Thashetheme per grate e Forumit

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Thashetheme per grate e Forumit

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]une i drejt jom, me mungo vetem nje 'or' nga mrapa dhe po t'jap drejtim ne ty!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

maje vete se fillove vete me u krujt e para!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qe ti mund te jesh i drejte kjo edhe mund te jete e vertete !!! Se ca pune KRYEN ti si i drejte kjo mbetet per tu imagjinuar. Qe ty te ka shku men'ja per gjona nga mrapa - KY pastaj osht TMERR i vertete !!! Po kshu osht do me nimu ARBRIN !!!!

ps. ec e majme te dy se tek e tek do caperlohemi ne !!!!

assassino26

Primus registratum

Sa llafazona qi paskeni qen mer amon...Pupupu un dy llafe thashe edhe s'late bire pa zhbirilu qe me gjet te vertetat qe s'keni me i mor vesh kurre.Po s'ju them un se kush jan forumistet qe rrin pa brek e pa sutjena sikur na ta boni dhomin...Nnnnaaaaaaaaaaa

Le_Routard

Forumium maestatis

Qe ti mund te jesh i drejte kjo edhe mund te jete e vertete !!!

Shef si e prano publikisht, vet, pa te shty una. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Se ca pune KRYEN ti si i drejte kjo mbetet per tu imagjinuar.

Po ta imagjonosh ti ker per ta imagjinu persmrapshi si gjithmon. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qe ty te ka shku men'ja per gjona nga mrapa - KY pastaj osht TMERR i vertete !!!

Nuk osht faji im osht faji tat, sa her fillojm diskutimet bashk na dalin fjalit persmrapshi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po kshu osht do me nimu ARBRIN !!!!

Arbrin thash do ta nimojsha me grun, ose Jane, se mos e lexosh Xheni se ka per t'sha masnej. Kurse ate ta lash ta nimojshe ti.

ps. ec e majme te dy se tek e tek do caperlohemi ne !!!!

Une jom shqiptar e kom kok shqiptari, ti qe je e jashme maje vete po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Morpo nuk ma hyp dot kalipic kaq kollaj ti mu jooo!

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]sa qef e paske drejtorin mi

duket osht virus forum-or !!!

Skemi s'ti bojm !!!

ps. po e them ne pergjithesi per forumin eeeeeeee[/qb]
Pse mi merikonse ne ty te zuni ky lloj virusi-forumal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ka dal nai thashethem i ri knej?
Apo akoma me ato te vjetrat me ato genjeshtrat qe jan hap per T.....upsssssssss desh qita edhe emrin,pra akoma me ato vazhdoni ju desha me dit une?

Isabelle

Valoris scriptorum

Pse mi merikonse ne ty te zuni ky lloj virusi-forumal

:cool: :cool: Ncuq /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ps. meno, perfytyro, zbulo, mos ja kallxo armikut !!!!

Isabelle

Valoris scriptorum

Le_Routard-it !!!!

Vrej i her qe ktu noshti !!!

Shef si e prano publikisht, vet, pa te shty una.

Kjo s'ka dyshim hic. Punen me te shtyme e boni lloji juj... biles edhe vendin e punes shpeshhere e boni pis !!!!

Po ta imagjonosh ti ker per ta imagjinu persmrapshi si gjithmon.

Ti tashi ku e ke hallin : qe po e imagjinoj une punen tate me te shtyme, apo punet qe ti zakonisht i bo persmrapshi ?

Nuk osht faji im osht faji tat, sa her fillojm diskutimet bashk na dalin fjalit persmrapshi!

Ca me te te thon: ne te dy jemi inovatore - perbuzim rutinen - i marrim gjonat komplet persmrapshi ( Ti meqe ra fjala e ke pranu ket pune !!!!)

Une jom shqiptar e kom kok shqiptari, ti qe je e jashme maje vete po deshe

Refuzoj ta komentoj ket coshtje se vallaj me koken tate qe ju futet gjonave mrapsht nuk jam tu u marr !!!!

Morpo nuk ma hyp dot kalipic kaq kollaj ti mu jooo!

Kush tha kollaj --- me mund e djerse kisha ne plan une !!!
Kush tha kalipic --- po thojsha ose topa gropash ose Rraqi Rraqi kikiko !!!

ps. kte maje hopala tashi si shalqinin e Gonit !!!

ps. po me ta hyp me mundim

Le_Routard

Forumium maestatis

La Isabelle-s,

u pa puna tate, nuk kom car ti boj, ti te detyro me zorr me u bo gazi botes, afes me i llaf. Lam nom tu zi si jevgjet ke brraka! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo s'ka dyshim hic. Punen me te shtyme e boni lloji juj... biles edhe vendin e punes shpeshhere e boni pis !!!!

Kte e ke me t'thonme apo me t'bome?

Ti tashi ku e ke hallin : qe po e imagjinoj une punen tate me te shtyme, apo punet qe ti zakonisht i bo persmrapshi ?

Meqe sju pergjigje pytjes se pare, de me ja hudh me t'pytme, po te pys ene i her, po te pys e ke me te thonme apo me t'bome??? Me i llaf ka e di ti qe une i boj punet me te shtyme e persmrapshi?

(jena tu fol per 'punen' cdo moskuptim ose medim i dal nga tema e i fut ke erosi nuk lejohet me ligj Afeje!!!! )

Ca me te te thon: ne te dy jemi inovatore - perbuzim rutinen - i marrim gjonat komplet persmrapshi ( Ti meqe ra fjala e ke pranu ket pune !!!!)

Ne fillim te frazes ta meshteta krejt menimin, biles me kenaqsi, kurse ke funi e bone si lopa, mushe koven e i re me shkelm. Se kom pranu akoma dhe se ke provu hala, s'ke prova me i llaf. Mos fol n'hatlla, pa prova, si e jema Zegjos ne maj te thanes!

Refuzoj ta komentoj ket coshtje se vallaj me koken tate qe ju futet gjonave mrapsht nuk jam tu u marr !!!!

Maje men mire kte qe the! Kom Afen deshmitar, po te kapa ke per ta gjet vet vrimen ku do futesh!

ps. kte maje hopala tashi si shalqinin e Gonit !!!

Ate e ke pas majt ti, biles e ke thone vete qe nuk leshe as cunat e lagjes me te nimu. Por ama do ta mbash dhe timin se osht ma i omel e me ma shume long, osht i pjek tamom!

ps. po me ta hyp me mundim

Ty ta lejoj!

Le_Routard

Forumium maestatis

Qe ku po prezantohem:
Une jom goca atij qe shet zhavorr ke lumi, duhet ta njifni t'gjithe se ka i karroce qe vallahi osht i vetmi mjet trasporti ekologjik qe hec tek rruget e Shqipnise se mesme. Jom icik e modhe me moshe , po shyqyr s'me ka hik akoma, moshe me u feju mo..... baba thote qe robi duhet me duru se i durumi , i derrmumi...nejse. Shkollen e lashe pergjys kur isha n'gjimnaz, studiojsha n'Hawai per ekosisteme biologjike e punojsha part time me nji nderrmarrje qe prodhonte uranium. Pune konflikti shpirteror, o njonen , o tjetren thashe. Zgjodha punen, se kisha mundesi me kontribu per t'miren e t'gjithe popujve te botes. Nime jom single e pendume, jetoj me qenin, macen, majmunin, kanarinen dhe peshkun e kuq.
Kaq per sonte.

G_K, ke bo alamet prezontimi, qeke tamom grup gati me hy ke grupi i grupsave.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga assassino26:
[qb]Ka dal nai thashethem i ri knej?
Apo akoma me ato te vjetrat me ato genjeshtrat qe jan hap per T.....upsssssssss desh qita edhe emrin,pra akoma me ato vazhdoni ju desha me dit une?[/qb]
Assasse se sapo mora ca info te reja duke germuar ne Intr ti jap kur te kaloj ke lagja jote ... :tipsy: :tipsy: :tipsy:

Guest

tedo po tigrit tat sdo ja thush re vetem atij turit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]tedo po tigrit tat sdo ja thush re vetem atij turit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cke ti mi ti i ke me te detajuara . assassja i ka vetem per info per ktu ...

Guest

si rrush te kam /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]si rrush te kam /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
Ke mi ke si rrush?
Po mu si me ke?Nejse ti e di

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Qe ku po prezantohem:
Une jom goca atij qe shet zhavorr ke lumi, duhet ta njifni t'gjithe se ka i karroce qe vallahi osht i vetmi mjet trasporti ekologjik qe hec tek rruget e Shqipnise se mesme. Jom icik e modhe me moshe , po shyqyr s'me ka hik akoma, moshe me u feju mo..... baba thote qe robi duhet me duru se i durumi , i derrmumi...nejse. Shkollen e lashe pergjys kur isha n'gjimnaz, studiojsha n'Hawai per ekosisteme biologjike e punojsha part time me nji nderrmarrje qe prodhonte uranium. Pune konflikti shpirteror, o njonen , o tjetren thashe. Zgjodha punen, se kisha mundesi me kontribu per t'miren e t'gjithe popujve te botes. Nime jom single e pendume, jetoj me qenin, macen, majmunin, kanarinen dhe peshkun e kuq.
Kaq per sonte.

G_K, ke bo alamet prezontimi, qeke tamom grup gati me hy ke grupi i grupsave.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shyqyr qe ma paka var njoni, se asnji tjeter s'qeka kullu hic....

/pf/images/graemlins/smile.gif , edhe una jom e lumtur qe e meritoj me qene me nji grup me ato te grupit te grupsave...

assassino26

Primus registratum

njonen ktu te forumi e kishin kap tu shit breke te perdorme te tregu i gabit te bregu i lumit.Qarkullojne thashethuqe qe i kishte te vetat dote me i shit se dote me nejt senza.dnth pa/Tashi per tashi nuk e them se kush ishte se kom hall te iki ta kontrolloj vete situaten dal vivo edhe masnej po teproj gjo ju thrras edhe juve,po vetem masi te jem bere :tipsy: :tipsy: edhe un edhe ajo tu shit breke /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Po ate tjetren qe e kapen n Flagrance pse nuk e thu ti re . Apo e ma si As ne Menge per me e perdor kunda asaj... Ske faj ti jo faj kam une qe te kaloj informacione ty ..

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]e dini ju se grate e forumit nuk veshin breke????[/qb]
mizerje, ti ishe ai qe me ngrite fustanin mbreme?

mostro

Putraku

JO lea,ai i i djeshmi kam qene una! /pf/images/graemlins/laugh.gif
por me kot thone qe vajzat e forumit nuk veshin breke,anzi i veshin ene prej hekri,me sa kom pa dje....... :eek:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]JO lea,ai i i djeshmi kam qene una! /pf/images/graemlins/laugh.gif
por me kot thone qe vajzat e forumit nuk veshin breke,anzi i veshin ene prej hekri,me sa kom pa dje....... :eek: [/qb]
Vallai ta kan fajin syzet er mik se un e pashe ate qe me tregove ti edhe jo breke qe s'kishte po edhe depilimi i marote lart fare /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: