesa per çfare po flet filmi.

Nuk do shkoj te shikoj "The Matrix - Reloaded", sepse keta derra po bejne me shume para se ç'kane nevoje. Harry fucking Potter nxori 97 milione dollare vetem gjate fundjaves se pare vetem ne USA. Me aq para mund te ringrihet nje vend i tere.

Ka shume menyra per te pare nje film dhe te paguarit per te eshte nga me idiotet.

---> DODGE THIS!

oneo

Forumium praecox

mos ki frike se nuk kane nevoje per 5 dollaret e tu.

Ka te tjere shoke si puna jote qe do i bejne dem kinemase?????

VitoCorleone

Primus registratum

The Matrix eshte nje nder filmat me te bukura .
Matrix Reloaded mund te vazhdoje kete sukses ose e prishe krejt