Th&th per cunat

HUMER

Primus registratum
Re: Th&th per cunat

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Amani mer se te thashethemet jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif une thjesht per ndonje info u intersova, se qe MLK e perdor mire gjuhen edhe ben gjera te cuditshme kete une ta besoj ty se ma kene thene dhe tjera para teje /pf/images/graemlins/goofy.gif lol
MLK une trembem vetem me imagjinate pale te shikoj me vertet ( qe nuk do te shikoj) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po per HUMMERIN kudh di ndonje th&amp;TH? /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

Pfffff Po na i nxirrni te gjitha ne shesh
Mire pra mire po ju tregoj edhe per HUMMERIN
Heren e fundit me beri nje xhiro me kete makinen e re qe sapo e kishte marre
Shume i sjellshem djali /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
"Ku do te te çoj" me tha. Dhe une shume e impresionuar prej makines dhe prej kraheve e shpatullave muskuloze hahahahaha i thashe "Ku te duash ti" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Dhe si çun i sjellshem por garip stil hard-rock po jo metal eeee kujdes se ka nje nuance hahahaha e vuri radion ne kupe te qiellit dhe morem rrugen e gjate drejt "Highway to heeeeeeell" Emmm kam mbresa te bukura nga ky udhetim

[/ QUOTE ]
shi kjo po ske faj ti fajin e kam un qe ste lash andej
po ate thash qe mos i thoshe njeriut
e pa bese /pf/images/graemlins/smash.gif

@d@

Primus registratum

He niher, se Zogun e kam bashkvuajtes /pf/images/graemlins/grin.gif
Scorpin mos e lavdro shume se nuk e ke provu, e para n rradhd kjo, e dyta se athere fiton kupen tek shpija "vllai i madh", dhe se e treta, jane ktu per ti sha ato /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: scorpi, vec mos t futsha n dore /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
Si laknat e zime kam me t shtryll /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif abs du bist ein Schatz /pf/images/graemlins/kiss.gif
Se kam provu veret po me ka thene qe o i mire po sdi ...

Zogu- Dje CNN beri te njohur qe Shkentaret francez kane arritur te gjejne shkaqet e hakmarjes se pulave dhe revolten e tyre te ashper mbi njerzimin. Shkaku eshte quajt fenomeni "Zog" Zog sdihet akmom nga e ka prejardhje por virusi eshte gjendur ne speqin e tij .. Ne nje sponzorisim te bere per pulat afrikane 1 vit me pare Zogu me delegacionin e tij pati 1 night standing me pulen mbreteresh. lol Zhdukja masive e zogjeve eshte qellimi Nr 1 i qeveris, ne af priten te vijne se shpejti /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Hummer, shume po perflitesh ti ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif Te dija cun flori ty une /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

Hummer, shume po perflitesh ti ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif Te dija cun flori ty une /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
shife sa e poshtre eshte nuk tregon
se ca bom anej
ka hall se i dalin tpalamet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Dahlia skorpioni po me ben me zemer sdi... absi thote qe seshte gje ..ai thot qe eshte dhe i bi murit me koke ta besoj.. Ti ishe mberem me te ne kafaz po mduke nuk pati keqkuptime.
Me mire ta marr vete ne dore kete ceshtje /pf/images/graemlins/laugh.gif

xmela , ke ndonje mendje ? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Nev Po mendon dhe ti ate qe po mendoj une /pf/images/graemlins/devil.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ehhhhhhh Une doja te kishte ndonje keqkuptim te vogel /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifPo ai me tha /Naten o yll dhe me puthi ne balle,keshtu qe une nuk kisha si te afrohesha me /pf/images/graemlins/frown.gif
Shife vete ti tani po mu me duket paaaaaaaaak fare i ftohte
Ka ra brenda me njonen ketu hahahaha po se kam zbulu akoma se kush eshte /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

@d@

Primus registratum

mthoj ti ca po mendon, qe te them nese eshte ajo qe mendoj una /pf/images/graemlins/tipsy.gif

abs

nuk e di...

/pf/images/graemlins/lol.gif abs du bist ein Schatz /pf/images/graemlins/kiss.gif

Se kam provu veret po me ka thene qe o i mire po sdi ...

Zogu- Dje CNN beri te njohur qe Shkentaret francez kane arritur te gjejne shkaqet e hakmarjes se pulave dhe revolten e tyre te ashper mbi njerzimin. Shkaku eshte quajt fenomeni "Zog" Zog sdihet akmom nga e ka prejardhje por virusi eshte gjendur ne speqin e tij .. Ne nje sponzorisim te bere per pulat afrikane 1 vit me pare Zogu me delegacionin e tij pati 1 night standing me pulen mbreteresh. lol Zhdukja masive e zogjeve eshte qellimi Nr 1 i qeveris, ne af priten te vijne se shpejti /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Was bis jetzt nicht geworden ist, kann jetzt aber Wahr werden. /pf/images/graemlins/wink.gif

Eh bote e lamshume,qe dhe CNN rren ne cdo fjale, tashme nuk asht e re per mu /pf/images/graemlins/wink.gif

Por meqe ne Afrike Zog ka nis agentat e tij, nje nder to isha une, te siguroj qe asht i ndershem e se ka prek Mretneshen /pf/images/graemlins/cool.gif (le qe ku ka mretnesh atje /pf/images/graemlins/lol.gif)

Ndersa lajmi tjeter EDHE mund te jete i sakte, sepse sqepi i tij ka patjeter ndonje Virus, perderisa rreth tij mblidhen shume zogjka /pf/images/graemlins/laugh.gif, por ma mire se asnje duhet ta dine ato qe e kane provu, oder /pf/images/graemlins/idea.gif
Gjithsesi imagjinata asht prone individuale, nga e cila mund te perfitoje dhe shoqeria /pf/images/graemlins/grin.gif

Shif germo ma thell Nev Sternchen, se kushedi gjene naj thesar th&amp;th per te /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gifback

@d@

Primus registratum

ehhhhhhh Une doja te kishte ndonje keqkuptim te vogel /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifPo ai me tha /Naten o yll dhe me puthi ne balle,keshtu qe une nuk kisha si te afrohesha me /pf/images/graemlins/frown.gif
Shife vete ti tani po mu me duket paaaaaaaaak fare i ftohte
Ka ra brenda me njonen ketu hahahaha po se kam zbulu akoma se kush eshte /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

i ftoht? /pf/images/graemlins/shocked.gif kjo seshte shenje e mire tek nje mashkull /pf/images/graemlins/laugh.gif
skorpion, pak rendesi ka me ke ke ren brenda, dil se une kam nje plan per ne te dy /pf/images/graemlins/tipsy.gif

abs

nuk e di...

[/ QUOTE ]

N mu moj ka ra, po mos i kalxo kujt /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Nev paskam ra keq. C'plan ke ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

[citimi
Was bis jetzt nicht geworden ist, kann jetzt aber Wahr werden. /pf/images/graemlins/wink.gif

Eh bote e lamshume,qe dhe CNN rren ne cdo fjale, tashme nuk asht e re per mu /pf/images/graemlins/wink.gif

Por meqe ne Afrike Zog ka nis agentat e tij, nje nder to isha une, te siguroj qe asht i ndershem e se ka prek Mretneshen /pf/images/graemlins/cool.gif (le qe ku ka mretnesh atje /pf/images/graemlins/lol.gif)

Ndersa lajmi tjeter EDHE mund te jete i sakte, sepse sqepi i tij ka patjeter ndonje Virus, perderisa rreth tij mblidhen shume zogjka /pf/images/graemlins/laugh.gif, por ma mire se asnje duhet ta dine ato qe e kane provu, oder /pf/images/graemlins/idea.gif
Gjithsesi imagjinata asht prone individuale, nga e cila mund te perfitoje dhe shoqeria /pf/images/graemlins/grin.gif

Shif germo ma thell Nev Sternchen, se kushedi gjene naj thesar th&amp;th per te /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gifback

[/ QUOTE ]
si mi spaska mretnesh n'afrik /pf/images/graemlins/cooli.gif.. gjitha ato fise zulula , halulla andej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs, nuk po germoj shume se e di qe kam per te gjetur shume thesare n'af edhe jam e dobet kshu nga shendeti e skam mundesi me i mbajt gjitha nkurris /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zogu, mka thene, qe ti i pelqen, po ka frik ta sjelli fjalen verdall se druhet mos i thu jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/booki.gif

Princesha

Primus registratum

Ne nje sponzorisim te bere per pulat afrikane 1 vit me pare Zogu me delegacionin e tij pati 1 night standing me pulen mbreteresh.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif

ka mi gjen ti kto /pf/images/graemlins/grin.gif

@d@

Primus registratum

Nev paskam ra keq. C'plan ke ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e ke PM plot /pf/images/graemlins/tonguee.gif edhe dil se perndyshe ska plane /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

rozi /pf/images/graemlins/kiss.gif mthoj per ke cun do me ba thashetheme /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

ja nje mire se ardhje per rozin dhe nje ca /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

T paska rrejt Zog, se na kena dhe dy fmi bashke /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Po tesh e kam lane, kshtuqe...rradha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

miresejugjeta te dashtunit e mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

tash nev, nuk e di, me kë me ja fillu thu ti?

un gati jam /pf/images/graemlins/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ej po ju çunat jeni te poshter ore si me thu mu po te lej anej mor Hummer une te bona goxha reklame ty ere hahahaha
Mire mire se jua tregoj une juve e shifni mire deren e Lemes hahahahaha
Vajza mos u genjeni nga ca avatare me makina gjigande sepse brenda eshte bosh bosh bosh ose me mire hahahahaha ishte fare mikroskopik hahahahahaahha
Mire po iki tani se e teprova /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif