Thënie shum me vlerë

Hektor12

Locus omnem
“Çdo shenjtor ka një të kaluar, dhe çdo mëkatar ka një të ardhme.” -Oscar Wilde

Thënia origjinale:

“Every saint has a past and every sinner has a future.”

Hektor12

Locus omnem
Një FEMRE : Mundohu ti "vjedhësh" zemrën jo trupin, mundohu ti "vjedhësh" vëmendjen jo lumturinë, mundohu ti sjellësh buzëqeshje jo lot; Kjo është mënyra më e mirë për ta bërë atë të të dojë përgjithmonë...!

Hektor12

Locus omnem
¨Mënyra më e mirë për të korruptuar një të ri është ta udhëzosh të ketë mendim më të lartë për ata që mendojë si ai se sa ata që mendojnë ndryshe.

Hektor12

Locus omnem
Te qeshesh ? - Shenje qe ke lindur me hene te mire . Te buzeqeshesh? - Shenje e lumturise qe ke brenda vetvetes . Te besosh ? - Shenje qe mbizoteron besimi mbi dicka , dike.. Te me zgjedhesh mua ? - Oh , kjo eshte SHENJE qe ke SHIJE te Vecanta dhe te Privilegjuara

Hektor12

Locus omnem
Nuk ka rëndësi sesa i mirë është një njeri, ndonjëherë do të lëndojë, dhe prandaj ndonjëherë ti do duhet ta falesh!!

HipHop-Girl

Papirus rex
Kur i varfëri lind një fëmijë të jashtëligjshëm fëmija quhet kopil , kur e lind i pasuri quhet frut i dashurisë.
Kur i varfëri i vardiset një femre quhet manjak seksual , kur i vardiset i pasuri quhet playboy.
Kur mblidhen të varfërit quhet çetë, kur mblidhen të pasurit quhet mbledhje.
Kur vjedh i varfëri quhet hajdutllik, kur vjedh i pasuri quhet KORRUPSION.

Kërkojmë drejtësi nga një botë ku dhe termat variojnë sipas parave që kemi ne xhep! Can Yücel

LLaStiCaaa

Valoris scriptorum
Kjo eshte jeta ..
Deshiron apo nuk deshiron,
Nuk do te rritesh pa u lenduar ,
Nuk do te mesosh pa gabuar ,
Nuk do te kesh sukses pa deshtuar ,dhe
nuk do te duash pa humbur !!:spec:

LLaStiCaaa

Valoris scriptorum
Një person i tretë asnjëherë nuk krijon problem midis dy njerëzve. Është një problem midis të dyve që krijon hapësirë për personin e tretë..:bomb:

LLaStiCaaa

Valoris scriptorum
Varfëria në botë nuk është për shkak se nuk mundemi të ushqejmë të varfërit, por për shkak se nuk mundemi të ngopim të pasurit..

LLaStiCaaa

Valoris scriptorum
Vetmia nganjëherë është mikesha më e mirë…nuk te flet, nuk të shqetëson,nuk të bën kurrë pyetje, thjesht rri dhe të bën shoqëri..:spec:

LLaStiCaaa

Valoris scriptorum
Mos akuzo njerëzit për zhgënjimet e tua, akuzo veteveten që ke pritur shumë nga njerëz që s’duhej të prisje asgjë..

Hope

dans ton coeur
Mendojmë se njeriu vdes dhe shkon, mirëpo të vdekurit janë ata që edukojnë
fëmijët tanë, që na mësojnë dituritë dhe shkencat, kur marrim në dorë një libër
dhe e lexojmë në vetmi në një çip dhe, sipas rastit, ata na bëjnë të qeshim apo të
qajmë.