pse re vetem kur te bje zilja te del gjumi ty ?Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] me bej nje zile se ne itali jam perseri une, vij nje xhiro edhe andej nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
une du nji kafe lungo macchiato caldo e schiumato .. yyyy sa te gjat e kerkova /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Si kane ardhur koheret. Vetem nje zile te ndryshon shume gjera.
Lerini zilet po hajde tju bej nga nje kafe une. Edhe nje caj per njerin. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
shif ti goc se ky virtualiteti osht lexo me sy e plas me zemer ...amon mi se n fute sikletin , a po s'me ka marre urijaFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mary tani po e bej menjehere. Nuk te vjen keq po te sjell edhe nje cop kompekaja, se i kam bere shume te mira. /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: [/qb]
ngaqe ke harru me honger /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Mary:
[qb]shif ti goc se ky virtualiteti osht lexo me sy e plas me zemer ...amon mi se n fute sikletin , a po s'me ka marre urijaFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mary tani po e bej menjehere. Nuk te vjen keq po te sjell edhe nje cop kompekaja, se i kam bere shume te mira. /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: [/qb][/qb]
zemra mos u merzit se te jap una ca te duash se do martoj motren se shpejti vetem hap gojen ti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Ore si sofron asnjera ndonje kafe, apo ndonje embelsire. Gjithmone una. U lodhaaaaaaaaaaaaa:smash: [/qb]
Fillimisht postuar nga proto:
[qb] se kshu e ke ti
ufo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ty dhe falkon do ju fotj una /pf/images/graemlins/laugh.gif po hajt hajt me gjej fustanin ti mua se dua te ngjaj cik e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Kur do ta martosh motren ti mi? Jo per gje por duhet me bo ca pergatitje. Pse sthu ti, qe paskam per te nxjerre ca pare nga xhepi.
Edhe nje nder, do me ftosh CIFT ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ah mi zemra me ka zon i hall qi se merr dot me men se une sme jepet shum me ksoj gjanash pranaj te pyta ty /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Me thene te drejten kam tre fustane te mira per dasem. Blu, te kuq dhe te zi. Kete te fundit se kam vesh asnjehere keshtu qe mund edhe ta blesh.
Me skonto kuptohet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk merem me biznes rrobash. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]