Thashethemet ne forum e ne chat per ciftin Emanuela&FALKO

H

harap

Guest
Re: Thashethemet ne forum e ne chat per ciftin Emanuela&FALKO

dashuria spyt per ushtri pasi virtualiteti ecen perpara. pastaj me avion i shkon per 10 minuta tek dera e shtepise /pf/images/graemlins/smile.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Qyqa re ca u bo ktu mire qe skena aviona ne gruje perdorim atobusin me mire si thu ti /pf/images/graemlins/tongue.gif
Gruje cohu mi prej gjumi se u zbardh /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]eh si u kenaqa.
sa here hap kete teme me kujtohet vetja kur kam qene 5 vjece.

po kohet kane ndryshuar kane filluar edhe kolopucat te mendojne per dashuri /pf/images/graemlins/smile.gif
epo mire i behet shyqyr qe ekziston virtualiteti per to edhe i bejen fshehurazi prinderve.
ju lumte keshtu vazhdoni.[/qb]
HaRaP me behet qejfi qe kujton kohet kur ishe 5 vjec. megjithese nuk eshte dhe aq kohe e larget se di por ku i mbush 11 vjec ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ali-G

Primus registratum

Eh mo Harap mo Harap, ky interneti na paskesh qene ajo qe prisnin kolopuçat tane.Tani komplet fshehur nga mami se nga babi nuk kane shume frike leshohen me koke per te dashuruar ne internet.PO do e hani ore se nga dashuria virtuale nuk ka dale njeri i fituar te tere te humbur jane.Me interne edhe dashurohet edhe mund te fejohesh por Fshataret ama se njerezit qe kane pak mend nuk merren me dashuri virtuale.Truri eshte nje grusht me miza dhe mesa duket ju ka hik nga nje po po iku nje te tjerat e ndjekin me radhe pastaj.
Ec aty dhe piloti yne. :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

plaku jo muhabete shtrati se jane nen moshe /pf/images/graemlins/smile.gif

Emanuela une te dija se ke hyre ne shkolle po ti sditke te lexosh. /pf/images/graemlins/smile.gif shifi mire numrat mundoju ti kopjosh se si jane edhe pyet ndonje e te tregon sa vjec ben Xhaxhi harapi /pf/images/graemlins/smile.gif a te keqen .

adoleshenca aaaaaaaa mosha me e bukur e jetes.
ju pershendes ciftin me ideal qe keni gjete njeri tjetrin klas fare.kombinim me te bukur sbehet dot.
jam kurioz femijet si do dalin???

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

:rockband: :rockband: I lindur me kominoshe :rockband: :rockband:

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Ali-G:
[qb]Eh mo Harap mo Harap, ky interneti na paskesh qene ajo qe prisnin kolopuçat tane.Tani komplet fshehur nga mami se nga babi nuk kane shume frike leshohen me koke per te dashuruar ne internet.PO do e hani ore se nga dashuria virtuale nuk ka dale njeri i fituar te tere te humbur jane.Me interne edhe dashurohet edhe mund te fejohesh por Fshataret ama se njerezit qe kane pak mend nuk merren me dashuri virtuale.Truri eshte nje grusht me miza dhe mesa duket ju ka hik nga nje po po iku nje te tjerat e ndjekin me radhe pastaj.
Ec aty dhe piloti yne. :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ali kaq eksperience te keqe ke patur. /pf/images/graemlins/frown.gif Une prandaj e hapa kete teme per tju ndihmuar ju te kuptoni se ne chat ka dhe realitet. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Ali-G

Primus registratum

Harap une them femijet do dalin sy shqiponje e hunde shkabe porsi nje F16.Gje e bukur ma merr mendja.

ps.
Ne ekran spo hedh gje une se sapo fshiva e me vjen gjynah.

H

harap

Guest

po B52 ka mundesi??*
se si kap as radari

Ali-G

Primus registratum

Ema nqs do kishte 1% realitet ne maredheniet virtuale do ishte mbush chati me cifte te martuar po nuk e besoj.Ju jeni akoma te vegjej edhe kenaquni me vitualitet se ua shtypin koken ata te shpise ne real. :rockband: :rockband: :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga PANTHERA:
[qb]Unep o shioj pasionin vocerrak te ciftit. nje njeri me baza te forta nga fshati dhe nje vajze qe duhen ne virtual... sa mallengjyese... nje min se sapo leshova ne ekran nga lumturia.[/qb]
Ku je PANTHERA? me behet qejfi qe po shkruan edhe ti. Nje pyetje doja te beja une. me avion do vish ne tirane? /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

eh sa dem i ben femijve virtualiteti e kam thene me kohe /pf/images/graemlins/smile.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Ali-G:
[qb]Ema nqs do kishte 1% realitet ne maredheniet virtuale do ishte mbush chati me cifte te martuar po nuk e besoj.Ju jeni akoma te vegjej edhe kenaquni me vitualitet se ua shtypin koken ata te shpise ne real. :rockband: :rockband: :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ore jemi ne forum ketu jo ne chat. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

edhe forumi chat eshte.
panthera pse ke inat se ja thote ai ashtu?

Ali-G

Primus registratum

Panthera sa zgjat udhetimi ore se me ate kaciator qe ka ai ehe per 1 jave te con.E ka te amortizuar si pe fshati.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Gruje leji kacatorrat me fluturu se erdhi atobusi mos u merzit.
Cohu mi prej krevati se doo iki ne pun un. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga PANTHERA:
[qb]O Emanuela kur te shkruan falko si ta mbyll eltren duke tehne: Me dashuri nga , FALKO ?
Edhe une do kisha deshire te kisha nje te dashur qe nga nuk kage me te bukur.[/qb]
PANTHERA dil ne penxhere dhe shiko. :eek: Nje avion eshte duke ardhur ne ndertesen tende. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

PANTHERA inatet personale jo ketu te lutem. Nejse une po iki nje here te pergatis dicka per te ngrene. Ciao te gjitheve. Ja kalofshit mire.

Emanuela

Forumium praecox

Edhe nje gje para se te iki. Folni kur te jete edhe FALKO. Pse mbrapa kraheve. hehehehehe

H

harap

Guest

ska pune inatesh po he .
thjesht po tregojne ndodhi te bukura emocione edhe mall /pf/images/graemlins/smile.gif