Thënie shum me vlerë

mirdita

Papirus rex
  • Te pash ne ënderr sikur u martove...
    Te erdha ne dasem dhe pse nuk më ftove...
    U bera mbretëresh për ty zemra ime...
    U nisa drejt teje me mijra kujtime...
    Force i kerkova Zotit ne ate cast...
    ...
    Kur ne mes te dasmes dhender ty të pash... Tu afrova ngadale e te putha ne faqe... Dhe ti me
    perqafove fort per nje cast...
    Te urova me shpirt se të desha shume...
    Të thash jete të lumtur dhe pse larg nga une...
    Nga endra u zgjova e mbytur ne lot...
    Dhe me vete mendova lamtumir s'te thash dot
    --------------------------------------------------------------------
    • Nje dite te pashe ne rruge ecje me koken larte ,te pershendesnin te gjithe dhe ti ecje krenare pa i shikuar sikur te ishe sundues i gjithe botes. Atehere tu afrova ngadale, te shikova ne sy, te pershendeta, pastaje me shikove dhe ti. Ne ate shikim kuptova se nuk ishe me ai qe kisha njohur dikur, mbase dicka kishte mbetur e mire ne ty por kur me fole u binda plotesisht qe ti nuk ishe si dikur.
      "Me falni, kush jeni ju? Ndonje fanse imja?"-mu drejtove ti. U shtanga cfare te paska ndodhur keshtu thashe me vete.
      "Mbase dikur kam qene fanse juaja per miresine qe banonte tek ju, por me kalimin e viteve paska humbur. Me falni qe ju takova ne kete kohe kur nuk keni kohe dhe nevoje per asnje. Por mos harroni nje dite do keni nevoje edhe ju per ata qe dikur kishin nevoje per ju. E di qe sot nuk me besoni, por ju lutem mos i harroni keto qe ju thashe." U largova e zhgenjyer por nuk kaloi shume kohe dhe fati me buzeqeshi, arrita te krijoja nje karriere te suksesshme ndersa ai cdo dite dhe me shume vuante tashme rrezikonte shembjen e gjithckaje qe kishte ndertuar nder vite. Une e lumtur dhe ai duke vuajtur duhej te ishte fundi i historise por une nuk e pranova dot kete. E ndihmova te kalonte pengesat dhe te ngjitej akoma me larte.

mirdita

Papirus rex
  • Njeriu ka nevoj per dike qe ta doj me zemer e jo me fjal.

• -----------------------------------------------------------------------------------
        • Nëse nuk shkon pas asaj që do, nuk do ta kesh atë.
          Nëse nuk pyet përgjigjja do të jetë gjithmonë jo.
          Nëse nuk bën hapa përpara gjithmonë do të jesh në të njëjtin vend...

• ------------------------------------------------------
            • Asnjëherë mos fli me inat, sepse kurrë nuk mund ta dish nëse ti apo personi tjetër me të cilin je mërzitur do të zgjohet sërish. Gjithmonë fal dikë, sepse nuk e di në do të flasësh me ta sërish. Gjëra ndodhin, kaloji! Mbase është e vështirë të harrosh, por fal sepse është më mirë ta bësh, sesa mundesitë për të thënë 'më fal' apo 'të dua' mos të të vijnë më kurrë...

mirdita

Papirus rex
223896_467613503271329_1138705014_n.jpg

----------------------------------------------------------
200504_467599376606075_1361948067_n.jpg

------------------------------------------------
402840_411017668965657_1915729949_n.jpg

mirdita

Papirus rex
253065_467652853267394_1966473983_n.jpg

-------------------------------------------------------------------
551599_467597386606274_1639015139_n.jpg

---------------------------------------------------------------------------
603221_467666929932653_587222591_n.jpg

mirdita

Papirus rex
Ajo lumturohet kur ti I shkruan...
Ajo ndjen ato fluturat ne stomak sa here ti i thuan dicka te bukur..Ajo trishtohet kur sheh cifte te lezetshme sepse ashtu do donte te ishte dhe ajo me Ty..Ajo behet xheloze pa e kuptuar kur sheh xhentilesen tende karshi te tjerave.!Ajo don vetem te jete e lumtur...dhe ashtu si pa kuptuar ti ke filluar te kesh rendesi per te..Ajo ka besim,dhe cdo Nate lutet -DUA TE JEM ME TE!!!
551746_467447813287898_977502361_n.jpg

----------------------------
I thash Vetes : A e do ?
Me buzeqeshi, dhe me tha : JO !
I thash Lotit : Pse qan per te ....
Me shikoj dhe s'tha asgje...
U thash Ndjenjave : A e njihni kete djale ?!
...
Me tha : JO, pyet Zemren se ndoshta e njeh !
I thash Mendjes : Pse kete djale kaq shume e
kujton ?!
U pergjigj : Zemra shume e Dashuron...
Pastaj i thash Zemres : E vertet eshte kjo ?!
Me tha : PO ! Por te lutem mos trego..

mirdita

Papirus rex
Diku ne NJE VEND jetonte nje cift qe duheshin shum aq shum saqe dhe jeten e tyre e falnin per njeri-tjetrin ose per dashurin e tyre...por jo cdo gje shkon vaj si ne perralla....vajza ishte e semur me zemren dhe djali si me perkedheli i thoshte se ishte e semur nga dashuria e tepert qe ndjenjte per te.....mjeket thoshin qe vajzen duhet ta coshin jasht shtetit per te vendosur nje zemer tjeter por kur u vizitua per her te fundit mjeket i than qe eshte e domosdoshme qe re shkonte jasht....vajza me merzitje shkoj jasht per te zevendesuar zemren ishte e merzitur sepse do te qendronte larg tij per disa jav ose muaj.....dhe avioni kesaj u nis dhe vajza bashk me te shkoi jasht shtetit dhe kur rrinte ne spital fliste gjith naten ne internet me kete djalin....dhe ja disa biseda qe benin keta te dy:
vajza-mirembrema!
djali-mirembrema!
vajza-e din duhen dhe ca jav qe te gjejn nje zemer qe te perputhet me zemren time por kam shum frik se mos nuk e gjejn
djali-po ti mos ki merak se sa te me kesh mua nuk do te te ndodh asgje
e din sa bukur degjohet ajo kenga qe kemi vallezuar te dy per her te par ne motorr me 120 ne or te kujtohet ajo keng
vajza-e si mund ta harroj,por mos hec aq shpejt sepse kur te kthehem dua te te gjej te terin
me duhet te iki tani se po me thot infermierja qe duhet te pushoj!
djali-ok shko pusho naten dhe te jap 100puthje
vajza-naten dhe un gjithashtu
pas ca javesh u gjet nje zemer e perputhur me vajzen ja kishin marr nje djal te riu
vajza ishte shum e lumtur dhe pa mbaruar java u kthye ne VEND TE VET sepse e kishte marr shum malli per te dashurin e saj
kur po u kthente po i rrihte zemra nga emocionet dhe nga malli qe kishte
shkoi te shtepia e ketij DJALI por sheh motren e ketij duke qar me te malle dhe kjo pa motorrin te shtrir pertok dhe filloi te qante dhe ti gjuante motorrit por kur ngren koken sheh letren dhe ai kishte vdekur nje dit para se tju gjente zemre kesaj dhe motra e ketij djalit ja shpjegoj dhe ai i riu qe i kishte dhen zemren kishte qen ky.dhe vajza u ngrit ne kemb dhe kishte nje arsye per te jetuar...te jetonte qe zemra e tij te punonte...

mirdita

Papirus rex
Diku ne NJE VEND jetonte nje cift qe duheshin shum aq shum saqe dhe jeten e tyre e falnin per njeri-tjetrin ose per dashurin e tyre...por jo cdo gje shkon vaj si ne perralla....vajza ishte e semur me zemren dhe djali si me perkedheli i thoshte se ishte e semur nga dashuria e tepert qe ndjenjte per te.....mjeket thoshin qe vajzen duhet ta coshin jasht shtetit per te vendosur nje zemer tjeter por kur u vizitua per her te fundit mjeket i than qe eshte e domosdoshme qe re shkonte jasht....vajza me merzitje shkoj jasht per te zevendesuar zemren ishte e merzitur sepse do te qendronte larg tij per disa jav ose muaj.....dhe avioni kesaj u nis dhe vajza bashk me te shkoi jasht shtetit dhe kur rrinte ne spital fliste gjith naten ne internet me kete djalin....dhe ja disa biseda qe benin keta te dy:
vajza-mirembrema!
djali-mirembrema!
vajza-e din duhen dhe ca jav qe te gjejn nje zemer qe te perputhet me zemren time por kam shum frik se mos nuk e gjejn
djali-po ti mos ki merak se sa te me kesh mua nuk do te te ndodh asgje
e din sa bukur degjohet ajo kenga qe kemi vallezuar te dy per her te par ne motorr me 120 ne or te kujtohet ajo keng
vajza-e si mund ta harroj,por mos hec aq shpejt sepse kur te kthehem dua te te gjej te terin
me duhet te iki tani se po me thot infermierja qe duhet te pushoj!
djali-ok shko pusho naten dhe te jap 100puthje
vajza-naten dhe un gjithashtu
pas ca javesh u gjet nje zemer e perputhur me vajzen ja kishin marr nje djal te riu
vajza ishte shum e lumtur dhe pa mbaruar java u kthye ne VEND TE VET sepse e kishte marr shum malli per te dashurin e saj
kur po u kthente po i rrihte zemra nga emocionet dhe nga malli qe kishte
shkoi te shtepia e ketij DJALI por sheh motren e ketij duke qar me te malle dhe kjo pa motorrin te shtrir pertok dhe filloi te qante dhe ti gjuante motorrit por kur ngren koken sheh letren dhe ai kishte vdekur nje dit para se tju gjente zemre kesaj dhe motra e ketij djalit ja shpjegoj dhe ai i riu qe i kishte dhen zemren kishte qen ky.dhe vajza u ngrit ne kemb dhe kishte nje arsye per te jetuar...te jetonte qe zemra e tij te punonte...
Eshte kjo histori qe e dua shum,sepse ketu njeriu e kupton se gjithcka ben per ate qe e don me gjithe zemer e me gjithe shpirt.

mirdita

Papirus rex
Vajza pyet të dashurin e vet : " A je i dashuruar në mua?" Ai përgjigjet : "Jo!"
Ajo e pyet : "Mendon që jam e bukur ?" Ai përgjigjet : "Jo!"
Ajo e pyet sërish : "A jam unë në zemrën tënde?" Ai përgjigjet : "Jo!"
Në fund, vajza pyeti : "Nëse të lë a do të qaje për mua?" Ai përgjigjet : "Jo!"
Vajza mbeti e trishtuar dhe vendosi të largohej nga i dashuri…Ai e përqafoi dhe i tha :
" Unë nuk jam i dashuruar në ty – UNË TË DUA!!! Unë mendoj që nuk je e
bukur – TI JE E MREKULLUESHME!!! Ti nuk je në zemrën time – TI JE ZEMRA
IME!!! Kur t’i më lë, unë nuk qaj – UNË VDES!!

mirdita

Papirus rex
Nje vajze pyet te
dashurin e saj :
Vajza - Pse me do?
Djali - Nuk kam
arsye ,thjesht te dua.
Vajzes nuk i pelqyen
fjalet e djalit ....
Vajza - Jo me jep nje arsye..
Djali - Ne rregull..sepse je e bukur,e kujdesshme
dhe atraktive...