Th&th per cunat

Princesha

Primus registratum
Re: Th&Th per cunat

kush asht pilafi ti bashk me tedin a?

per pilaf s'a mangut se i ka ardh n'maje te hundes

pinkparadise

Forumium maestatis

kam degjuar, qe Nev pas nje grindje te hatashme me EBM, e ka tradhetuar kete te fundit me scorpionin, dhe ne grindje e siper ka pohuar qe femijet qe gjoja i kishte me EBm nuk ishin te tijet, dmth qe ja ka dresh qe pa u martuar (rikujtojme se shkaku i marteses ishte ngelja e saj shtatzan )
si perfundim, ngelete per te ditur, se kush eshte babai i vertet i femijve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Atyre u ben marshallah ti se jane sikur me kane keputur koken mua /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Pse aq teveqel me dije mua ti? Pse s'kisha degjuar une per "karrieren" e Nev? Pas lindjes se binjakeve u bera analizen e ADN-se dhe ishte tëpkë si imja /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Mbi femijet s'kam dyshim une jo, por gjithsesi qe me ka tradhetuar gjate kohes se marteses kete s'e luan as topi.
Tashme qe jemi ndare le te beje c'te doje, ka jeten e saj, mjafton te m'i trajtoje mire kalamajt /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

o ho te paskan keput koken ty eeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja babai i pa dinje, te me trajtohen mire femijet thot, un ne vendin tende do kerkoja ti merrja femijet, se ashtu si e ka nis ajo, e ka bo apartamentin (qe ti bleve me lekete e tua) si nje shtepi publike, hyr nje e dil nje (ose disa ne te njejten kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif )
un them hidhe ne gjyq, ti marresh kalamajt /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

....Edhe ti jua ke marre doren ketyre shpive publike Pink /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif lerem dhe mua te shijoj cik jete mi goce, se ngel duke me pare tere jeten si konkurente /pf/images/graemlins/lol.gif

Daniel H

Primus registratum

Femijet i kam çuar ne kolegj per t'ju shtruar nje te ardhme te sigurt se te prisja nga Nev e dija qe do me perfundonin ne burg qe 11 vjeç.
Sa per shtepine ka punuar dhe vete ajo sidomos kur ka qene ne bande me Moiren dhe luftonte kundra Oroshit& MLK, keshtu qe i takon. Lexo pak ketu c'ka bere ne rini te saj;
http://www.albforumi.com/pf/showflat.php/Cat/0/Number/682338/page/2/fpart/20/vc/1
Une nje pjese te vogel paresh kam fut, sa rregullova banjon qe e bera me pllaka mermeri, jakuzzi e ca gjera te vogla. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

@d@

Primus registratum

ty posi, ty vetem nja dy -tre here te shfrytezuam ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pink ti mos u merr me pislliqe dhe mos hidh balte ne figuren e ndershme te Nev se do thyesh qafen kur te dalsh ne rruge. /pf/images/graemlins/laugh.gif ti mezi shkikohesh me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif me pas do te vem ne bace te trembesh zogjt ( jo zogun) /pf/images/graemlins/lol.gif

Daniel H

Primus registratum

Po po te jete Pinku qe nuk shihet me sy dhe zogun e tremb mos te duket çudi ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Pikerisht aty qendron ndyshim /pf/images/graemlins/laugh.gif zogu yne eshte mashkull me shije edhe spara i hedh syt femrave si pinku /pf/images/graemlins/laugh.gif ( me nder teje pink /pf/images/graemlins/laugh.gif) por ajo me shemtin e saj ka per te tremb ata harabela e vertet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pink prodhime te larta do kemi sivjet ne saj te nimes tende /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ti konkurente per mua ??? /pf/images/graemlins/lol.gif me shkrive

eh qe e ke pas dredh edhe qe e dredh me çdo gje qe leviz, kjo eshte me se e sigurt, edhe ish-burri jot e thot /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj edhe te la...
po mua qe te me shikosh e dashur duhet te hypesh pak ne nje karrike se me 1m20 qe je ti normal qe sme shef dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

eeeehhhhhh edhe kush flet, keta te dy, qe jan njeri me keq se tjetri, duket qe skeni shije, sepse po ishet me njeri tjetrin dmth qe sja ndini fare ça dmth bukuri /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Po si burr pse je masku e? /pf/images/graemlins/laugh.gif ik mi se te njoha /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

nga cila pjes e trupit me njofe??? po pr dje naten nuk me duket se the keto fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

.. nga mustaqet /pf/images/graemlins/lol.gif Pardje naten kam qene me scorpionin /pf/images/graemlins/laugh.gif