Thënie shum me vlerë

Hektor12

Locus omnem
Popujt rëndomë ecin pas flakës ndriçuese të gjenive, por ngrohen me fjalët e atyre që përbëjnë vlimin e zakonshëm të jetës njerëzore.

R.Qosja

Hektor12

Locus omnem
" Mos akuzo njerëzit për zhgënjimet e tua, akuzo veteveten që ke pritur shumë nga njerëz që s’duhej të prisje asgjë."

Hektor12

Locus omnem
Heret a vone hipokrizia nuk arrin me te fshihet... kartat e lojes zbulohen... dhe fytyrat e verteta dalin...

LLaStiCaaa

Valoris scriptorum
"Ka një shenjtëri në lot. Ata nuk janë shenjë dobësie, por force. Ata flasin më elokuent se dhjetë mijë gjuhët. Ata janë të dërguarit e pikëllimit dërrmues, e një keqardhje të thellë, e një dashurie të papërshkrueshme...

Hektor12

Locus omnem
16043-thenie-bukura-556703_413660021989972_949015955_n.jpg

Hektor12

Locus omnem
“Frika jonë më e thellë nuk është frika se jemi të papërshtatshëm. Frika jonë më e thellë është se jemi të fuqishëm përtej mase. Është drita jonë, jo terri ynë që na frikëson më së shumti. Ne pyesim vetveten, ‘Kush janë unë që të jem briliant, i mrekullueshëm, i talentuar, i mahnitshëm?’ Vërtet, kush je ti që të mos jesh?” -Marianne Williamson

Thënia origjinale:

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, ‘Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?’ Actually, who are you not to be?”

Hektor12

Locus omnem
“Kur ti dëshiron diçka, i tërë universi komploton për të të ndihmuar që ta arrish atë.”
-Paulo Coelho

Thënia origjinale:

“When you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it “

Hektor12

Locus omnem
“Ai i cili asnjëherë nuk ka gabuar, asnjëherë s’ka provuar diçka të re.” -Albert Ajnshtajn

Thënia origjinale:

“A person who never made a mistake never tried anything new.”

Hektor12

Locus omnem
“Shkruaje në zemër që çdo ditë është dita më e mirë e vitit.” ~Ralph Waldo Emerson

Thënia origjinale:

“Write it on your heart that every day is the best day in the year.”

Hektor12

Locus omnem
“Zgjedhe një profesion që e do, dhe kurrë s’do të të duhet të punosh më në jetën tënde.” ~Konfuçi

Thënia origjinale:

“Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.”

Hektor12

Locus omnem
“Unë gjithmonë ju them fëmijëve tëmi që nëse shtriheni, të tjerët do të shkelin mbi ju; por nëse vazhdoni të zvarriteni, nëse vazhdoni të ecni, dikush gjithmonë, gjithmonë do të ju zgjasë dorën. Gjithmonë. Por duhet të vazhdosh të vallëzosh, duhet t’i mbash këmbët në lëvizje.” ~Morgan Freeman

Thënia origjinale:

“I always tell my kids if you lay down, people will step over you. But if you keep scrambling, if you keep going, someone will always, always give you a hand. Always. But you gotta keep dancing, you gotta keep your feet moving.”

Hektor12

Locus omnem
“Është mundësia e të bërit realitet një ëndërr, ajo që e bën jetën interesante.” ~Paulo Coelho

Thënia origjinale:

“It’s the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”