Th&th per cunat

MLK

Primus registratum
Re: Th&th per cunat

Te qyteti nxenesve e kan maru tynelin apo ala me punime jane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Ma shpjego me qarte kete kompraçikoz, se ketej nga anet tona nuk ia dime kuptimin.

[/ QUOTE ]
Kompraçikozet kane qene tregetare spanjolle qe blinin femije te vegjel dhe i gjymtonin apo i benin nderhyrje kirurgjikale per t'i kthyer ne personazhe lolo dhe ua shisnin te pasurve ne Angli, France per t'u argetuar. (psh. mund t'i fusnin koken per 2 vjet ne nje kuti katrore dhe pas kesaj kohe koka kish marre forme katrore)
Po t'i bazohemi Hygose tek libri "Njeriu qe qesh" personazhi kryesor kishte pesuar kete fat, qe ishte blere nga tregetaret dhe i kishin stampuar nje qeshje ne fytyre qe s'i ndryshonte asnjehere. /pf/images/graemlins/shrug.gif
Kete kisha dhe une parasysh kur te thashe mos je produkt kompraçikozesh /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Epo mire si paska ik huq rruga pra, se ja paska hyp siper te qyteti nxonsave /pf/images/graemlins/laugh.gif mbikalimit /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Sa i thelle ti EBM, jo pa merak s'jam i tille. /pf/images/graemlins/smile.gif

@d@

Primus registratum

ai seshte i thelle por xheloz /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif deri nga dreka ju puc te gjithve /pf/images/graemlins/kiss.gif

Daniel H

Primus registratum

Sa i thelle ti EBM, jo pa merak s'jam i tille. /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
Normal qe s'je, keto gjera kane shekuj qe jane zhdukur. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest

E pra, ti qenke rrenjesisht ne shekullin e 20, keshtu qe zgjohu /pf/images/graemlins/tipsy.gif

H

harap

Guest

Fsheh faqet qe mos ta puthi kjo e shemtuta Beti(NEV)

Daniel H

Primus registratum

ai s'eshte i thelle por xheloz

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ty ta kam pire lengun une, madje te kam thith dhe palcen, perse duhet te jem xheloz, s'me duhesh me per gje? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Ti Harap, Nev ka ke puth, dmth mua /pf/images/graemlins/kiss.gif

H

harap

Guest

e ka pas per gocat me duket /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Na shau me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

jo mo jo se nuk shan lara vetem ofendon nganjehere /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Ti moderatore, ke ndonje thashethem per ne, apo vetem fjale te mira ke /pf/images/graemlins/tongue.gif

Daniel H

Primus registratum

0211h002e.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

hahahahahahahha.krahasim me ideal si ben dot lares.
hahahahahahahahhaahhaah